- 18 Ağustos 2019
- 15
- 1
- 1
- Konu Sahibi daisymisha
-
peki yakın hissetme sanki yıllardır tanışıyormuşsunuz hissi oldu mu? (Bu arada mutluluklar)Gördüm yüzünü seçemedim rüyamda ama tam 5 sene sonra bir fotoğraf gördüm bu o dedim. Istihare ruyasiydi bu arada. Tanışmak için de 2 sene bekledim farklı şehirlerde yaşıyorduk. Aynı şehire gidince tanıştım 4 ay içinde evlendik. Ha çok mu iyi anlaşıyoruz hayır sorunlarımız varama evliligin kader olduğuna inanıyorum ve kendim ettim kendim buldum sonuçta yapaçak birşey yok hayat bu inisleri cikislari oluyor. Diyeceğim şudur ki rüya ile amel olmaz ama bazı rüyalar da çıkıyor işte.
bendede mutluluk var ama hoşlantı aşk hissetmiyorum. Ama evlenir miyiz merak ediyorum çok fazla.Ben ruyamda gordum tanistiktan 2 gun sonra ruyamda onunla cok mutluyken onu operken gordum icimde garip bi mutlukla uyandim ve emindim ki onunla evlecektim ve oyle de oldu.
Evet gördüğüm andan itibaren iç ve dış sesim ben bu adamla evlenecegim diyordu sanki yıllardır taniyormusumgibi hissediyordum tabi bu yıllara onu düşündüğüm içindi muhtemelen.peki yakın hissetme sanki yıllardır tanışıyormuşsunuz hissi oldu mu? (Bu arada mutluluklar)
Ben bi akrabamın yeni aldığı evine kalmaya gitmiştim bana çaktırmadan yastığımın altına anahtar koymuş sabah da heycanlı bi rşekilde rüyanda kimi gördün diye sordu cevap :ROBER HATEMOEskiden sevdiğim birisi var. Şuanda ondan hoşlanmıyorum ama 1 hafta içinde 3 kere rüyamda gördüm. En sonuncusunda gece yatarken dua ettim ve rüyamda bana karıcığım dedi. Onu tanıdığımdan beri ona yakın hissediyorum. Sanki gerçekten aşk yaşayacakmışız gibi ama hoşlanma yok bende sadece ileride öyle bişey olacakmış gibi hissediyorum.
Elma olayi nedir acaba :)Hayir/ EVET diyelim
Esim ile herseyin ilkini paylasiyorum ve daha önce bi flirtim daha olmadi.
Evlenmeden Yillar önce ( 14/15 ) yaslarinda Arkdaslarim elma olayini anlatmisti Haftalar gectikten sonra Elma olayini unuttukdan sonra samatasina denemistim ve bi rüya görmüstüm . Adi üstünde Rüya etkisinde kalmisim diye hic üstüne düsmedim taki Nikahimizda Esim takim elbise ile gördükten sonra. Cünkü Rüyamda gördügüm kisiydi Eller saclari Boyu posu aynisiydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?