Hiç bişey dört dörtlük olmuyor ama kafana uyuyorsa nişanlın evlenince boşa evham yapmışım dersinHerkese merhaba uzun süredir aranızdayım hepiniz dertlerini okuyorum bazen çoğunuzla empati kuruyorum, her neyse bir hafta sonra evleniyorum 26 yaşındayım
-Evlilik arefesinde gelin damat stresi normal mi sevgili arkadaşlar kafamda anne baba evine bi hüzün, sanki mutlu ama mutlu olamama, alışılmışlıkları Bırakamama,, kayınvalide veya eşin değişme korkusu-mutsuz mu olurum korkusu vs dönüp duruyor sonra bu duygular bi anda geçiveriyor, bazen felaket senaryoları kuruyorum ileride boşanacak olur muyuz tüm maddi manevi alınan yapılan her şey boşa gidecek herkes yorulacak vs vs değişik düşüncelere giriyorum.. Nolur düğün stresinde normaldir çok mutlu olacaksın deyinbir de nişanlımın babası yok annesine düşkün biri çok yakın ama ayrı oturacağız biraz da o yönde korkularım var beni bazen kv ye gitmeye zorlar eder mi gibi gibi şeyler kuruyorum kendi kendimi sinir ediyorum gerçekleşirse diye, tavsiyelerinizi sözlerinizi bekliyorum bu genç kardeşinize teşekkürler
Evlenmeden önce kavgayı kafanızda kurguladığınız için kaçınılmaz maalesef. Tartışma olsun istemiyorsanız herkesi bu kadar yönetmeyi bırakmanız lazımYani kuruntu senebim şu oluyor yeni evliyken ilişkiyi zedeleyecek kavgalar bu konu yüzünden tartışmalar olsun istemiyorum
Amin teşekkür ederim belki kafamda büyütüyorumdur açıkçası ben baba tarafımdan da annemle çok çektiğimiz bildiğimiz için kv lere karşı bu önyargım ya da senaryolarım normal diye düşünüyorum
Anlıyorum yeni evli olarak her gün her gü in annesine gitmesine normal diyorsunuz peki
Bakın, sizin yaşadığınız kaygıları,korkuları nişanlınizda yaşıyor. Sadece kendimizi düşünerek evlilik yapamayız.Yani şöyle eskiden flörtken diyordu ki annem yalnız kalmaz demi? Vs bende hayır tabiki o bizim annemiz diyordum kendi annem babam içinde geçerli, ama şimdi her gün iş çıkışı evimize girmeden önce kendi annesine çıkıp beş on dk görüşüp öyle geleceğini söylüyor evlat olarak yapmam lazım diyor, sinir oldım her gün annene gidecektin madem niye evleniyoruz dedim, cevap şuydu her gün annemde yemek yicem demiyorum beş on dk görüp gelirim diyorum diyor, bende sinir oldum eskiden dememişti böyle bişey her gün annesinde ne işi var yani , haftada bir iki birlikte zaten gidilir cicim aylarından sonra ona bişey demiyorumki haksız mıyım
HaksızsınızHaklısınız ama ilk evlendiğimiz gün itibariyle annesine sürekli gitmeye alışmasını açıkçası istemiyorum kendi eviyle ilgilensin istiyorum işten direkt eve gelsin istiyorum tabiki haftanın iki üç günü birlikte gideriz ederiz ancak her gün her gün eve gelmeden annesine gidiyosa evlenmemizin ne anlamı kalıyor irrite edecektir beni zamanla haksız mıyım
O zaman neden haksız mıyım diye soruyorsunuz sürekli? Size göre haklıysanız ve gelen 100 yorum fikrinizi değiştirmeyecekse ki değiştirmedi, soru sorma amacınız ne. Yandaş bulmak mı?Hayır kaynana derdim yok eğer olsaydı burda şöyle kötü böyle kötü derdim, benim düşündüğüm şey eşimin annesi üzerine fazlaca düşüp evleneceği halde her gün o eve gidecek olması, kesinlikle haksız olduğumu düşünmüyorum
Yahu zaten ayni binada oturacaksın çıkıp annesini görebilir 10 dakika. Üst kattaki annesine çıkmak için sizden izin alacak değil. Haftanın 2- 3 günü diye bunu kısıtlıyamazsınız.Haklısınız ama ilk evlendiğimiz gün itibariyle annesine sürekli gitmeye alışmasını açıkçası istemiyorum kendi eviyle ilgilensin istiyorum işten direkt eve gelsin istiyorum tabiki haftanın iki üç günü birlikte gideriz ederiz ancak her gün her gün eve gelmeden annesine gidiyosa evlenmemizin ne anlamı kalıyor irrite edecektir beni zamanla haksız mıyım
hahahah çok iyi.Düğün öncesi bu tür şeyleri düşünmek gayet normal. Hatta eşim nikahtan 1 gün sonra ev aldı. İlk aklıma boşanırsak ev ortak bölüşülecek diye düşündüm
Çok hırslısınız bu hırsla gireceğiniz aileyi çok yoracaksınız belli oldu.Hayır kaynana derdim yok eğer olsaydı burda şöyle kötü böyle kötü derdim, benim düşündüğüm şey eşimin annesi üzerine fazlaca düşüp evleneceği halde her gün o eve gidecek olması, kesinlikle haksız olduğumu düşünmüyorum
Değerli annenize Allah gani gani rahmet etsin..benim annem rahmetli oldu dedim.
Eeee sizinle evlendi diye 7/24 size mi amade olsun. Abartmayın yaşayın görün. Bakarsınız evdeki hesap çarşıya uymaz.Allah rahmet eylesin inşallah, ben derdimi gerçekten anlatamadım sanırım, benim derdim ya annen ya ben kavgası çekişmesi değil arkadaşlar, tamam yanlışsam da doğruyu gösterin tavsiye verin elbette ama linçlemeyin lütfen, ben istiyorum ki arasın sorsun bende aynı şekilde ama her gün gitmesini düşünüyorum ee biz niye evleniyoruz o zaman diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?