• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

nişanlanalım biran önce diyorduk nişan oldu şimdi evlenmek için yanıp tutuşuyoruz:60: 15 temmuzda evimiz tutuluyor kontrat yaptık balayını ayarladık şimdilik beklemedeyiz gelinlik fln daha yok ortada moda evi bulucam yetişir inş. :51:

ay valla inş yetişir canım ya çok az bir zaman kalmış :26:

nişanlanalım biran önce diyorduk nişan oldu şimdi evlenmek için yanıp tutuşuyoruz:60: 15 temmuzda evimiz tutuluyor kontrat yaptık balayını ayarladık şimdilik beklemedeyiz gelinlik fln daha yok ortada moda evi bulucam yetişir inş. :51:

ayyyyyyyyy cnm bnm yaaaa allah bu arzunuzu hiç kırmasın inşallah :70:

ay valla inş yetişir canım ya çok az bir zaman kalmış :26:

inş. yetişir yetişmesse naparım diye hiç düşünmek bile istemiyorum agustosta gelinliği ayarlıcam dikilmeye başlansa nikahıda hayırlısıyla agustos düşünüyoruz bakalım Allah rast getirsin işimizi 2 ayımız kalıyor sonra eylüldede beyaz esya mobilyayı alıcaz:66:

inş. yetişir yetişmesse naparım diye hiç düşünmek bile istemiyorum agustosta gelinliği ayarlıcam dikilmeye başlansa nikahıda hayırlısıyla agustos düşünüyoruz bakalım Allah rast getirsin işimizi 2 ayımız kalıyor sonra eylüldede beyaz esya mobilyayı alıcaz:66:

dğün yapmayacakmısınız cnm :26:

düğün 8-9 ekim çanakkalede kına gecesi düğün 15 ekim burdurda nişanlımın memlekette bir düğün daha 17 - 22 ekim balayı:65:

süper cnm yaaaaa ne güzel kına gecelerini çok severim :90::90:

annam iki dakika leslie yürüyüşü yaptım topikte olaylar kına gecesine isim yazmaya kadar uzanmış :53:

üzülmem mi canım yaa, ben ondan daha çok üzülcem biliyorum, ama çok kırıldım yaa... Hem ben cumartesi gecesi kayınvalidemlerde kalıo olcam, pazar sabahı erkenden kalkıp nereye gidiyorum dicem? gerçeği söylesem onlar da gelmeye kalkacaklar, ee ne anladım ben o işten, imkansızı istio benden yanii

Ozaman şansına küssüüün enişte bey başından böle olmasının sebebii düğün:63: üzülmemeye çalış tatlım sendee

slm kızlarr benimde düğünüm ekimde inş. varmı başka ekimde düğünü olan :103:

Slmm canım hoşgelldiiin sendeee topiğimizin ilk gelini sen olcan galba :1:

kızlar bende inş eylül ekim gibi nişanm olucak... hala çeyiz meyiz hak getire.:9: annem diyo sokma eve bişy yer yok! :47::47:

:1::1: ya bu çeyiz işi çok zor yaaaa

selam kızlarr bende tesadüf bakarken cam sıkıntısından ne yapabilirim diye burayı gördüm nasılsınızzz
:3:

Hoşgeldiiin canııııımmmm:70: Asker bekliyoooruzz can sıkıntısı zaman geçmiiyooo sen nasılsınnn?

en başa yazarım canım :1:

Bende istereeemmm bendeeeee en minnak yere yazıver bi minnak diye ama silincek yer olsun:1::1:

kınamız var kızım nerde kaldın bakim sen :63::63:

acıcık spor olsun diye leslie yürüyüşü deneyim dedim kaynatmış gitmişsiniz :53:
kıskandım valla bende istiyorum hem adımın yazılması bu topikte olan herkes ister mantıken :9:

Back