Evlenecek Arkadaşlarımızdan Korunma Yöntemlerii

Gebelikten Korunma Yöntemleri

• Hap İle Korunma

OY: 86 41,0%
  • Aylık yada 3 aylık İğne ile Korunma

OY: 11 5,2%
  • Rahim İçi Araç-Spiral ile Korunma

OY: 4 1,9%
  • Kondom-Prezervatif ile Korunma

OY: 84 40,0%
  • Diğerleri. (..)

OY: 25 11,9%

• Ankete Katılan
    210
valla ben dr a gitmiştim evlenmeden 1 ay önce o da yasmin i
önermişti,1 yılı geçti hala kullanıyorum çok ta memnunum...
evlenecek kızlar evlenmeden önce mutlaka bi muayene olun derim...

ALLAH tamamına erdırsın canım ama bence sen bu 4 seneyı 2 seneye ındır zaten bebegın hayırlı zamanda gelecektır

Bi evlenelim kısmetse duruma göre bakıcaz artık.
Şimdi ben 4 yıl diyorum ama Allah bilir elbette hayırlısı ile versin :Saruboceq:

Kesinlikle vereliniortak

sipit bencede ona para dayanmaz ama sağlık ocaklarında aile planlaması bölümünde veriyorlar mı acaba.

ben bişiy sormak istiurm ya dr dan çok korkarım muayene olmaktan.
sağlık ocağının dr una gidicez değil mi onlar bilgilendiriyorlar sanırım bu konuda
yoksa hastanelere mi gidiliyor.

sonbahar bilmiyorum ama verseler bile ne kadar verecekler.
neyse bakıcaz artık. bide sağlam mı çok duyuyorum yırtılması sonuucu hamile kalanı.

sipit ben de duydum yırtılmaları.
birde bazı kişilerde alerji yapıyormuş.
hap kullanmak istiyrm aralığa bişiy kalmadı bir daha ki ay gitmem lazım
galiba adetin ilk günü başlanıyormuş
ama dr korkusuna gidemedim yaa

Ben 4 aylık evliyim ilk ay eşim korunuyordu ama ben güvenemiyordum. Her ay tedirginlik cok kotu bır durum. Bir gün gecse ınsan süpeleniyor korkuyor.
O yüzden doktora gıttım doktor bana yasmını onerdı onu kullanıyorum suan cok memlunum kilo falan yapamadı. Hiç bir yan etki görmedim. benımde ilaç bitirme gibi bir alışkanlığım yoktu korkuyordum unuturum diye. Ama hiç bir gün bile daha saatını bıle şaşırmadım. İnsan mecbur olunce içiyor....

Hap kullanmadan geç hemile kalıyorsun falan dıye kullanmak ıstemeyenler oluyor ben bu konuyuda doktora sordum.. Çok fazla uzun yıllar kullanılırsa eğer evet doğru bir süre çoçuk olmayabilme ihtimali var diyor fakat aylık iğne ve 3 aylık iğneler içinde aynı şey geçerliymiş aynı madde kullanıyormuş yapımında değişin bir şey yok yani sadece birini günlük birini aylık tek fark buymuş....

ZKN Yorumun için Teşekkür ederim.
macbur olunca içemiyorum işte daha önceden kullandım ben doğum kontrol hapını adet düzenlemek için.
ama dr pes etti kullanma dedi bu kez belli dönemde adet söktürücü iğne verdi. falan.

Zamanı gelince eğer hap mantıklı gelirse saat falan kurarım artık

a.s Ben öyle yapıyorum saatimi kurdum sürekli çalıyor alıştım ama Hayırlısı artık o zaman

hiç bir yöntem % 100 koruma saglamaz..ama en güvenilir.4 .şıktır...

hemde bayanlar için daha iyi bir yöntemdir..

digerlerinde kıllanma..kilo alma..vs..etkiler görülebilir..kişiye göre degişir tabi..

Hepsinde bi ihtimal hamile kalma elbette vardır bu riski kimse engelleyemez.
Dr gitmekte de en önemli amaç bu zaten hangisi daha çok bana etki eder bunu öğrenmek.

öğrendiğim kadarı ile kimisine prezervatif alerji yapıyor yada kimisi kullanımını bile bilmiyor..
Kimisine doğum kontroller etki etmiyor. geri sayfa da bahsetmiştim kuzenime etki etmiyormuş eee dr gitmediği içinde bilmiyordu.

Bazılarına deri altına yapılan o iğneler etki edebiliyormuş bunu da int gördüm...

doktorlar erkeklere eşinizi düşünüyorsanız...prezarvatif kullanın demiş...

eşim hastanede çalışıyor doktor öyle söylemiş..yeni evliyim fiziğimde hiç bir degişme yok..aynı kilodayımmm:)

bende aksini savunmuyorum canım aynı şeyi söylüyoruz.

sadece hap kullanan arkadaşlarımız için dr görüşmelerini söylüyorum.

bende aksini savunmuyorum canım aynı şeyi söylüyoruz.

sadece hap kullanan arkadaşlarımız için dr görüşmelerini söylüyorum.

Ben hap kullanıyorum doktorae gittim doktor önerdi bana Benimle eş zamanlarda evlenen diğer bazı arkadaşlarım vardı onlarda doktora gıttık ve hepimize aynı şeyi söylediler.
Ki hepimiz farklı doktorlara gittik. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…