- Konu Sahibi daisymisha
-
bak ben şuna inanıyorum birisi düşünce gücüyle senin rüyana girebiliyor belkide çok fazla seni düşüyor ve senin ondan etkilenmesini sağlıyordur :) dikkat et kendine :) birkezde rüyamda bir sınıf arkadasım gelip dudağımdan öpmüştü şok olmuştum sonra aradan biraz zaman gecince çocuk bana ilgisini belli etmeye başladı hatta bi yerden numaramı bulup kötü kötü msjlar atmıştı :)Bu konuyu ben de çok merak ediyorum açıkçası. Bir arkadaşımı gördüm ben de rüyamda, ayakkabılarını çıkarmış, el ele huzurlu bir ortama giriyorduk. Bu kişi de benim iş arkadaşım bekar, 5 yaş kadar büyük benden abi derim şakalaşırız filan normal bir iletişimimiz vardır. Çok düzgün, ahlaklı biridir. Rüyayı gördüğüm dönemde aynı ortamda değildik ve o arada sürekli bir iletişimimiz yoktu, hiçbir şekilde aklımda bu tür bir şey yoktu da zaten ama böyle bir rüya gördüm. Şu an aynı ortamda değiliz ancak ortak arkadaş grubumuzla ayda birkaç kez görüşürüz otururuz. Hala normal arkadaşız yine de bazen aklıma geliyor gerçekten bu tür şeylerin önceden bir işareti oluyor mu, böyle bir şey olabilir mi diye. Aramızda o tür bir ilişki yok o bana normal bir şekilde ismimle hitap eder, ben de abi derimRüya beni şaşkına uğratmadı değil yine de. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?