eminim cnm çok güzel olduğuna bende çok istiorum aşkımla aynı evde olmayı aynı havayı solumayı aynı tabaktan yemek yemeği ve aynı yatakta uyumayı![]()
onun yanında olunca gurbette çekilirr canımcım sen merak etme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eminim cnm çok güzel olduğuna bende çok istiorum aşkımla aynı evde olmayı aynı havayı solumayı aynı tabaktan yemek yemeği ve aynı yatakta uyumayı![]()
onun yanında olunca gurbette çekilirr canımcım sen merak etme![]()
aynen aynen bak şimdi nasıl da heveslendim ama yaaaaa
heveslenmek iyidir tatlım,ben de eşimle flört ederken evlilik bana çok uzak diyordum
sonra gaza getirdiler beni 6 ay sonra evlenmiş buldum kendimi![]()
ne arabası kız gece gece![]()
kız nette hiçbirşeye bakmaz sadece arabalara bakıo şimdi arabamızı satıp başka alacağızda şu birkaç gündür iice abarttı benim kocişşşş![]()
ne marka araba istiosunuz cnm![]()
dk başı değiştirdiği için markayı bilmiyorum ki anlamamda zaten arabadanda jetta mı ne diyor birde opel astra corsa golf falan hepsine bakıo işte araştırıyor
slm kızlar![]()
yaa nolcak şimdi sülümana? ya hürremle leo'ya nolcak? zehirli lokumu kim yicekkk? yaa eylüle kadar beklenir mi böyle yaaaa:84::84::84::84:slmm canımm gece sülümanın heycanından unuttum herşeyiinapıyosun
valla 3 ay nası geçiceeekkk bende bilmiyooorumm ama heycandan öldüüümmyaa nolcak şimdi sülümana? ya hürremle leo'ya nolcak? zehirli lokumu kim yicekkk? yaa eylüle kadar beklenir mi böyle yaaaa:84::84::84::84:
pisss pargalı, hürrem bunların acısını fitil fitil getirecek onun burnundanvalla 3 ay nası geçiceeekkk bende bilmiyooorumm ama heycandan öldüüümm![]()
pisss pargalı, hürrem bunların acısını fitil fitil getirecek onun burnundan![]()
yazık walla yaa kuzu gibi...Dün süreekkliii bu pargalıda haketmiş ölmeyii diyipp durduuumleooya çok acıdım amaaa yaa nası aşıııkk
![]()
yazık walla yaa kuzu gibi...![]()