- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
bende hala karar veremedim ya
gerçi yüzde 80 hap diyorum ama bide o yüzde 20si var, beynimi nasıl kemiriyor.
Nisan ortası gibi bende gidicem doktora, bakalım ne dicek.
Bizim ailede göğüs hastalığı kimsede yok, bir tek rahmetli babam akciğer kanseriydi. Bunlar önemli etken olur mu acaba ?
hevincim. kanser falan sanmıyorum ama.
yine de tabiki sor mutlaka dr çok daha iyi bilir bana dediği karaciğer hastalığı olan dedi.,
bende hap ile başlayacağım 5*6 ay kullanır sonra herhalde değiştiririm.
sorarım ben bunu gittiğimde, ailede göğüs kanseri olanlara vermiyorlar diye biliyorum. ama diğer türlü kanserlere ne derler bilmiyorum bende.
sipaydim bende diyordum hap ile başlayıp en fazla 6 ay kullanıp bırakırım diye ama ne bilim hala tam tatmin olamadım, en sağlıklısı doktorla görüşmek, böyla kulaktan kulağa olmaz bu tür şeyler sonuçta herkesin bünyesi farklı
kesinlikle canım ben berbat derim ama sen çok memun olursun.
yani onun için çok fazla duyduklarımıza da inanmamak lazım.
2 dr gittim ikisi de yasmin dedi yani başka hapta verebilirim ama hormonlar açısından
en iyisi yasminmiş. herhalde ona başlarımm bende
bide mesela adet düzensizliği açısından da güzel bişey benim zaten düzenliydi ama bozulmak üzere
yasmin hakkında çok olumsuz şeyler okumadım bende, herhalde en iyisi o.
bilmemmi o durumları, benimde hep düzenliydi günü gününe gelirdi, son iki üç aydır şaştı iyice. eskisi gibi kalsaydı ne düğünde ne balayında adet olmucaktım ama şu an ki duruma bakılırsa kaçınılmaz son artık hiç istemesemde geciktirici kullanıcam mecburen, balayında hiç çekilmez o sıcakta
ay annen çook tatlı ya
ama doğru olanda bu canım, bi kaç yere sormak daha mantıklıdır her zaman.
hadi hayırlısı olsun çok sevindim inşallah hiç bir yan etkisini görmezsin canım
kizlar merhaba herkese sizce yasmin nasil kullanan ya da doktora soran var mi?
1-2 sayfa geriye yeni sordum dr bugün yazmıştım hatta.
genelde her dr yasmin öneriyor bence c.tesi başlıyorum kısmetse
cnm tesekkür ederim temmuzda benim dügün bende dr ye gidip ona göre hareket ederim insaaalh
tabi canım biz tecrube paylaşıyoruz ama dr emin olarak konuşuyor.
temmuzda ise mayıs gibi başlaman lazım ona göre ayarlarsın canım kendini :86:
cnm haziranda baslamam gerekmiyo mu 1 ay öncesi diye duydum ama bilemiyorum artik
selam kızlar sonunda bende gittim dr
aslında dr ziyade tanıdık kadın doğumcumuza gittik tanıdık olduğu içinde daha rahat oldum.
bana dediği şuanda hastayım bu ay değil nisanda başla dedi. 1 ay yeterli oluyor. hormonlar açısından en iyi ilaç herkezinde bildiği gibi YASMİN dedi işte adetinin 1. yada 5. sen 5. günü kullan dedi.
fakat benim şöyle bişeyim var ben normalde ayın ilk haftaları hastalanırım ama bu ay şaştı işte...
akşam yine gidicez sorucam eğer tamam derse bu aydan başlamak istiyorumki balayında da zart diye hastalanmayım.
zararıne gelince en önemlisi cahil ve bilinçsiz olmamak. eğer ailede karaciğerden problemli birisi var ise.
mutlaka kontrol olun hatta kullanmayın bile dedi.
onun ağzından yazmaya çalıştım. şuandaki fikrim zaten haptan yanaydı değişmedi. ama 5*6 ay sonra daha çok bu konu da bilgi sahibi olacağım için farklı yöntemler de deneyeceğim. aylık iğnede olabilir sorun teşkil etmez dedi :83:
yeni gördümmmm
iyi doktora gitmişsindir uzmanla konuşmak rahatlatmıştır seni canım
dediğin 6-7 ay kullanıp başka yönteme geçilebilir
bende mayıslarda gideyim
1 yada 2 ay önce.
ama ben şöyle düşünüyorum. 2 ay önce başlaym ki en azından bana bi etkisi falan olur mu?
bide tabi adetimide kontrol altına almış olurum :86:
sende haklisin cnm bende dr ye gidince yazarim tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?