- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
İnşallah çok çabuk geçer,beklemek zor.Nerede asker sevdigin ya da evli misin onu da bilmiyorum:44:
sen evlimisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok çabuk geçer,beklemek zor.Nerede asker sevdigin ya da evli misin onu da bilmiyorum:44:
di mi yaa, 1 ay sonra 200lere gelicemderyacım moral vermeye çalışmıorum kız vallaa yarıyaaa 3 ay kalmış
inşallah canım, çok zor ewet. hele önüne bakıp da daha 11 ayın olduğunu görünce daha da zorlaşıyor inan ki...İnşallah çok çabuk geçer,beklemek zor.Nerede asker sevdigin ya da evli misin onu da bilmiyorum:44:
ay cok yakınmıssınız canım ya bende bursadayım benımkı erzıncanda yaptı askerlıgını valla ben senın yerınde olsam her carsı ıznıne gıderım ıstanbula
Aaaa bursanın neresindesin? ewet canım, şimdiye kadar istanbulda 2 kez çarşıya çıktı, ikisinde de gittim, ama şimdi bir süreliğine ara vereceğim.. netten konuşur görüşürüz bu arada da.
di mi yaa, 1 ay sonra 200lere gelicem
inşallah canım, çok zor ewet. hele önüne bakıp da daha 11 ayın olduğunu görünce daha da zorlaşıyor inan ki...
nişanlıyız, ama evli gibiyiz, ayrı gayrımız yoktur... hayatıma girdiği günden beri 1 gün bile ayrı kalmamışızdır. herşeyi onunla yapmaya öyle alışmışım ki, o gidince sudan çıkmış balığa döndüm:85:
askerim şu an istanbulda, ben de bursadayım, çok şükür yakın bana, aramızda 2,5saat var:97:
senin ki nerede?
ben yıldırımdayım canım. acemilikte izmirdeydi, oraya da gittim, biz en kötü ihtimalle 2 haftada 1 görüştük acemilikte, ben gittim o geldi fln... ustaya geçince 1 ay hiç görüşemedik, çok kötü olduk. ama sonra çarşıya çıkmaya başlayınca gittim 2 kez. evet ustabirliği ist. canım, kırklarelindeydi önce, sonra istanbula geldi, şimdi rahatız çok şükür. tek problem hasret, ama idare etmeye çalışacağız artık napalım... benimki de kısa dönem yapacaktı ama daha 2 yıl vardı okulun bitmesine, tecili kaldırıp gitti. iyi ki de gitti diyorum şimdi, başlamak bitirmenin yarısıdırnilüferdeyım canım sen nerdesın ? :)) ben bı tek yemın torenıne gıdebılmıstım bıde ıstanbula karsılamaya o kadar ama allahtan kısa donemdı... senınkı uzun donem sanırım ama sanslısın en azından... usta bırlıgı mı istanbul
sen evlimisin
ben yıldırımdayım canım. acemilikte izmirdeydi, oraya da gittim, biz en kötü ihtimalle 2 haftada 1 görüştük acemilikte, ben gittim o geldi fln... ustaya geçince 1 ay hiç görüşemedik, çok kötü olduk. ama sonra çarşıya çıkmaya başlayınca gittim 2 kez. evet ustabirliği ist. canım, kırklarelindeydi önce, sonra istanbula geldi, şimdi rahatız çok şükür. tek problem hasret, ama idare etmeye çalışacağız artık napalım... benimki de kısa dönem yapacaktı ama daha 2 yıl vardı okulun bitmesine, tecili kaldırıp gitti. iyi ki de gitti diyorum şimdi, başlamak bitirmenin yarısıdır
benimki de maltepeye yakın canım, üsküdarda şimdi... ne güzel, böyle ilişkiler bi başka oluyor, paylaşım ne kadar çoksa o kadar güzel ... Evet canım, herşeyin hayırlısı...Benimki de İstanbul da canım Maltepe'de.Bende Samsundayım ve aramızda 12 saat var
Biz de 4 yıl üniversitede her gün beraberdik.Beraber yedik içtik.Üniversitede tanıstık fakat ikimizde Samsunluyuz.Sonra okul bitti Samsun'a geri döndük.Ben ondan önce döndüm onun yarım dönem uzadı.Şubatta geldi o.Nisanda da askere gitti işte.Eylülde gelecek Allah izin verirse.Biz de sözleneceğiz ama evlilik için daha uzun süre var.Allah'tan her şeyin hayırlısı canım.
benimki de maltepeye yakın canım, üsküdarda şimdi... ne güzel, böyle ilişkiler bi başka oluyor, paylaşım ne kadar çoksa o kadar güzel ... Evet canım, herşeyin hayırlısı...
maşallah pek beceriklisin canımkızlar bakalım begenıcek mısınız ben yaptım nısan ıcın bohcasıda var takımlar
Eki Görüntüle 213707
Eki Görüntüle 213708
benim askerim okadar rahat ki, zaten kamuflaj fln giymiyor artık, sivil giyiniyor, cep tlf kullanıyor fln... tek sıkıntımız hasret. o da zaten kısa dönemde de olacaktı ve 2.okulun bitmesini de beklersek 2yıl okul(en iyi ihtimalle) + 6ay askerlik + 3-4ay hazırlık derken 3 yıl daha evlenemezdik, daha fazla hasret çekerdik... yaş oldu 27, yeter yani beklediğim, böyle kısmetse seneye yaza evleniyoruzAskerlik çok zor.Benim askerim hala alışamadı.Keşke iki yıl daha bekleyip kısa dönem yapsaydı derim ben.Benim askerim sürekli uzun dönem yapamazdım aklı olan yapmasın diyor çünkü ordan biliyorum
gitmeden bi otel ayarlarsın maltepede biyerlerde, kalırsın işte, git tabi canım yaa, hasretlik çok zor oluo:85:Ben pek bilmiyorum İstanbul'u.Keşke bende senin gibi yakın olsam da sürekli giderdim.Kısa dönemi Amasya'daydı.2 saatlik yol 2 kere gittik ailesiyle birlikte.Şimdi de gitmek istiyorum ama aklım sende kalır nerede kalacaksın ne yapacaksın diyor.Bende kararsız kaldım.2 hafta çarsı izni yokmuş.Olunca gideceğim ama kafama koydum.Sonunu düşünen kahraman olamaz
maşallah pek beceriklisin canım
tesekkur ederım cnm . allah hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın ha kısa ha uzun fark etmez...allah hayırlısını nasıp etsın
amin canım benimtesekkur ederım cnm . allah hayırlısıyla kavusmayı nasıp etsın ha kısa ha uzun fark etmez...allah hayırlısını nasıp etsın[/COLOR]
maşallah pek beceriklisin canım
benim askerim okadar rahat ki, zaten kamuflaj fln giymiyor artık, sivil giyiniyor, cep tlf kullanıyor fln... tek sıkıntımız hasret. o da zaten kısa dönemde de olacaktı ve 2.okulun bitmesini de beklersek 2yıl okul(en iyi ihtimalle) + 6ay askerlik + 3-4ay hazırlık derken 3 yıl daha evlenemezdik, daha fazla hasret çekerdik... yaş oldu 27, yeter yani beklediğim, böyle kısmetse seneye yaza evleniyoruz
evet tatlım, herşeyin hayırlısı diyelim, bizim de kaderimizde 15ay hasretlik varmış...:85::85::85:Anladım canım.Siz daha iyi bilirsiniz.Ben kendi durumuma göre yorumladım sonuçta.Ben 23 sevgilim 25 yasında.Gerçi bizim okulumuzda bitti.Her şey daha yakın gibi bize.
Kızlar ben bekarım evlenecek olan olmak istiyorum sonra da evlenmek... Başlık bana uyuyo yani. Selam.