- Konu Sahibi daisymisha
liseyi yeni bitirmiştim dershaneye gidiyorum bir gün rüyamda nişanlıyım beyaz gömlekli uzun boylu bir çocuk baya yakışıklı ele ele geziyoruz yanında ablası var benı ablasıyla tanıstırıyor falan ama okadar mutluyuzki nasıl saırılıyor bana böle bembeyaz evlerin içindne geçiyoruz falan ama nasıl bir etkidir uyandığımda resmen içimde kelebekler uçuyordu aşık gibiydim. aradan bir kaç gün geçti f.. diye bilinen sosyal medyadan bir kadın bana mesaj yazı çok acil görüşmeliyiz diye . tanıdığım biri değil ve bir bayan Allah Allah ne hakkında dedim.Benim kardeşim sana aşık ama sana yaklaşamıyor çok çekiniyor hatta saplantılı şekilde aşık süreki seni takip ediyor falan. lütfen bir şans ver tanısın eklesin seni. yanımda balam var bu arada ısrarla bi eklesin kimmiş falan diyor neyse ekledi beni ablamın ısrarıyla çocuk ekledi ben şok oldum resmen o çocuk ama abalama çaktırmıyorum bir an beynimi zorladım kadının fotolarına baktım o kadın. Çocuk beni bi yerde görmüş aşık olmuş ve hep takip etmiş benimle ilgili şeyleri hep biliyor ama ben korktum açıkçası lütfen yüzyüze görüşelim bana şans ver diyor birde bana mektup yazmış sadece onu vereyim bana yeter diyor yok istemiyorum dedim numaramı falan istedi vermedim bir kaç gün konuştuk bi saplantı hissettim konuşmak istemiyorum seninle dedim korktum sonra sildim. aradan biraz zaman geçti baktım ne hesap kalmıştı ne ablasının hesabı şok oldum hatta arada bakarım hala öle bir hesap ve öle bir kişi yok ve ikiside yok yani bu nasıl birşeydi bilmem :)