Evleneceğim ama normal deyin nolur..

Evet yakın oturmak zorundayız biraz özel sebepten ötürü, ben haksız olduğumu hala düşünmüyorum yeni bi gelin olarak eşimin direkt evine gelmesini istemekte bence gayet haklıyım aranızda da bunj yaşayan varsa diye dertleşmek tavsiye almak istemiştim

tamamen şans isi diyorum ben. iclerine girmeyince bilemezsin hatta nisanlin sozler vermisse bile alti boş cikabilir veya cok mutlu da olabilirsin. kapali kutu evlilik. kendimden ornek vereyim sehir disindan benim esim. esimle gorusme surecinde iken o ailesiyle ayni sehirde yasamasina ragmen bekar evi tutmus. anne ve babasiyla vakit gecirmekten hoslanmayan biriydi. annesinin yengesine asla kaynanalik yapmadigindan bahseder dururdu.(meger eltim evlendikten sonra bunlara küsmüs ve gidip gelmiyormus asla) evlendik daha ilk haftalarda esim ailem de ailem diye tutturdu surekli biz onlara gittik onlar bize geldi. anne baba ile kalsa iyi tam bir abla duskunu esim. bu sebepten buyuk sorunlar yasadik. maleaef evlilik sans isi. insallah iyi birileridir ve aranizda her daim saygi sevgi olur

Hiç bişey dört dörtlük olmuyor ama kafana uyuyorsa nişanlın evlenince boşa evham yapmışım dersin

Yani kuruntu senebim şu oluyor yeni evliyken ilişkiyi zedeleyecek kavgalar bu konu yüzünden tartışmalar olsun istemiyorum

Yani kuruntu senebim şu oluyor yeni evliyken ilişkiyi zedeleyecek kavgalar bu konu yüzünden tartışmalar olsun istemiyorum
Evlenmeden önce kavgayı kafanızda kurguladığınız için kaçınılmaz maalesef. Tartışma olsun istemiyorsanız herkesi bu kadar yönetmeyi bırakmanız lazım

Normal değil, yaşadığınız bireysel tecrübeleri genele yaymayın
Kv düşman safıdır diyerek evlenirseniz yanlışa düşersiniz, milyonlarca kadın yapıyor bu hatayı zaten çevrenize bakın düşman görüp çözüme ulaştırabilen var mı ? Bir kere kv nizin hayat tecrübesi var, kaç yaşında kadın siz ona diş geçirmeye çalışmamalısınız, evladı yaşındasınız.

Her evlilik kendine özeldir, şartları kendine göredir, akşamları 15 dk annesine uğraması gayet normal bir durum, kadın yalnız kalacak. Sizinle evleniyor diye tümden eski hayatını bırakamaz ki söz konusu olan anne.

Bazı anneler oğullarını paylaşamıyor, gelinine kötülük ediyor tamam bunlarla görüşmek istemez kimse ama sizde böyle bir durum yok. Bakın ben evlenirken kendi eşim, kaynım, görümcelerim dediler ki anne huysuzdur, geçinemez kimseyle siz karışmayın dedim. Kv demle aramdan su sızmaz, kızım der başka bir şey demez. Onunla tanıştığımda anneliğin onun için çok önemli olduğunu fark ettim, çocuk büyütmüş, torun büyütmüş. İlk karşılaşmamızda benden ne istersin dedi düğün için, gelin annemiz olun yeterli benim annem rahmetli oldu dedim. O gün bugündür elimi bırakmaz, eşim bile girmez aramıza. Biraz pozitif tarafından bakın hayata. Yeni evleneceksiniz, yuvanızı kuruyorsunuz güzel şeyler hayal edin ve yapın kendinize bir kv sorunu oluşturmayın

Anlıyorum yeni evli olarak her gün her gü in annesine gitmesine normal diyorsunuz peki

Aynı binada, altlı-üstlü otururken; eşinizin, annesine uğramaması çok saçma olmaz mı sizce de ?

Bu kadar yakınlık istemiyorsanız, neden aynı binada ev tuttunuz ? Aynı semtte başka bir ev tutabilirdiniz.

Bakın, sizin yaşadığınız kaygıları,korkuları nişanlınizda yaşıyor. Sadece kendimizi düşünerek evlilik yapamayız.

Bu söylemler, tek olan annesinin iyice yalnız kalması korkusundan.

Annesinin neler yaşadığını bilen bir evlat eşiniz. Böyle insanlar annesini seviyorsa bilin karısını da güzel sever onu anlar, Yeter ki sizde onunla empati kurup, olumlu yaklaşın. Eşiniz iyi niyetinizi anladıkça sizi el üstünde taşır.

Ama annesine karşı sürekli tepkili, kıskanç yaklaşan bir kadına dönüşür halden anlamazsanız işte o melek adam uçuverir çatışmaya başlarsınız. Ne kadar olumlu bakarsanız işiniz o kadar olumlu olur.

Ileride kayinvalide ile beraber yasamak istemiyorsaniz bunu acik sekilde sakin ve kibar bir uslupla nedenlerini korkularinizi da aciklayarak konusun esinizle cunku kafasinda oyle bir plan olabilir ve senden simdilik gizliyor olabilir. Ayri bir evde kalacaksa da mutlaka size hep komsu olarak kalir ki esiniz onu sik sik kontrol eder. Bu kotu bir sey degil cocugunuz oldugunda yardimi olur hem bana da babannemle dedem bakti cocukken, komsulardi.

Haklısınız ama ilk evlendiğimiz gün itibariyle annesine sürekli gitmeye alışmasını açıkçası istemiyorum kendi eviyle ilgilensin istiyorum işten direkt eve gelsin istiyorum tabiki haftanın iki üç günü birlikte gideriz ederiz ancak her gün her gün eve gelmeden annesine gidiyosa evlenmemizin ne anlamı kalıyor irrite edecektir beni zamanla haksız mıyım

Haksızsınız Evliliğe yüklediğiniz anlam çok farklı, sizin kaynana derdiniz var evlilikle falan üstünü kapamaya çalışmayın lütfen.

Hayır kaynana derdim yok eğer olsaydı burda şöyle kötü böyle kötü derdim, benim düşündüğüm şey eşimin annesi üzerine fazlaca düşüp evleneceği halde her gün o eve gidecek olması, kesinlikle haksız olduğumu düşünmüyorum

O zaman neden haksız mıyım diye soruyorsunuz sürekli? Size göre haklıysanız ve gelen 100 yorum fikrinizi değiştirmeyecekse ki değiştirmedi, soru sorma amacınız ne. Yandaş bulmak mı?

Yahu zaten ayni binada oturacaksın çıkıp annesini görebilir 10 dakika. Üst kattaki annesine çıkmak için sizden izin alacak değil. Haftanın 2- 3 günü diye bunu kısıtlıyamazsınız.
Bu kadar önemli konularsa bunlar sizin için, aynı binada falan oturmayı kabul etmeyeceksiniz. Öyle bir evlilik yapmcaksınız.

Çok hırslısınız bu hırsla gireceğiniz aileyi çok yoracaksınız belli oldu.

Allah rahmet eylesin inşallah, ben derdimi gerçekten anlatamadım sanırım, benim derdim ya annen ya ben kavgası çekişmesi değil arkadaşlar, tamam yanlışsam da doğruyu gösterin tavsiye verin elbette ama linçlemeyin lütfen, ben istiyorum ki arasın sorsun bende aynı şekilde ama her gün gitmesini düşünüyorum ee biz niye evleniyoruz o zaman diyorum

Eeee sizinle evlendi diye 7/24 size mi amade olsun. Abartmayın yaşayın görün. Bakarsınız evdeki hesap çarşıya uymaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…