Evleneceğim diyorum.Annem kadın sığınma evi diyor,akıl lütfen

evet annelerimizin emegi odenmez...

opucum gercekten zor bir durum..bilmiyorum belkide yasimdan yasimdan diyorum yada kendimi öyle hissetmek icin ben düsündüm düsündüm kac gündür yazamadimda seni kirmak istemedim..
tabiki sende anneni düsünüyorsun ama ben olsam kesinlikle birakamazdim..yani tabiki sen kac yil yanidnasin evi gecindiriyorsn ama gittgim yere götürürdüm belki de isterdim yapamazdim ama ne bileyim anneniz icinde cok zor tabiki siginma evine giderim filan demesi hos degil sizide üzüyor..ama babanla ayni paylasamiyorsa onun icin zorlamakta iyi degil onun icinde kolay degildir..
ama insallah bir orta yolunu bulursunuz,ben birakmak istemzdim ama tabiki sartlarda önemli heralde bilmiyorum

karşıda bi apartmanda oturucaksan annenin yalnız kalması çok da sorun olmasa gerek die düşünüyorum ben ama şartları bilemicem tabiki..
annen yalnız kalamzmı zaten uzağada gitmiyosun
en azından elin hep annenin üstünde olur

Son düzenleme:
bu arada baban konusunu pek anlayamamıştım ben ama annen onunla geçinemiyosa onu zorlaman çok yanlış bence..biliyorum çare arıyosun ama çare bu değil en azından bana öle geliyo

e tamam iste ilgilendirmiyorsa o zaman karismayin ''bizim gibilerin'' yorumlarini sadece okuyun gecin

her konuda kendi şovunu yapmaya çalışmanın bi ismi olmalıydı bence deyim yetersiz bizde demekki....Nalıncı keseri gibi hep kendine yontuyo vs vs oluyomu yok olmuyo bööle daha ağır bişi lazım...neyse boşuna aklımı yormiim,değmez...
Opu'cum inşallah herşey düzelmiştir hayatım...

zor bir durum gerçekten...üzüldüm canım...ama bana da en mantıklı gelen monapisanın söyledikleri....

seni anlıyorum,iki arada bir derede kalmışsın ama annenide anlamalısın ki anlıyorsun....sevmediği,istemediği biriyle aynı evde yaşamak kabus gibidir eminim...annenede kızmıyorum,kimbilir neler yaşadıki bu derece ağır konuşabiliyor baban için....sanada yük olmak istemediğinden sığınma evine giderim demiş(

bencede boşansınlar canım çünkü bir araya gelmeleri mümkün değil...annen için ızdırap olur bu....zaten annene yakın oturacakmışsın,babandan aldığı nafaka ve birazda senin yardımınla geçinir gider annen....

birlikte olduğun kişiye durumu yansıtmak istememeni de anlıyorum ama unutma ki hayatını birleştirceğin insan seni herşeyinle kabul edip,her derdine ortak olabilmeli...eğer bunu bir gün yüzüne vurabilecek biri olduğunu düşünüyorsan zaten bir kere daha düşün derim....

umarım içinin rahat edeceği şekilde sonuçlanır bu durum...Allah yardımcın olsun....

Annene aynı evde yaşamayı teklif et oturduğunuz eve sevgilin de yerleşsin veya yeni eve çıkın çünkü geçim durumunuz ancak buna el veriyor, diğer türlü evlenemeyebilirsin. Veya evlenmek için biraz bekleyin belki daha çok paranız olur da ayrı eve çıkabilirsiniz, kendi anneni de bakabilirsin böylelikle. Durumun zormuş allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
babamla yapılan konuşmalar olumlu geçti,babam bana yaptığı hatalar için üzgün olduğunu ve bunları telafi edeceğini,ama annemdende biraz güler yüz görmek istediğini,biz gittikten sonra ikisinin kalacağını yaşlanınca birbirlerine ihtiyacı olduklarını,ikisininde aklını başına toplamaları gerektiğini söyledi.Bu şartla eve döneceğini ifade etti.Şu anda benden haber bekliyor.
gayet mutlu bir şekilde geri döndüm .
Annemle konuştum ,annem babam kadar mantıklı davranmamakla beraber,"sen evleniyorsun egon tatmin olacak diye,sen mutlu olcaksın die ben bunu yapmayacağım "dedi
tam 2 saat kouştum annemle ,"baban gelirse yüzüne bakmam" dedi.
"Anne ben ne yapıcam bana acımıyormusun.peki sen çözüm bul " dedim.sesi çıkmıyor.anne dedim madem sen evlendiğinden beri bu kadar mutsuzdun bizi neden dünyay getirdiniz,Hadi getirdiniz neden senelrdir mutsuz ediyorsunuz dedim
Dedimde dedim...
sonra aldı başını alt komşuya gitti,en son sesini duyduğumda kahkaha atıyordu.
Kimseyle konuşmaya yanaşmıyor,ben dahil kimseyle iletişime geçmiyor.
En son teyzem aklıma geldi hafta sonu o gelecek birde o konuşacak.
bir yeri toparlıyorum öbür taraf dağılıyor.Bu annemi yanıma alma hikayesi değil arkadaşlar.Artık bu konu üzerine gitmek yerine mevcut durumu konuşursak sevinirim.zaten yeterince mutsuzum birde burdaki yanlış anlaşılmalar beni çok üzüyor.

Baban anneni nasıl bu kadar delirtmiş, kendisine bu kadar düşman etmiş, gerçekten merak ettim.

canim Allah yardimcin olsun.
sen gercekten vefakar bir evlatsin,arkanda birakacaklarini dusunuyorsun cunku bu zamana kadar sorumluluklarini almissin,bir ev gecindirmek su zamanda kolay mi,sen bunu kiz basinla yapmissin.
eger baban gelmezse erkek kardesin var annenin yaninda, elinden geldigince destek cikarsin,bir sekilde olur gider dugunu de erteyelerek bir yere varamazsin aradan bir yil gecse de yine ayni sorunlar olucak.
insallah Allahim bir yol gosterir size

hem degmez diyorsunuz hem beni ilgilendirmez diyorsunuz hem de hala yorum yapip duruyorsunuz...
normal olmadiginizi anladim arkadasim ama iyice anlatmak icin bu kadar israr etmeyin ne olur...
konulara yapilan yorumlara sov diyorsaniz siz kknin bir cok kadinini suan oynamakla itham ediyorsunuz demektir...yaptigimiz sadece yorumdur o kadar...

artik buna son versek iyi olur...
konu baska yerlere sapiyor.
sahsim adina bir daha yorum yapmayin lutfen.

Son düzenleme:
Baban anneni nasıl bu kadar delirtmiş, kendisine bu kadar düşman etmiş, gerçekten merak ettim.

bunu burda bir kaç kelimeyle anlatamam ama şunu söyleyeyim,aynı şeyi ikisi içinde ben düşünüyorum,yani annemle babamın bu sorunları ,küçüklükten beri beni delirtiyor,ama ben "kimseyi istemiyorum" diyemedim bu yaşıma kadar.Onlar beni bu dünyaya getirmeyi tercih etti ben değil...Şimdi annemin bu yaptığına anlam veremiyorum.

iyi temennilerin için teşekkür ederim.Canım babam gelecek ama,işte annem ....

Konu güncelliğini yitirdiği ve sorun çözüldüğü için konunun görülmesini istemiyorum.Kapatabilirmisinizboshayallersmile

Sorunu nasıl çözdüğünü bizimle de paylaşsaydın keşke, bunca gündür takip ediyoruz, yorum yapıyoruz, neyse sen bilirsin tabii, sevindim çözüldüğüne.

Sorunu nasıl çözdüğünü bizimle de paylaşsaydın keşke, bunca gündür takip ediyoruz, yorum yapıyoruz, neyse sen bilirsin tabii, sevindim çözüldüğüne.

özür dilerim monapisa ses soluk çıkmadığı için,bakmıyorsunuz diye düşündüm,
babamla konuştum ,babam eve dönmeyi kabul etti,annemi ikna çalışmalarındaysa teyzem ve komşular devreye girdi,annen şu an yine kapris yapıyor ama sonuçta kabul etti,babam yaklaşık iki hafta sonra eve dönecek.Sonucu şu anda bende bilmiyorum,sadece insanları daha fazla sıkmamak için konuyu kapatmak istiyorum.Yoksa ben yine gayet mutsuzum ,bu şekilde olayların gelişmesinden.babam döndükten sonrada inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder,tüm arkadaşlara ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

İnşallah her şey gönlünce olur, annenle baban sorunlarını çözer, dileğimiz bu, ilgilenmediğimizi de düşünme sakın, çok bunaldığında yaz yine, elimizden ne gelirse artık.

İnşallah her şey gönlünce olur, annenle baban sorunlarını çözer, dileğimiz bu, ilgilenmediğimizi de düşünme sakın, çok bunaldığında yaz yine, elimizden ne gelirse artık.

tamam çok teşekkür ederim.Artık bundan sonra ki topiclerim sözleniyorum,istemye geliyorlar,evleniyorum olur inşallah

ben ortada şahıs falan göremiyorum...
kimseyi itham ettiğim falan yok sadece kendimi böyle türbedar gibi göstermiyorum o kadar....
taşla taşla taşla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…