Haklısınız bende aynı şeyi diyorum ama işte adam yarım saat bir saat sürecek şeyi sabah erken kalkcam uykum var yorgunum vs ile geçiştirme derdindeOnunda etkisi var o zaman. Doktora gitmem derse daha sık beraber olup aşmaya çalışacaksınız. Böyle seneleri geçen insanlar var. Siz kararlı olun
Üstelik beni düşünmesi lazım bende ilişki resmen travma haline geldiHaklısınız bende aynı şeyi diyorum ama işte adam yarım saat bir saat sürecek şeyi sabah erken kalkcam uykum var yorgunum vs ile geçiştirme derdinde
Diğer arkadaşların dediğine katılıyorum bir süre çocuk düşünmeyin ama hemen de ben bu adamla nasıl yapacağım diye kendinizi ümitsizliğe sürüklemeyin. Allahın izniyle problemlerinizi halledersiniz inşallah. Bizim türk erkeklerinin ergenlik gençlik zamanlarında yapmış oldukları travmatik mastürbasyon maalesef buna sebep oluyor. Boşalma durumunu kontrol edermiyorlar. Youtube da üroloji doktoru vardı gayet güzel bir şekilde anlatıyor. Önce siz mevzuyu güzel bir şekilde araştırıp eşinizlede güzel bir şekilde konuşabilirsiniz. Hanımlarından duyarak etrafımda öpüşmeyi sevmeyen erkek olduğunu öğrenmiştim ki bunlarda da maalesef erken boşalma problemi var. Bilmiyorum değişik bir durum tabi ama karşılıklı güzel bir şekilde konuşularak aşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ve sonuçta ne şekilde olursa olsun artık evlenmişsiniz bundan sonraki süreç çözüm bulmak.
İlk günden itibaren araştırıyorum bir gün var bekliyorum aynımı olacak sonra alıp karşıma konusucamDiğer arkadaşların dediğine katılıyorum bir süre çocuk düşünmeyin ama hemen de ben bu adamla nasıl yapacağım diye kendinizi ümitsizliğe sürüklemeyin. Allahın izniyle problemlerinizi halledersiniz inşallah. Bizim türk erkeklerinin ergenlik gençlik zamanlarında yapmış oldukları travmatik mastürbasyon maalesef buna sebep oluyor. Boşalma durumunu kontrol edermiyorlar. Youtube da üroloji doktoru vardı gayet güzel bir şekilde anlatıyor. Önce siz mevzuyu güzel bir şekilde araştırıp eşinizlede güzel bir şekilde konuşabilirsiniz. Hanımlarından duyarak etrafımda öpüşmeyi sevmeyen erkek olduğunu öğrenmiştim ki bunlarda da maalesef erken boşalma problemi var. Bilmiyorum değişik bir durum tabi ama karşılıklı güzel bir şekilde konuşularak aşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ve sonuçta ne şekilde olursa olsun artık evlenmişsiniz bundan sonraki süreç çözüm bulmak.
Bahtsız bedevi boşanma aşamasında regl dönemine birkaç gün kala ayda bir defalık ilişkide hamile kalır.neler okuduk buralardaİliskiye gidemiyoruz ki hamile.kalayim :) istemiyorum zaten şuan zamansız olur evliliğin çocukla.duzelmeyecegine inanıyorum yaş 30 sırf bu yaşa kadar yanlış kişi olmasın diye bekledim ama karşımda her konuşma da sessiz kalan bir insan var
Bahtsız bedevi boşanma aşamasında regl dönemine birkaç gün kala ayda bir defalık ilişkide hamile kalır.neler okuduk buralarda
bunlar evlilik öncesi hicbir iliski yaşamadıkları icin böyle oluyor. Cok ilerde değişebilir, cok.ilerde...Zaten öyle de oluyor bir denemede biraz uzun olunca ön sevişme birleşme olma esnasında vajinami hissettiği anda boşaldı.
Üzgünüm ama sizi sevmiyor.Merhabaaaa. Evvet gecenin bu saati kocam uyurken beni buraya getiren dertleryada.ne.bende.tam bilemiyorum artık eylul 3 de evlendik eşimin işinden dolayı Şırnak da bulunuyoruz ve o burayı hiç sevmiyor bende alışamadım henüz sosyal aktivite pek yok eşimde oyun oynamayı seviyor zaten sosyal değil pek ben.terazi o balık düşünün artık yerleşmemiz 15 günü buldu bu arada pek birşey yaşayamadık ilk gece de dahil düğünden bir iki gün önce denedik fakat aceleci davranması beni çok ürküttü sonrasında.malum korktum düğünden 15 gün sonra denedik ama canım yanıyor iki kere yarım yamalak old tam bir birleşme olmadı . Ve eşim ön sevisme yok denecek kadar az gibi ben hazır.olana kadar o boşalıyor kaç kez.konustuk yaklaşıyorum da giyinip süsleniyorum mumlu ortamlar ama eşim dans ederken halay çekiyor kedilerim var onlarla oyalaniuor bu yüzden boşanmayı bile düşündüm 1.5 ayda ve ne yapacağımı bilmiyorum hep yorgun dudaktan öpmeyi de sevmediğini söylüyor kafam karmakarışık ne anlıyorsunuz dudaktan opmekten diyor . Nişanlıyken böyle değildi tavsiye ile tanıştık biz mantık olarak ilerledim fakat eşimi seviyorum ve böyle.yaptikca benim isteğim tamamen gidiyor aslında.sekste romantizme bayılırım dans müzik mumlar güzellik hastasıyım zaten koku sevdiğimi soylememe yatağa girerken sürmüyor bile offf