evlenecek kızlara küçük bi soru:):)

em__oss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
429
1
0
İstanbul
evet kızlar düğüne az zamanlar kala eminim eşya derdi bittikden sonra biz kızlar kendimizle ilgili şeyleri almaya başlıyoruz.

ben şu aralar şeye takımış durumdayım işte vucut kremi duş jeli vs? normalden daha bakımlı daha güzel kokmak istiyorum.
banyodan sonra falan ..
siz neler aldınız?önerileriniz nelerdir.bende aldıklarımı daha sonra paylaşırım burda.

Marka vermek doğrumu bilemem ama ben avondan aldım hepsini hatta yeni katalogta güzel ürünleri var

canım demin 2008 de açılmış bi topiği okuyodum banyo bittikten sonra johnson's baby'nin kalıcı bebek kolonyasından bütün vücuduna iyice sürüp üzerine tekrar su dökünürsen güzel kokarsın demiş biri çok güldüm ama bi yandan çok mantıklı geldi :)

ohh maşallah gözüm gönlüm açıldı ürünllerin bolluğuna bak ya :):)

valla bende bebeksi kokulara bayılıyorum ya :)
bildiklerimi paylaşıyım ben normaldede her banyodan sonra vucuduma bebe yağı sürerim .
şimdi bitanede çeyiz için aldım evlenince kullanmak için .hem yumuşacık yapıyor hemde güzel kokanlarıda var.
birde çilek yağı var çok güzel kokuyor ben ellerime sürerdim ne parfüm sıkıyorsun demişlerdi:)tabi zevkler farklıdır.
bugün seyehat şişeleri aldım boş şişe içine çilek yağından bi sıvı vucut spreyi yapmayı planlıyorum.
ben birde dove nın sabununa bayılıyorum şu klasik olanlarına beyaz lacivert kutulusuna.
saç kremi aldım glıss pembe inşallh oda saçta güzel kokar,resimleri bende eklerim inşallah
haydi kızlar fikirler çoğalsın

linki atabilirmisin canım o topiğin :)o kolonyalara bayılıyorummm:)miss gibi
birde ben şeyi çok sıkarım vucuduma niveanın cam spreyi var bebek gibi kokuyor pudramsı banyodan sora bebeyağının üzerine bu iyi gidiyo

bende onu kullanıyorumm çook güzel ya kokusu bayılıyorum 2 yıldır değişmez favorim

ben jonhsons baby nin vücut kremini kullanıyorum memnunum cok güzel mis gibi.... body shop ın ve yves roche' unda var çeşit çeşit bir ara body shop un vanilyalısını, yves roche'un da hindistan cevizlisini kullandım harikalar...

ama vazgeçemediğim johnsons baby her zaman.... sabunu da var ikisini bir arada kullanıyorum bazen de

ama gecen dusta hiçbirşey kullanmadım ilk defa acelem vardı parfümümü bile unutmusum evde, aksam nişanlımla bulustum ve ben hiçbir şey sölemeden durmadan mis gibi kokuyosun ya dedi

ee iyi de hiçbir şey sürmedim parfümüm bile yok dedim, teninin ne muhtesem bir kokusu varmış mümkünse hiç kullanma o zaman dedi

herşeye bütün kokulara bedel sanırım bu cümle

süpermiş alkış enişteye :):) kalbinden burmuş senin.
canım johnsons baby nin hangi sabun ve kremi tam yazarmısın.bendede bi sabunu var mor renkli yeni aldım da

süpermiş alkış enişteye :):) kalbinden burmuş senin.
canım johnsons baby nin hangi sabun ve kremi tam yazarmısın.bendede bi sabunu var mor renkli yeni aldım da

sabun odur canım benimki de mor renkli, krem de mor jonhsons baby bed time serisi

sabun da aynı serinin sabunu zaten çok güzel mis gibiler

Canım öncelikli olarak mutlaka roll-on al düzenli kullan her banyodan sonra (benim memnun olduklarım 1.rexona cotton,2.avonun şu pembe ve yaşil onlar,hiç terleme yapmıyorlar) ve roll-on nun sürdükten sonra üstüne sprey deonu sık banyodan sonra kol altlarına vs.
Günlük olarak mutlaka hoşuna giden bir parfüm yada kokun vardır ama bunun yanında solid parfümler var krem şeklinde 4,5 tl ve inanılmaz güzel kokuyorlar.Bazı lokman hekimlerde oluyor ama internetten satışıda var linkii ekledim.bende melisa,sümbül,yasemin,adaçayı ve nar çiçeği var.ruh halime göre ogün hangisini istersem :) mis gibi çiçek çok mutlu ediyorlar beni bak mutlaka
Doa Kozmetik, KATI PARFMLER

canım verdiğin linke baktımda çok mutlu oldum onları gördüğüme ya bende krem parfüm kullanmayı çok seviyorum ama büyük markalarınkiler çok pahalı oluyo burda fiyatlar çok iyiyimiş

Doanin kati parfumlerinden ben de kullaniyorum arada hoslar gercekten hatta nisanlimada aldim erkek kokularindan o da sevdi

evet roll-on da rexona bende çok begeniyorum birde she ninkileride beğeniyorum bikere denemek için aldıgımda sürmüştüm gece yatarken bile kokuyordu hala mis gibiydi...
dediğin parfümlü kremlere bakacagım canım aktarda falan vardır belkim :)

aktarda daha pahalı oluyor ama canım birde bulabilrmisin pek emin değilim ankaradakilerde olabilir.

canım verdiğin linke baktımda çok mutlu oldum onları gördüğüme ya bende krem parfüm kullanmayı çok seviyorum ama büyük markalarınkiler çok pahalı oluyo burda fiyatlar çok iyiyimiş

Aynen ve bunlardan daha güzel yada daha kalıcı olduğunuda söyleyemeyiz. sevindim canım özellikle melisa yı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…