canım demin 2008 de açılmış bi topiği okuyodum banyo bittikten sonra johnson's baby'nin kalıcı bebek kolonyasından bütün vücuduna iyice sürüp üzerine tekrar su dökünürsen güzel kokarsın demiş biri çok güldüm ama bi yandan çok mantıklı geldi :)
bende onu kullanıyorumm çook güzel ya kokusu bayılıyorum 2 yıldır değişmez favorimlinki atabilirmisin canım o topiğin :)o kolonyalara bayılıyorummm:)miss gibi
birde ben şeyi çok sıkarım vucuduma niveanın cam spreyi var bebek gibi kokuyor pudramsı banyodan sora bebeyağının üzerine bu iyi gidiyo
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin-ic-giyim/232027-soru-jartiyer-ayak-kokmasi-7.html canım istediğin link bulinki atabilirmisin canım o topiğin :)o kolonyalara bayılıyorummm:)miss gibi
birde ben şeyi çok sıkarım vucuduma niveanın cam spreyi var bebek gibi kokuyor pudramsı banyodan sora bebeyağının üzerine bu iyi gidiyo
ben jonhsons baby nin vücut kremini kullanıyorum memnunum cok güzel mis gibi.... body shop ın ve yves roche' unda var çeşit çeşit bir ara body shop un vanilyalısını, yves roche'un da hindistan cevizlisini kullandım harikalar...
ama vazgeçemediğim johnsons baby her zaman.... sabunu da var ikisini bir arada kullanıyorum bazen de
ama gecen dusta hiçbirşey kullanmadım ilk defa acelem vardı parfümümü bile unutmusum evde, aksam nişanlımla bulustum ve ben hiçbir şey sölemeden durmadan mis gibi kokuyosun ya dedi
ee iyi de hiçbir şey sürmedim parfümüm bile yok dedim, teninin ne muhtesem bir kokusu varmış mümkünse hiç kullanma o zaman dedi
herşeye bütün kokulara bedel sanırım bu cümle
süpermiş alkış enişteye :):)kalbinden burmuş senin.
canım johnsons baby nin hangi sabun ve kremi tam yazarmısın.bendede bi sabunu var mor renkli yeni aldım da
sabun odur canım benimki de mor renkli, krem de mor jonhsons baby bed time serisi
sabun da aynı serinin sabunu zatençok güzel mis gibiler
evet kızlar düğüne az zamanlar kala eminim eşya derdi bittikden sonra biz kızlar kendimizle ilgili şeyleri almaya başlıyoruz.
ben şu aralar şeye takımış durumdayım işte vucut kremi duş jeli vs? normalden daha bakımlı daha güzel kokmak istiyorum.
banyodan sonra falan ..
siz neler aldınız?önerileriniz nelerdir.bende aldıklarımı daha sonra paylaşırım burda.
canım verdiğin linke baktımda çok mutlu oldum onları gördüğüme ya bende krem parfüm kullanmayı çok seviyorum ama büyük markalarınkiler çok pahalı oluyo burda fiyatlar çok iyiyimişCanım öncelikli olarak mutlaka roll-on al düzenli kullan her banyodan sonra (benim memnun olduklarım 1.rexona cotton,2.avonun şu pembe ve yaşil onlar,hiç terleme yapmıyorlar) ve roll-on nun sürdükten sonra üstüne sprey deonu sık banyodan sonra kol altlarına vs.
Günlük olarak mutlaka hoşuna giden bir parfüm yada kokun vardır ama bunun yanında solid parfümler var krem şeklinde 4,5 tl ve inanılmaz güzel kokuyorlar.Bazı lokman hekimlerde oluyor ama internetten satışıda var linkii ekledim.bende melisa,sümbül,yasemin,adaçayı ve nar çiçeği var.ruh halime göre ogün hangisini istersem :) mis gibi çiçek çok mutlu ediyorlar benibak mutlaka
Doa Kozmetik, KATI PARFMLER
Canım öncelikli olarak mutlaka roll-on al düzenli kullan her banyodan sonra (benim memnun olduklarım 1.rexona cotton,2.avonun şu pembe ve yaşil onlar,hiç terleme yapmıyorlar) ve roll-on nun sürdükten sonra üstüne sprey deonu sık banyodan sonra kol altlarına vs.
Günlük olarak mutlaka hoşuna giden bir parfüm yada kokun vardır ama bunun yanında solid parfümler var krem şeklinde 4,5 tl ve inanılmaz güzel kokuyorlar.Bazı lokman hekimlerde oluyor ama internetten satışıda var linkii ekledim.bende melisa,sümbül,yasemin,adaçayı ve nar çiçeği var.ruh halime göre ogün hangisini istersem :) mis gibi çiçek çok mutlu ediyorlar benibak mutlaka
Doa Kozmetik, KATI PARFMLER
evet roll-on da rexona bende çok begeniyorum birde she ninkileride beğeniyorum bikere denemek için aldıgımda sürmüştüm gece yatarken bile kokuyordu hala mis gibiydi...
dediğin parfümlü kremlere bakacagım canım aktarda falan vardır belkim :)
canım verdiğin linke baktımda çok mutlu oldum onları gördüğüme ya bende krem parfüm kullanmayı çok seviyorum ama büyük markalarınkiler çok pahalı oluyo burda fiyatlar çok iyiyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?