- 4 Eylül 2018
- 18.758
- 72.093
- 598
Linclenecek konu. Sizin haddinize degil o kadının evini satıp ev alabilir miyiz gibi bir düşünce.Pardon linçlenecek bi durumum olduğunu sanmıyorum yalnızca durumu belirttim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linclenecek konu. Sizin haddinize degil o kadının evini satıp ev alabilir miyiz gibi bir düşünce.Pardon linçlenecek bi durumum olduğunu sanmıyorum yalnızca durumu belirttim,
Yani şöyle eskiden flörtken diyordu ki annem yalnız kalmaz demi? Vs bende hayır tabiki o bizim annemiz diyordum kendi annem babam içinde geçerli, ama şimdi her gün iş çıkışı evimize girmeden önce kendi annesine çıkıp beş on dk görüşüp öyle geleceğini söylüyor evlat olarak yapmam lazım diyor, sinir oldım her gün annene gidecektin madem niye evleniyoruz dedim, cevap şuydu her gün annemde yemek yicem demiyorum beş on dk görüp gelirim diyorum diyor, bende sinir oldum eskiden dememişti böyle bişey her gün annesinde ne işi var yani , haftada bir iki birlikte zaten gidilir cicim aylarından sonra ona bişey demiyorumki haksız mıyım
Size hic bir kotulugu olmamamis, hic bir seyinize karismamis ve belki de hic zarari olmayacak insanla ilgili "karakter olarak susturulabilir", "nisanlim bazen susturur eder" seklinde konusmaniz cok itici. Endiseleriniz olabilir ama evleniyorsunuz savasa gitmiyorsunuz. Bir de evi satarsak kendimize aliriz o zaman bizimle yasamak zorunda kalir demissiniz. Kadinin kocasi yok diye dis geciririm ben buna diye mi dusunuyorsunuz. Bunlari mi hesapliyorsunuz simdiden? Kac bdv konusu okudum kv savunacagim aklima gelmezdi.Çok teşekkür ederim özellikle son yazan hanımefendi, evet şöyle ki kv bişeyimize karışmıyor kendisi yapı karskter olarak hemen susturulabilir ve karışmayan reşax bi tip,ben evimi düzerken ben sana karışmayım kızım va çok derdi sadece oturur izlerdi, bide şey diyor hep ben kaynana değil arkadaşın olmak istiyorum her zaman der, ANCAK SORUN nişanlımın annesine aşırı düşkün oluşu işte, tamam babası olmayabilir hatta bazen kendide susturur eder annesini ama evlendikten sonra her gün eve gelmeden önce uğrayacak olması beni tuhaf bi duyguya soktu, ee bende anneme her gün arabayla on beş dk evlerine gideyim olur mu öyle şey, annem ne oluyoruz kızım der yeni evlisin der
Annesini ileride bana haksız olduğu halde savunur mu tartışır mıyız vs kafamda kuruyorum, bizimde ev alma hayalimiz var aslında evlerini satarsak alabiliyoruz ama şuan annesi oturuyor evinde eğer satıp üstüne katıp yeni alırsak annesi de muhtemelen bizle yaşamak zorunda gibi olacak o yüzden çetrefilli konu
Hayatta mutluluk da mutsuzluk da var. Başına kötü şeyler de gelecek güzel şeyler de . Eşinle el ele o saygıyı hiç yitirmeden güzellikleri ve kötülükleri kucaklama gücü versin rabbimHerkese merhaba uzun süredir aranızdayım hepiniz dertlerini okuyorum bazen çoğunuzla empati kuruyorum, her neyse bir hafta sonra evleniyorum 26 yaşındayım
-Evlilik arefesinde gelin damat stresi normal mi sevgili arkadaşlar kafamda anne baba evine bi hüzün, sanki mutlu ama mutlu olamama, alışılmışlıkları Bırakamama,, kayınvalide veya eşin değişme korkusu-mutsuz mu olurum korkusu vs dönüp duruyor sonra bu duygular bi anda geçiveriyor, bazen felaket senaryoları kuruyorum ileride boşanacak olur muyuz tüm maddi manevi alınan yapılan her şey boşa gidecek herkes yorulacak vs vs değişik düşüncelere giriyorum.. Nolur düğün stresinde normaldir çok mutlu olacaksın deyin bir de nişanlımın babası yok annesine düşkün biri çok yakın ama ayrı oturacağız biraz da o yönde korkularım var beni bazen kv ye gitmeye zorlar eder mi gibi gibi şeyler kuruyorum kendi kendimi sinir ediyorum gerçekleşirse diye, tavsiyelerinizi sözlerinizi bekliyorum bu genç kardeşinize teşekkürler
Madem normal neden soruyorsunuz? İnsanlar içinde iyisi var kötüsü var. Kadının size lafı sözü karışması yokken böylesiniz. Merak etmeyin iki fiti fiti sonra hoop kv sus pus. Çünkü o susturulabilir biri.Amin teşekkür ederim belki kafamda büyütüyorumdur açıkçası ben baba tarafımdan da annemle çok çektiğimiz bildiğimiz için kv lere karşı bu önyargım ya da senaryolarım normal diye düşünüyorum
Ne kadar güzel arkadaş gibi olmak istemesi.Çok teşekkür ederim özellikle son yazan hanımefendi, evet şöyle ki kv bişeyimize karışmıyor kendisi yapı karskter olarak hemen susturulabilir ve karışmayan reşax bi tip,ben evimi düzerken ben sana karışmayım kızım va çok derdi sadece oturur izlerdi, bide şey diyor hep ben kaynana değil arkadaşın olmak istiyorum her zaman der, ANCAK SORUN nişanlımın annesine aşırı düşkün oluşu işte, tamam babası olmayabilir hatta bazen kendide susturur eder annesini ama evlendikten sonra her gün eve gelmeden önce uğrayacak olması beni tuhaf bi duyguya soktu, ee bende anneme her gün arabayla on beş dk evlerine gideyim olur mu öyle şey, annem ne oluyoruz kızım der yeni evlisin der
Ohooooo Daha evlenmeden sana soyledigi buysa sen yandin canim. Uzmek istemem, ama gerceklerin farkina var diye söylüyorum. Hicjir evladin oyle bir gorevi yok. Her gun annenin evine giden adamdan koca olmaz Cunku seni de goturmek isteyecek , yemegi orda yiyrlim diyecek, annem bize yemege gelsin diyecek. Bu kadar ic ice yasiyorken neden ayri iki sofra kurulsun kafasna girecekler vs. Bosuna mi anasinin dibinde ev tutmus. Uzakta oturmaliydinYani şöyle eskiden flörtken diyordu ki annem yalnız kalmaz demi? Vs bende hayır tabiki o bizim annemiz diyordum kendi annem babam içinde geçerli, ama şimdi her gün iş çıkışı evimize girmeden önce kendi annesine çıkıp beş on dk görüşüp öyle geleceğini söylüyor evlat olarak yapmam lazım diyor, sinir oldım her gün annene gidecektin madem niye evleniyoruz dedim, cevap şuydu her gün annemde yemek yicem demiyorum beş on dk görüp gelirim diyorum diyor, bende sinir oldum eskiden dememişti böyle bişey her gün annesinde ne işi var yani , haftada bir iki birlikte zaten gidilir cicim aylarından sonra ona bişey demiyorumki haksız mıyım
benim kızımda kv. ile aynı binada oturuyolar damatımda hergün annesine çıkar istediği saat hemde ne varki bencede normal kızımda hiç sorun etmiyo , uzak olsa zaten gidemez. annesi tabikide uğrasın bunları sorun etmeyin sizinde çocuğunuz olduğunda anne evlat arasındaki bağın ne kadar güzel ve önemli olduğunu anlıyacaksın anne babalar sağ iken her fırsatta görüşmek gerekiyo diye düşünüyorum. sizde evlenince her fırsatta annenize gitmek istiyeceksiniz, hepimiz yaşadık geçirdik bunları sevgiyle kalınYani şöyle eskiden flörtken diyordu ki annem yalnız kalmaz demi? Vs bende hayır tabiki o bizim annemiz diyordum kendi annem babam içinde geçerli, ama şimdi her gün iş çıkışı evimize girmeden önce kendi annesine çıkıp beş on dk görüşüp öyle geleceğini söylüyor evlat olarak yapmam lazım diyor, sinir oldım her gün annene gidecektin madem niye evleniyoruz dedim, cevap şuydu her gün annemde yemek yicem demiyorum beş on dk görüp gelirim diyorum diyor, bende sinir oldum eskiden dememişti böyle bişey her gün annesinde ne işi var yani , haftada bir iki birlikte zaten gidilir cicim aylarından sonra ona bişey demiyorumki haksız mıyım
Kendini buna hazirlama. Stres normal 26 yıllık babaevinden gidiyorsun. Sevdiğim adanla yuvamda mutlu olacam diye kodla.Herkese merhaba uzun süredir aranızdayım hepiniz dertlerini okuyorum bazen çoğunuzla empati kuruyorum, her neyse bir hafta sonra evleniyorum 26 yaşındayım
-Evlilik arefesinde gelin damat stresi normal mi sevgili arkadaşlar kafamda anne baba evine bi hüzün, sanki mutlu ama mutlu olamama, alışılmışlıkları Bırakamama,, kayınvalide veya eşin değişme korkusu-mutsuz mu olurum korkusu vs dönüp duruyor sonra bu duygular bi anda geçiveriyor, bazen felaket senaryoları kuruyorum ileride boşanacak olur muyuz tüm maddi manevi alınan yapılan her şey boşa gidecek herkes yorulacak vs vs değişik düşüncelere giriyorum.. Nolur düğün stresinde normaldir çok mutlu olacaksın deyin bir de nişanlımın babası yok annesine düşkün biri çok yakın ama ayrı oturacağız biraz da o yönde korkularım var beni bazen kv ye gitmeye zorlar eder mi gibi gibi şeyler kuruyorum kendi kendimi sinir ediyorum gerçekleşirse diye, tavsiyelerinizi sözlerinizi bekliyorum bu genç kardeşinize teşekkürler
Demek istediğim işte buydu sagolunOhooooo Daha evlenmeden sana soyledigi buysa sen yandin canim. Uzmek istemem, ama gerceklerin farkina var diye söylüyorum. Hicjir evladin oyle bir gorevi yok. Her gun annenin evine giden adamdan koca olmaz Cunku seni de goturmek isteyecek , yemegi orda yiyrlim diyecek, annem bize yemege gelsin diyecek. Bu kadar ic ice yasiyorken neden ayri iki sofra kurulsun kafasna girecekler vs. Bosuna mi anasinin dibinde ev tutmus. Uzakta oturmaliydin
KurmayınHerkese merhaba uzun süredir aranızdayım hepiniz dertlerini okuyorum bazen çoğunuzla empati kuruyorum, her neyse bir hafta sonra evleniyorum 26 yaşındayım
Oldu kadına evini sattır ev aldır kendine sonra da bizimle yaşamak zorunda.Annesini ileride bana haksız olduğu halde savunur mu tartışır mıyız vs kafamda kuruyorum, bizimde ev alma hayalimiz var aslında evlerini satarsak alabiliyoruz ama şuan annesi oturuyor evinde eğer satıp üstüne katıp yeni alırsak annesi de muhtemelen bizle yaşamak zorunda gibi olacak o yüzden çetrefilli konu