- 25 Eylül 2022
- 119
- 38
Belkide öpüşmeyi bilmiyordur ögret ozmn :)Sevismeyi.baslatan dudaklardik bence.oyle.dehgilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide öpüşmeyi bilmiyordur ögret ozmn :)Sevismeyi.baslatan dudaklardik bence.oyle.dehgilmi
Sevismeyi.baslatan dudaklardik bence.oyle.dehgilm
Öpüşmeyi sevmeyen erkek? Fantezi sevmeyen erkek? Hee? What? Why?
Belkide öpüşmeyi bilmiyordur ögret ozmn:)
:) Deniyorum ama aşırı acaleci davranıyor biraz abaniyor gibi oluyorBelkide öpüşmeyi bilmiyordur ögret ozmn :)
Aklıma şu geldi acaba kendisi ile bir sorunu mu var herhangi bir kompleksi olabilir bunun içinde bahane uyduruyor olabilirArtık direk sordum beni mi begenmiyor musun diye verdiği cevap ne alakası var
Yarın yeni bir konusma.bizi bekliyor bilmiyorum pek duygularıni.aciga vuran biri değil cinsel hayat dışında herşey çok iyi ama duygusal yaklaşım.azaliyor ve korkuyorumAklıma şu geldi acaba kendisi ile bir sorunu mu var herhangi bir kompleksi olabilir bunun içinde bahane uyduruyor olabilir
Bu bir istisna olur ancak genelde olmaz da ondan bunun altında bir sebeb olmalı çünkü genelde birbirlerini seven eşler bu konuda iç güdüsel olarak zaten kendilerini tutamazlarNe alaka anlamadım şmdi bende pek hoşlanmıyorum dudaktan ne demek oluyor bu bazı insanlarda olamaz mı
Yeni evlisiniz henüz, toparlayabilirsiniz umarım herşey düzelirYarın yeni bir konusma.bizi bekliyor bilmiyorum pek duygularıni.aciga vuran biri değil cinsel hayat dışında herşey çok iyi ama duygusal yaklaşım.azaliyor ve korkuyorum
Belkide erken boşalma sorunu var hemen oldu bittiye getiriyorEvet normal değil farkındayım romantizm ile yaklaşmaya çalışıyorum ama o bile yok yataga girince direk uyumak istiyor sohbet bile.etmiyor aşırı canım sıkılıyor uyuyamıyorum ben ama.o mışıl mışıl uykuda.
Umarım sorunlarınız hayırlısı neyse o şekilde çözülür fakat bir konuşmada ne alakası var denilince insan şüphe etmeli bence yani hayatında biri olabilir mi ya da böyle eve geç gelme olayları telefonun şifresini saklama olayları var mı bunları takip edebilirsinizArtık direk sordum beni mi begenmiyor musun diye verdiği cevap ne alakası var
Evet bir konuşmamızda.bunu attı ağzındanBelkide erken boşalma sorunu var hemen oldu bittiye getiriyor
Herşeyi açıkta olan biri gizlisi yok tabi bir.kadin olarak sezdirmeden takipfe ediyorum ama ozguvensiz biri aynı eve girince.daha çok anladımUmarım sorunlarınız hayırlısı neyse o şekilde çözülür fakat bir konuşmada ne alakası var denilince insan şüphe etmeli bence yani hayatında biri olabilir mi ya da böyle eve geç gelme olayları telefonun şifresini saklama olayları var mı bunları takip edebilirsiniz
yani özgüven sorumluluk bunlar çok önemli şeyler yani bir evlilikte olmazsa olmazlardır ama psikiyatristten yardım alırsanız daha sağlıklı olur benceHerşeyi açıkta olan biri gizlisi yok tabi bir.kadin olarak sezdirmeden takipfe ediyorum ama ozguvensiz biri aynı eve girince.daha çok anladım
İşte dediğim gibi asıl sorun bu, kompleks yapmış bunu ve bu yüzden de yakınlaşmaya yanaşmıyor daha çok belli olacağından dolayıEvet bir konuşmamızda.bunu attı ağzından
Çünkü plan yapar gibi gündüz vardiya bitsin öyle yapalım şu bitsin öyle yapalım gün gün atıyorİşte dediğim gibi asıl sorun bu, kompleks yapmış bunu ve bu yüzden de yakınlaşmaya yanaşmıyor daha çok belli olacağından dolayı
Evet galiba çünkü hep bı kaçış yolu arıyor konu açılıncaİşte dediğim gibi asıl sorun bu, kompleks yapmış bunu ve bu yüzden de yakınlaşmaya yanaşmıyor daha çok belli olacağından dolayı
Bu durumu açıkça onu kırmadan konuşun hatta sanki sorun onda değilmişte sebebi şuan yaşadığı sıkıntılarmış gibi aktarın. Bazen böyle şeyler olabileceğini ve bunun için uygun tedaviler olduğunu filan söyleyin onu incitmiyecek bir şekilde konuşun siz daha iyi bilirsiniz ben ne desem olmaz şimdiÇünkü plan yapar gibi gündüz vardiya bitsin öyle yapalım şu bitsin öyle yapalım gün gün atıyor
Tekrar deneyeceğimBu durumu açıkça onu kırmadan konuşun hatta sanki sorun onda değilmişte sebebi şuan yaşadığı sıkıntılarmış gibi aktarın. Bazen böyle şeyler olabileceğini ve bunun için uygun tedaviler olduğunu filan söyleyin onu incitmiyecek bir şekilde konuşun siz daha iyi bilirsiniz ben ne desem olmaz şimdi
En çok korktuğum şey ile sınanıyorum sanırımBu adamdan olmaz bacım sen bir an evvel kurtulmaya bak daha bismillahtan başlamış sorunlar şimdi falan sizin dolu dizgin olmanız gereken zamanlar ne demek dudaktan öpmek istemiyorum falan ben şok
Hamile falan kalmamaya bak bı süre gidisata bak ama senin koca umutsuz vaka böyle adamla ömür geçmezEn çok korktuğum şey ile sınanıyorum sanırım