Evleneceklere Ders/Örnek Niteliğinde

Yine ucuz kurtulmuşsun. Biz kadınlar genelde evlenince düzelir gibi saçma bir mantıkla hareket ediyoruz. Oysa bin beter oluyor. Verilmiş sadaka varmış.

aynen böyle nedense lafta kar etmiyor o dönem nutkumuz mu tutuluyor nedir ya da üzülmekten mi korkuyoruz oysa sonrasında daha çok üzülüyoruz hep cehalet ah ah

Allahim gerim gerim gerildim
Korkuyordum sonunu okumaya acaba devam mi ediyor dedim
Sonra rahatladım
Bravo bravo bravo imzaları atmadan o ruh hastalarına yolu vermişsiniz öyle evlat yetiştiren gaz veren Annenin de Allah belasını versin inşallah amin

Valla şimdi evli mutlu cocuklu...amcasına yakın falan da oturmuyor lüks ev almış

adam tokat atmasa siz devam edecektiniz heralde. perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş, bu kadar uzatmanıza bile gerek yokmuş.

Konu Sahibi şimdi mutlusundur inşallah.

Bu arada ibret almak isteyenler benim konularima da bakabilir ancak konu sahibinden farklı olarak ben evlendim maalesef.

Evlenecek olan kızlar... Hakaret, en ufak bir aşağılama, çapkınca davranışlar, ana babaya aşırı bağlılık sezdiginizde koşarak uzaklasin

Bende şans yok arkadaşım...Hala mutlu değilim şans bana gülmedi ondan sonrasında da çok çektim başkasından

Benzer şeyleri yaşadım ama evlendikten sonra görebildim her şeyi. Siz şanslıymışsınız keşke ben de erken öğrenseydim anlasaydım da evlenmeseydim

Dava açmasını bekliyorum ayrıldık aylardır ayrıyız. Seninki gibi bir aile akrabaya kaynanaya sahiptim. Tek iyi şey eşim sanıyordum o da aldattı. Ve bitti.

Çok üzüldüm...Bunları haketmedik...Bi de üstüne aldatma...Umarım bedelleri öderler...Biliyor musun bir de bana oğlumuzun zamanını çaldın diye kv laf etmişti...Ama kurtuluşun senin için güzel bir hayatın başlangıcı olsun inşallah

Valla şimdi evli mutlu cocuklu...amcasına yakın falan da oturmuyor lüks ev almış
Siz nerden biliyorsunuz mutlu olduğunu herşey uzaktan göründüğü gibi mi? O evlendiği kadın kabul etmemiştir ve belki kürsü da olsa boşanmamıştır belki yine aynidir adam ama o kadın devam ediyordur. Bence siz kendinize hala acıyorsunuz kaç yıl geçmiş hala eskide aklınız

Siz nerden biliyorsunuz mutlu olduğunu herşey uzaktan göründüğü gibi mi? O evlendiği kadın kabul etmemiştir ve belki kürsü da olsa boşanmamıştır belki yine aynidir adam ama o kadın devam ediyordur. Bence siz kendinize hala acıyorsunuz kaç yıl geçmiş hala eskide aklınız

Yok canım eskide değilim ibret olsun diye anlattım..içlerini bilemem tabi

Çok üzüldüm...Bunları haketmedik...Bi de üstüne aldatma...Umarım bedelleri öderler...Biliyor musun bir de bana oğlumuzun zamanını çaldın diye kv laf etmişti...Ama kurtuluşun senin için güzel bir hayatın başlangıcı olsun inşallah
Teşekkür ederim. Kayınvalide çok önemli çocuklarını dolduruyorlar. Benim de kayınvalidem sayesinde kocamı elimde tutamamış oldum aldatılmada bile ben suçlu oldum. Böyle insanlara ne desen anlamaz. Kendi doğruları var. İyi ki kurtulmuşsun. Yine de her şey eşlerde bitiyor. Onlar düzgün olsa yine yürürdü bişeyler. Herkesi susturabilirlerdi de.

Teşekkür ederim. Kayınvalide çok önemli çocuklarını dolduruyorlar. Benim de kayınvalidem sayesinde kocamı elimde tutamamış oldum aldatılmada bile ben suçlu oldum. Böyle insanlara ne desen anlamaz. Kendi doğruları var. İyi ki kurtulmuşsun. Yine de her şey eşlerde bitiyor. Onlar düzgün olsa yine yürürdü bişeyler. Herkesi susturabilirlerdi de.

Bişey bilmiyordu ki ilk kız arkadaşıymışım hatta...Annesi ne derse o tarafa kayıveriyordu...Bilinçli değildi.
Nişanlıyken Yolda giderken elimi tutmak aklına gelmezdi ben tutardım...Sarılarak yürümek isterdim kolumu atınca göbeğim çıkıyor derdi...Neler neler...

.Annesinin yönettiği biriyle kimbilir neler gelirdi başıma...Sizde çocuk var mı

Aynen canım ben de keşke daha önceleri yazsaymışım buraya diye şimdi boşanmak zorunda kalmazdım çok cahildim yaşım küçüktü burada yazılanlardan sonra ayrıca yaşadıklarımdan sonra çok değiştim

Bişey bilmiyordu ki ilk kız arkadaşıymışım hatta...Annesi ne derse o tarafa kayıveriyordu...Bilinçli değildi.
Nişanlıyken Yolda giderken elimi tutmak aklına gelmezdi ben tutardım...Sarılarak yürümek isterdim kolumu atınca göbeğim çıkıyor derdi...Neler neler...

.Annesinin yönettiği biriyle kimbilir neler gelirdi başıma...Sizde çocuk var mı
Hayır çocuk yok. Eski eşim diyeyim hemen diğer kişiyle birlikte yaşamaya başladı o hamile olabilir ama :olamaz: Aynen benimki de el ele gezmeyi sevmezdi bir sürü bahanesi vardı. Düğünden önce de takı ve diğer konularda kayınvalidem kesinlikle sorun çıkarmıştır. Evlenene kadar eşim beni dinlerdi. Kayınvalide karı sözü mü dinliyorsun diyerek kavga ede ede kendi dediğini yaptırdı. Benimle evli hala resmî olarak bir işlem başlatmadı. Ama ben evden ayrıldıktan bir ay sonra kayınvalidem diğer kızı istedi aldı evli gibiler işte şimdi. Sanki ben hiç yokum

Back