- Konu Sahibi speedy-gonzales
hap ile korunmayi tercih ederim ve benim bilgilerime göre ilk geceden bir ay öncesi hapi kullanmaya baslamak gerekiyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hap ile korunmayi tercih ederim ve benim bilgilerime göre ilk geceden bir ay öncesi hapi kullanmaya baslamak gerekiyormus
sipiiidiii karar verdin miii korunma yöntemine???
GİZ09 sen karar verdin canım bu arada :44:
off bende sanırım hap kullanıcam çünkü kesin 3-4 sene bebek düşünmüyorum
hata kaza olmasın istiyorum hazır değilim çünküü,%95 hap gibi görünüyor doktora gidip konuşmam lazım
kondoma güvenemiyorum :26: kafam karışıkkk
iyi mantıklısı prezerv. hap ile korunuyor bile olunsa prezervatif kullanılmalı aslında.Özellikle karşınızdaki insanda bir hastalık varsa haplar korumayacaktır.En riskli yöntem ise geri çekme yöntemidir.Genellikle istenmeyen gebeliklerin ve fazla çocuk sahip olmanın nedenidir çünkü asla güven olmaz
aynen canım hapada güvenemiyorum rahat rahat ilişkiye giriyorsun ama ne biliyim.
hem temiz değil hemde korkuyorum
bende 4 yıl düşünmüyorum beşik kertmesi yaparız olmadı
aslında hiç birisi güvenli değil.
ama int araştırıyorum mesela dr sorular soruyorlar hap ile ilgili.
bakıyorum bazı soruların cevabını alıyorum
hemen bebek düşünsem neyse de aynıyız seninle demek :)
sen eğer hap kullanacaksan 2 ay önceden başlaman gerekir diye biliyorum sipidicim
bir sağlık personeli olarak prezervatif ile korunma yöntemini tercih ediyorum cokta memnunum ilk gece biraz ağrım oldu evet ama suan için bir sıkıntım yok...haplara gelince her bünyede aynı etkiyi gösterecek diye bişiy yok kimine kilo aldırır kimine kilo verdirir bunlar bişiy değil tabiki ama en önemlsi hormonlarınızı bozuyor ilerde bebek yapmaya kalktıgınzda sorunlar cıkabılıyor kii canlı şahit olduğum cok vaka vardır bende bişiy yapmadı diyenlerede aldandamayın dedım ya ona yapmamıstır size yapar....kızlar tavsiyem bir kadın olarak vücudunzun dengesını bozmayın diyorum herkese mutluluklar
işte bu yazıdan dolayı ben korunmayı düşünmüyorum ..
yani hap yada iğne ile düşünmüyorum..
etrafımda 10 tane evli varsa 8i hap kullanma zor hamile kalırsın diyor..
annemle ve nişanlımla da konuştum..
2si de hap kullanma dediler..
nişanlım kontrol bende dedi
annem de hapı boşver dikkat edin hem uzun süre beklemenizi gerektirecek bir durum yok 6-7 ay sonra olur çocuğunuz tedbirinize göre dedi..
hap riskli bencede..prezervatif kullanmak en iyisi..
tabi herkesin kendi kararı..saygı duyarım
tabii uzun süre için olmaz dediğim yöntem ...
nişanlıma sordum bak borcumuz çok olacak nasıl yapalım hapa başlamam gerek eğer uzun bir süre olmasın dersen dedim..
yaşı 26 olan nişanlım yok ya hap falan kullanma 6-7 aya düşünürüz elbet..
borç yüzünden 30uma kadar bekleyemem dedi
benim için fark etmez ister hemen olsun ister 2-3 sene sonra..
bu doktorun anlattığına göre doğum kontrol hapları yenilenmiş
yurtdışında çoğu insan doğum kontrol hapı kullanıyor..
ne zor bu işler bende senin gibi 3-4 sene istemediğim için mecbur d.kontrol hapı alıcam
gidip en iyi doktorla konuşmak lazımm bakalım o neler diyecek