- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi daisymisha
-
Elma olayi nedir acaba :)
Romantiğiz sanırım. Filmlerdeki büyük tesadüfler, havalimanında son anda aşk ilan etmeler, yüzükle aylar sonra evlenme teklif etmeler beklentiyi yükseltiyor.Eskiden sevdiğim birisi var. Şuanda ondan hoşlanmıyorum ama 1 hafta içinde 3 kere rüyamda gördüm. En sonuncusunda gece yatarken dua ettim ve rüyamda bana karıcığım dedi. Onu tanıdığımdan beri ona yakın hissediyorum. Sanki gerçekten aşk yaşayacakmışız gibi ama hoşlanma yok bende sadece ileride öyle bişey olacakmış gibi hissediyorum.
ben görmüştüm,görmez olaydım..Eskiden sevdiğim birisi var. Şuanda ondan hoşlanmıyorum ama 1 hafta içinde 3 kere rüyamda gördüm. En sonuncusunda gece yatarken dua ettim ve rüyamda bana karıcığım dedi. Onu tanıdığımdan beri ona yakın hissediyorum. Sanki gerçekten aşk yaşayacakmışız gibi ama hoşlanma yok bende sadece ileride öyle bişey olacakmış gibi hissediyorum.
Her işte bir hayır vardır. Belki mutsuz etti sizi ama belki karşınıza çıkabilecek daha kötüsüne engel oldu. Mutlaka bir faydası olmuştur. Bundan sonra iyi biri çıkar umarım karşınızaHiç hissetmedim, hatta ben onunla oturup çay bile içmem kültürümüz farklı demiştim benden hoşlandığını söyleyenlere.
Keşke içmeyeydim o çayı
Her işte bir hayır vardır. Belki mutsuz etti sizi ama belki karşınıza çıkabilecek daha kötüsüne engel oldu. Mutlaka bir faydası olmuştur. Bundan sonra iyi biri çıkar umarım karşınıza
Kızınız varmış. Bundan güzel ne olabilir.Valla ben 25 yaşında evliliğe tövbe ettim. Hayırlısıyla bir boşanayım da gerisi önemli değil, kızım olmasa kendimi bir manastıra kapatıp rahibe hayatı yaşayacağım o derece
Çok haklısınız bu arada, çok kötü şeyler yaptı ama bu forumu okudukça Allah beterinden saklasın diyorum.
Kızınız varmış. Bundan güzel ne olabilir.
Eşimle evlenmeden 2-3 sene önce rüyamda başka biriyle nişanlı olduğumu görmüştüm alyansın içinde adı bile yazıyordu o derece ama karşıma o insan çıkmadı hemde kuzenim için istihare yapmıştım öyle bir rüyaydı yıllar sonra evlendi o alyansın içindeki ismi çocuğuna koydu.Rüyalar birazda bilinç altıyla ilgili biri vardı gerçekten işe yaramaz biri bana ulaşacağı günün hep bir gece öncesinde onu rüyamda görürdüm sonuç sıfır...Eskiden sevdiğim birisi var. Şuanda ondan hoşlanmıyorum ama 1 hafta içinde 3 kere rüyamda gördüm. En sonuncusunda gece yatarken dua ettim ve rüyamda bana karıcığım dedi. Onu tanıdığımdan beri ona yakın hissediyorum. Sanki gerçekten aşk yaşayacakmışız gibi ama hoşlanma yok bende sadece ileride öyle bişey olacakmış gibi hissediyorum.
AhhahahahahaBen eşimi degilde ablalarını carsıda görmüştüm
Benim önümde yürüyorlardı,vay be bunlar bizim şehrin elit zengin kesimi galiba demiş,uzun uzun incelemiştim kıyafetlerini falan
Bi kaç gün sonra bi baktım bize gelen kişiler (görücü usulu) carsıda uzun uzun inceledigim kişiler
Hiçte elit melit degilllermiş
Eskiden sevdiğim birisi var. Şuanda ondan hoşlanmıyorum ama 1 hafta içinde 3 kere rüyamda gördüm. En sonuncusunda gece yatarken dua ettim ve rüyamda bana karıcığım dedi. Onu tanıdığımdan beri ona yakın hissediyorum. Sanki gerçekten aşk yaşayacakmışız gibi ama hoşlanma yok bende sadece ileride öyle bişey olacakmış gibi hissediyorum.
Elit olmasa bile zengin kesimi kısmı tutmuştur umarım :)Ben eşimi degilde ablalarını carsıda görmüştüm
Benim önümde yürüyorlardı,vay be bunlar bizim şehrin elit zengin kesimi galiba demiş,uzun uzun incelemiştim kıyafetlerini falan
Bi kaç gün sonra bi baktım bize gelen kişiler (görücü usulu) carsıda uzun uzun inceledigim kişiler
Hiçte elit melit degilllermiş
Yoookk bacım keşke tutsaydıElit olmasa bile zengin kesimi kısmı tutmuştur umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?