- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
siz ve sizin gibiler de beni ilgilendirmiyo...
e tamam iste ilgilendirmiyorsa o zaman karismayin ''bizim gibilerin'' yorumlarini sadece okuyun gecin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz ve sizin gibiler de beni ilgilendirmiyo...
Allah kimseye böyle bir duruma düşürmesin.benim de evlatlarım var.onlar büyüsün okusun yesin giysin diye uğraşıp duruyorum.varım yokum onların.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin,kimseye muhtaç ettirmesin.zor bir durum.ben olsaydım annemi bırakmazdım.koca her zaman bulunur ama anne bir tane.tabi bu benim fikrim.
e tamam iste ilgilendirmiyorsa o zaman karismayin ''bizim gibilerin'' yorumlarini sadece okuyun gecin
Kızlar benim annemle babam ayrı yaşıyor.Ve eve ben bakıyorum.Şimdi evlenmeye kalktım.Bu sabah anneme söyledim,önce hayırlı olsun falan dedi,sonra ben "anne babamın dönmesi lazım yoksa faturaları ödeyemezsin"ağlamaya başladı,"o gelirse ben kadın sığınma evine giderim,asla oturmam onunla ,sen bana emrivaki yapamazsın"dedi
bende anne "insanın sevmediği insanla aynı çatı altında yaşaması mümkün değil ama artık bende yuvamı kurmalıyım fedakarlık etmelisiniz artık" dedim
"o da olamayacak falan ben giderim sığınma evine falan dedi
"en son bende evlenmiyorum tamam" dedim
daha detaylı ama ben kısaltılmış anlattım.
şimdi ben ne yapayım ,evleneceğime sevinemiyorum bu sorunlar yüzünden,annem camın önünde oturyor onada üzülüyorum halbuki o beni üzüyor,,,aklım allak bullak.
siz ne dersiniz
Hayatım bak halen aynı hatayı yapıyorsun.
Evleneceğim insanın ailesi ayrı olduklarını öğrenip seneler sonra da olsa yüzüme vurup beni mutsuz etmesinler diyorsun ve bunun için annenin istemediği biriyle yaşamasını bekliyorsun. Şimdi bu bencillik olmuyor mu?
Nişanlının ailesi öğrense ne olur öğrenmese ne olur? İlk ayrılan senin ailen değil ki, elini sallasan ayrılana çarpıyor, senin yüzüne ne türlü vurabilirler ki bunu, ne diyecekler yani?? Artık ayrılmak da evlenmek kadar doğal, bunun utanılacak çekinilecek bir yanı yok ki. Sonuçta ahlaksız bir hayat sürmüyorsunuz, utanılacak bir şey yapmıyorsunuz.
Sözlerim ağır geliyorsa kusura bakma, seni kırmak değil niyetim.Ama ben de 15 yaşında bir genç kız annesiyim, eşimden ayrıldım, kızımın ileride böyle şeyler yapabileceği düşüncesi bile beni mahvediyor Allah göstermesin. Efendi efendi yaşadıktan sonra eşimizden ayrılmış olmamız çocuklarımızın utanmasını ya da başını yere eğmesini gerektirmiyor. Sen de dik tut başını, bu ne böyle...
her konuda kendi şovunu yapmaya çalışmanın bi ismi olmalıydı bence deyim yetersiz bizde demekki....Nalıncı keseri gibi hep kendine yontuyo vs vs oluyomu yok olmuyo bööle daha ağır bişi lazım...neyse boşuna aklımı yormiim,değmez...
Opu'cum inşallah herşey düzelmiştir hayatım...
Baban anneni nasıl bu kadar delirtmiş, kendisine bu kadar düşman etmiş, gerçekten merak ettim.
canim Allah yardimcin olsun.
sen gercekten vefakar bir evlatsin,arkanda birakacaklarini dusunuyorsun cunku bu zamana kadar sorumluluklarini almissin,bir ev gecindirmek su zamanda kolay mi,sen bunu kiz basinla yapmissin.
eger baban gelmezse erkek kardesin var annenin yaninda, elinden geldigince destek cikarsin,bir sekilde olur gider dugunu de erteyelerek bir yere varamazsin aradan bir yil gecse de yine ayni sorunlar olucak.
insallah Allahim bir yol gosterir size
Sorunu nasıl çözdüğünü bizimle de paylaşsaydın keşke, bunca gündür takip ediyoruz, yorum yapıyoruz, neyse sen bilirsin tabii, sevindim çözüldüğüne.
İnşallah her şey gönlünce olur, annenle baban sorunlarını çözer, dileğimiz bu, ilgilenmediğimizi de düşünme sakın, çok bunaldığında yaz yine, elimizden ne gelirse artık.
hem degmez diyorsunuz hem beni ilgilendirmez diyorsunuz hem de hala yorum yapip duruyorsunuz...
normal olmadiginizi anladim arkadasim ama iyice anlatmak icin bu kadar israr etmeyin ne olur...
konulara yapilan yorumlara sov diyorsaniz siz kknin bir cok kadinini suan oynamakla itham ediyorsunuz demektir...yaptigimiz sadece yorumdur o kadar...
artik buna son versek iyi olur...
konu baska yerlere sapiyor.
sahsim adina bir daha yorum yapmayin lutfen.