• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceklere nasihat kaynanaya yakın oturmayın.....

konunun dışına çıkan arkadaştı zaten canım.. hatta ne alakaysa benim boşanmamla bile dalga geçmişti kendi konusu içinde.. hatta hatta hırsını alamyıp benim açtığım bi konuyada alakasız bi cevap bile yazmıştı .. tuhaf bi çelişki:82:

İlgili kişi ceza aldı mı ?

Aldı !

Neden hala uzatıyorsunuz ? Rica ediyorum bana da cevap yazmayın o konu kapansın

Ben zaten kotu demedim tekrar okumaya davet edıyorum sizi inşallah oğlunuz olmazda bir gelinim olsaydıda kotu oldu dersiniz:1::1::1:

düzgün cümle kurma kabiliyetine sahip olmadığınız için ne demek istediğinizi anlamadım ama sanırım inşallah oğlunuz olmaz demişsiniz valla senin gbi biriyle evlenecekse olmasın kızım olsun.... ben ilk mesajınızı okudum gayette iyi anladım ne kadar negatif asabi bir insansınız yok görmesin diye gece çamaşır asmalar yok yeni gelin nazları el öpmeye inecekmiş de çağırmışlar da bilmem ne aramızda çok ciddi bir seviye farkı var sizinle en iyisi bulaşmamak zaten herkesle de tartışmışsınız Allah kocanıza kayınvalidenize falan sabır versin üzüldüm onlar adına bence kayınvalideniz buraya başlık açmalıydı siz değil :60:

Bu konuyu sonu nereye varacak diye sonuna kadar okudum.Saçma sapan bir konu,boşa cevap yazmayın hanımlar.Konu sahibinin yardıma değil,negatif enerjisini boşaltmaya ihtiyacı var.

düzgün cümle kurma kabiliyetine sahip olmadığınız için ne demek istediğinizi anlamadım ama sanırım inşallah oğlunuz olmaz demişsiniz valla senin gbi biriyle evlenecekse olmasın kızım olsun.... ben ilk mesajınızı okudum gayette iyi anladım ne kadar negatif asabi bir insansınız yok görmesin diye gece çamaşır asmalar yok yeni gelin nazları el öpmeye inecekmiş de çağırmışlar da bilmem ne aramızda çok ciddi bir seviye farkı var sizinle en iyisi bulaşmamak zaten herkesle de tartışmışsınız Allah kocanıza kayınvalidenize falan sabır versin üzüldüm onlar adına bence kayınvalideniz buraya başlık açmalıydı siz değil :60:

Bekara eş boşamak, uzaktan konuşmak kolay tabi. Yadırgamamak lazım. Yardırganan şeyler başa gelmeden ölmezmiş insan.

Ben evliyim. Kayınvalidemden uzakta olmama rağmen arkadaşı anlıyorum. Yakında olmak zor. Hele hele yeni evliyken insan eşinin anne kuzusu tavırlarını çekemeyebilir. Biraz yalnız kalmak, ayrı yemek yemek, pazar kahvaltısı yapmak ister. Konuyu açan arkadaş balayına bile çıkmamış sanırım. 2. gününde kimse kapısının çalınmasını istemez. Böyle bir şeyle karşılaşınca da diğer korkular zincirleme gelir haliyle.

Birisinin derdiyle alay eden davranışın çok ayıp kaçmış gerçekten.

Bekara eş boşamak, uzaktan konuşmak kolay tabi. Yadırgamamak lazım. Yardırganan şeyler başa gelmeden ölmezmiş insan.

Ben evliyim. Kayınvalidemden uzakta olmama rağmen arkadaşı anlıyorum. Yakında olmak zor. Hele hele yeni evliyken insan eşinin anne kuzusu tavırlarını çekemeyebilir. Biraz yalnız kalmak, ayrı yemek yemek, pazar kahvaltısı yapmak ister. Konuyu açan arkadaş balayına bile çıkmamış sanırım. 2. gününde kimse kapısının çalınmasını istemez. Böyle bir şeyle karşılaşınca da diğer korkular zincirleme gelir haliyle.

Bazı arkadaşlar xaten tetikte birileri birşey anlatsada bizde dalga geçsek derdindeler bende kaynanamla yakınım ve gerçekten karsındakı insan ne kadar iyi olursa olsun sorun yaşanıyor.

Tavrini koy ba$tan, daha yeni evlisin. elini verirsen kolunu isterler.

Bende ayni apartmanda oturuyorum kaynanamla.
ilke sene salak gibi hep sustum.. Ve bunalina girmeye ba$liyordumki tam

yeter artik dedim, simdi aciyorum agzimi yumuyorum gozumu.
Kaynanamda cok a$iri acik sozlu, agzina geleni soyler dusunmeden.
LAFLARIYLA YIKAR DOKERDI BENI;

Bende ondan ogrendim, ayni sekilde davraniyorum KUZU gibi oldu.
O leb demeden ben leblebi diyorum.

Iyilikten anlamadi cunku, ilk sene ona cok kredi verdim, sustum konusmadim SALAK gibi.
Ama cok agir sozler, kelimer soyledi bana.

örnegin gecen sene, belimden rahatsizlandim. resmen ustumu giyemez hale geldim o kadar kotuydum yani.
Tuvalette, bile ....... kendimi zor temizleyip kalkiyordum.

neyse, kaynanama gittim bana ne desin!!!!
AAAH BIZIM YAMUK GELMI$ dedi!

O an benim ba$imdan a$agiya kaynar sular dokuldu, dilimi yutuyordum, saygisizlik etmemek icin sustum.
O gun bu gundur, hic lafin altinda kalmiyorum lafim PE$IN!

bana nasilsin demeye bile korkuyor su an :66:
Ya$ain Kôtuluk :66::64::65:

arkadaşlar siz de biri konuşsa da atlasak polemik yaratsak diye bekliyorsunuz valla konunun tamamını okusaydınız hanımefendinin herkesi azarladığını bu yüzden uzaklaştırıldığını okurdunuz zahmet edin okuyun birisine inşallah oğlunuz olmaz da gelinim olsaydı da kötü olsaydı demek ayıp değil yani bnde sizin gbi gelinim olacaksa oğlum da olmasın dedim yani karşılık verdim kendi kafama göre takılmadım size ne benim cevabımdan kendi yorumunu yapsana sen

Bazı arkadaşlar xaten tetikte birileri birşey anlatsada bizde dalga geçsek derdindeler bende kaynanamla yakınım ve gerçekten karsındakı insan ne kadar iyi olursa olsun sorun yaşanıyor.

sende avukatsın heralde biri yorum yazsa da bende polemik yaratsam diye tetiktesin maşallah üstteki arkadaşa cevaben yazdığım şeyi oku bi zahmet ikinizle de ayrı ayrı uğraşamıcam siz ikiniz yorumlaşın işte körler sağırlar birbirini ağırlar misali nickin zaten seni anlatıyor gereksizz

Son düzenleme:
sende avukatsın heralde biri yorum yazsa da bende polemik yaratsam diye tetiktesin maşallah üstteki arkadaşa cevaben yazdığım şeyi oku bi zahmet ikinizle de ayrı ayrı uğraşamıcam siz ikiniz yorumlaşın işte körler sağırlar birbirini ağırlar misali nickin zaten seni anlatıyor gereksizz

nasıl patladın anlamadım ama patlamak yakıştı sana söndün

Son düzenleme:
Benimde yakın bir arkadaşım kayınvalidesiyle birlikte oturuyor, eşi annesini yalnız bırakmak istemiyor, öyle sorunlar çıktı ki kayınvalidesi arkadaşımın yaptığı yemekleri beğenmediği için yemiyormuş, kızcağız kahroldu, üstelikte çalışıyor, birde sürekli evin düzenini değiştirmeye çalışıyormuş, aynı apartmanda yaşamak zordur birde aynı evin içinde olmayı düşünün:1: başbaşa kalmak için dışarıya çıktıklarını anlatmıştı bana, ama ne yapsın el mecbur katlanıyor.. ister istemez sorun çıkıyor, herkesin düzeni var kendine göre hayatı var, iç içe olmak hoş değil. Her şey eşinde bitiyor..

1 bucuk senedir evliyim, aile apartmanı gibi bir yerde oturuyorum eltim üstümde kayınvalidem karşi dairenin bi alt katında oturuyor ama bir günden bir güne gelin oturun demezler bizde onlara demeyiz ha 1 saat uzakligimda ha alt katımda hic fark etmiyor . Mesafemi ilk baştan koydum aramizda hic bir sorun yok cok şükür onlar beni sever ben onları saygı da da hic kusur etmem.. görevimi yaparım hafta da en fazla bir gün gideriz esim de böyle ister çünkü cok görüşmek gerçekten iyi değil.. İlk ben oturdum eve sonra onlar geldiler baya tedirgin oldum nasil olacak düzenim bozulacak mi diye ama öyle olmadı cok şükür. Daha bana o kadar iyi oluyor ki bakış açını değiştirmekle alakalı arkadaşlarımla mi görüşeceğim o gün esim oraya gidiyor evde yemek mi yok canımız yemek yapmak mi istemiyor biz geliyoruz diyoruz tabi ki bunlar tadında oluyor yani cok nadir 😊 güzel bakmaya calış sende ferahlayacaksin bak gör 😇

1 bucuk senedir evliyim, aile apartmanı gibi bir yerde oturuyorum eltim üstümde kayınvalidem karşi dairenin bi alt katında oturuyor ama bir günden bir güne gelin oturun demezler bizde onlara demeyiz ha 1 saat uzakligimda ha alt katımda hic fark etmiyor . Mesafemi ilk baştan koydum aramizda hic bir sorun yok cok şükür onlar beni sever ben onları saygı da da hic kusur etmem.. görevimi yaparım hafta da en fazla bir gün gideriz esim de böyle ister çünkü cok görüşmek gerçekten iyi değil.. İlk ben oturdum eve sonra onlar geldiler baya tedirgin oldum nasil olacak düzenim bozulacak mi diye ama öyle olmadı cok şükür. Daha bana o kadar iyi oluyor ki bakış açını değiştirmekle alakalı arkadaşlarımla mi görüşeceğim o gün esim oraya gidiyor evde yemek mi yok canımız yemek yapmak mi istemiyor biz geliyoruz diyoruz tabi ki bunlar tadında oluyor yani cok nadir 😊 güzel bakmaya calış sende ferahlayacaksin bak gör 😇
Sayın yeni üye konu 10 yıl önce açılmış 😊

Nasıl buluyorsunuz bu konuları 10 sene geçmiş üstunden arşivci falanmisiniz 🙃

Nasıl buluyorsunuz bu konuları 10 sene geçmiş üstunden arşivci falanmisiniz 🙃
Bende sizleri anlamiyorum haberiniz varmi artik aon zamanlarda cok eski veya biraz eski konular altta acilmis oluyor bu forumda son zamanlarda yeni ortaya cikti arsiv konularini altta acmislar yoneticiler. Insanlar onlarida okuyunca yorum yaziyorlar ben anlamiyorum bu sadece bizerdemi gozukuyor. Yani bizmi yanlis yerdeyyiz. Suan bu konunun altinda bes konu var. Bu konuya benzer. Cunku tahminimce uyeler azaldi eskisi gibi bildirim gelmiyor begeni gelmiyo konu acilmadigi icin eski konular gundeme getiriliyo.eskiden bie konuyu 120 kisinin begendigi zamanlar oluyodu artik son zamanlarda tek tuk.o yuzden kimseye kizmayin goruyor insanlar yorum yapiyor

İki aydır evliyim kızlar yaşadıklarımı anlatmak istedim belki ben çok abartıyorum sorun kimde birde sizden duymak ıstıyorum.. 4 tane gorumce 1 eltim var kaynanmlada aynı apartmanda oturuyoruz. Evliliğim ikinci gunu çat kapı kaynanam torununu gonderdı neymıs esımı ozlemıs bende sınırlendım dedım gıt sole evde baska kım varsa onlarda gelsın gıtmıs soylemıs tabı cokta ıı dedım daha rahatsız etmediler. En azından bi kaç gun rahat bıraksınlar ayıp denen bişey var zaten bi kaç gun sonra el opmeye gıtcez yanı cocugumu tutamadılar anlamadım neyse aklıma her geldikce sinir oluyorum zaten... 4 ay once kayınpederım vefat ettıgı ıcın ne evlılkten bısey anladım ne kınamdan falan nıkahla apar topar evlendık yınede gocunmadım olumdu sonucta bu ama bana hıcbır sekılde saygı duyulmadı gelınlıgımden sacıma herseye laf ettıler dusnun esımın floru taslı dıe nıe oglum bu kadar abarttın dedı nıkata herkes olu surat tamam acın var ama oglun ıcın gul ya bızde olum ve dugun bırdır herkes tadıyo sonucta neyse Allah ragmet eylesın dıyorum napıyım yasayacagım varmıs... Kaynanam evde yanlız kalamıyo ama saolsun dusuncelı bızede gelmıyo butun kızları aynı mahallede zaten dıger oglu falan geneldede esımın abısınde kalıyo gelın akraba oldugu ıcın yabancılık cekmıyo.. banzede torunlarıyla evde kaynanam yan daıre oldugu ıcın basımın ustunde gıbı ne ses cıkarsam duyuyo dusnun evde alcak sesle konuyorum o kadar tıkıs tıkıs daıre evden cıkıyorum hemen kapısını acar duyarım kacar adımla uzaklasırım sonucta ona hesp sorcak deılım kapıyı acarım kapısını acar kızım gel dıe belkı ıstemıyorum gelmek ıstesem zaten gelcem bısuru torunu var zaten oryaa gıdınce kafam bı dunya oluyo kızları zaten kalkmıyo.. Haftanın 7 gunu calıstıgım ıcın bazende mutluyum aslında 8de ısten cıkıyorum hıcbır sekıldede rahatsız deılm calısmasam benı hep yanında ıstıycez zırt pıt gelcek belkıde.. O kadar goz onunce oluyokı ınsan ınanın camasır ascam dıorum sımdı cıkar bısey der gece asıyorum artık. aksamları gleıyorum o yorgunlukla yemek yapıyorum esım gelıyo bana dedıgı laf hadı yemeklerı yan tarafa geıtrlım orda yıyelım hoppala sankı hıc yıyılmeyen bısey gorumcem orda ya ne gerek var dedım hadı kek olur gel orda cay yapıp yıylımı anlarım yemek ne alaka ben bu yorugunlukla yemek yapıyorum neden hemen bıtsın gunduzlerı eve gelıyosun sen yersın dedım sustu bozuldu... Biz pazar kahvaltım var yenı evlıyım ben esımle kahvaltı etmek ıstıyıorum hadı anneme gıdelım dıyo zaten dıger gunler esım annesıne kahvaltıya gıdıyo arada cumartesı gunlerı orda kahvaltıda bıgunude bana ayır dıyorum cokmu sey ıstıyorum 2 aydır evlı olmamıza ragmen hıc yenı evlı gıbı deılım seneler gecse bu kadın ortamıza yatcak ondan korkuyorum... gorumcelerım zaten yuzume gulen seytan arkamdan konsutuklarını cocuklarından duyuyorum düşünün birinin kızı resım cızmıs benı sacım bole dagınk zatne sacımı begenmmeıslerdı bırde yanına yazmıs gelın evıne sınırlı gıttı dıe bu cocukta 1e gıdıyo yanı resmen ne konsuyolarsa yazmıs ben bunu okuyuncada yuzu bozardılar yınede bısey demedım ve cocuk yapmayı katıyen dusnmuyorum ısten cıkmak zournda kalcak kaynanamında bakmasını ıstemıyorum zaten anca tasınırız ole yaparım daha yazamadıgm o kadar cok sey varkı ve sırf esımın aılesı yuzunden kavga edıyoruz yeter dedım ben senın aılenım ya bana zaman ayır onlarla durdun zaten kac yıl ben annemın evıne sureklı gıdıyomuyum yenıyız ya bız huzur ıstıyorum cok mu sey ıstedıgım bız evlendık zaten dugun fotolarını ablalaır almamıs yanımdada dıolar cok paraydı 10 lıra sonuta bu sızın kardesınız ufff cok canım sıkılıyo esım tamamla oyle bı aıleye dustumkı hıc bana ve aıleme yakısmadı:KK43::KK43:
Anlattığın şeylerde abartılacak bişey görmedim ben. Bu kadar kin nefret dolu olursan çok yasamazsin sen. Sana yakışmayan bı aileye gelin olmasaydın keske. Aşırı kafanda kuruyorsun. Biraz sakinles bence.

Back
X