Evleneli 1.5 ay oldu 2 kere birlikte olduk

Aklıma şu geldi acaba kendisi ile bir sorunu mu var herhangi bir kompleksi olabilir bunun içinde bahane uyduruyor olabilir
Yarın yeni bir konusma.bizi bekliyor bilmiyorum pek duygularıni.aciga vuran biri değil cinsel hayat dışında herşey çok iyi ama duygusal yaklaşım.azaliyor ve korkuyorum

Ne alaka anlamadım şmdi bende pek hoşlanmıyorum dudaktan ne demek oluyor bu bazı insanlarda olamaz mı
Bu bir istisna olur ancak genelde olmaz da ondan bunun altında bir sebeb olmalı çünkü genelde birbirlerini seven eşler bu konuda iç güdüsel olarak zaten kendilerini tutamazlar

Sizin de eminim bir sebebiniz var bunun için
Tabi siz bayan olarak belki bir tık hoşlanmamaniz erkeğe göre daha normal

Yarın yeni bir konusma.bizi bekliyor bilmiyorum pek duygularıni.aciga vuran biri değil cinsel hayat dışında herşey çok iyi ama duygusal yaklaşım.azaliyor ve korkuyorum
Yeni evlisiniz henüz, toparlayabilirsiniz umarım herşey düzelir

Evet normal değil farkındayım romantizm ile yaklaşmaya çalışıyorum ama o bile yok yataga girince direk uyumak istiyor sohbet bile.etmiyor aşırı canım sıkılıyor uyuyamıyorum ben ama.o mışıl mışıl uykuda.
Belkide erken boşalma sorunu var hemen oldu bittiye getiriyor

Artık direk sordum beni mi begenmiyor musun diye verdiği cevap ne alakası var
Umarım sorunlarınız hayırlısı neyse o şekilde çözülür fakat bir konuşmada ne alakası var denilince insan şüphe etmeli bence yani hayatında biri olabilir mi ya da böyle eve geç gelme olayları telefonun şifresini saklama olayları var mı bunları takip edebilirsiniz

Umarım sorunlarınız hayırlısı neyse o şekilde çözülür fakat bir konuşmada ne alakası var denilince insan şüphe etmeli bence yani hayatında biri olabilir mi ya da böyle eve geç gelme olayları telefonun şifresini saklama olayları var mı bunları takip edebilirsiniz
Herşeyi açıkta olan biri gizlisi yok tabi bir.kadin olarak sezdirmeden takipfe ediyorum ama ozguvensiz biri aynı eve girince.daha çok anladım

Herşeyi açıkta olan biri gizlisi yok tabi bir.kadin olarak sezdirmeden takipfe ediyorum ama ozguvensiz biri aynı eve girince.daha çok anladım
yani özgüven sorumluluk bunlar çok önemli şeyler yani bir evlilikte olmazsa olmazlardır ama psikiyatristten yardım alırsanız daha sağlıklı olur bence

İşte dediğim gibi asıl sorun bu, kompleks yapmış bunu ve bu yüzden de yakınlaşmaya yanaşmıyor daha çok belli olacağından dolayı
Çünkü plan yapar gibi gündüz vardiya bitsin öyle yapalım şu bitsin öyle yapalım gün gün atıyor

Çünkü plan yapar gibi gündüz vardiya bitsin öyle yapalım şu bitsin öyle yapalım gün gün atıyor
Bu durumu açıkça onu kırmadan konuşun hatta sanki sorun onda değilmişte sebebi şuan yaşadığı sıkıntılarmış gibi aktarın. Bazen böyle şeyler olabileceğini ve bunun için uygun tedaviler olduğunu filan söyleyin onu incitmiyecek bir şekilde konuşun siz daha iyi bilirsiniz ben ne desem olmaz şimdi

Bu durumu açıkça onu kırmadan konuşun hatta sanki sorun onda değilmişte sebebi şuan yaşadığı sıkıntılarmış gibi aktarın. Bazen böyle şeyler olabileceğini ve bunun için uygun tedaviler olduğunu filan söyleyin onu incitmiyecek bir şekilde konuşun siz daha iyi bilirsiniz ben ne desem olmaz şimdi
Tekrar deneyeceğim 🌺

Bu adamdan olmaz bacım sen bir an evvel kurtulmaya bak daha bismillahtan başlamış sorunlar şimdi falan sizin dolu dizgin olmanız gereken zamanlar ne demek dudaktan öpmek istemiyorum falan ben şok
En çok korktuğum şey ile sınanıyorum sanırım :KK43:

X