G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
erkekler kız bulamıyor denmesine sasiriyorum ben ya cunku kizlar da iyiler kapilmis, kiz cok erkek yok diyor ama bakiyorsun cidden de erkekler hep bekar geziyor...Bence copcatanlik ta kalmadi biraz da bu yuzden, eskiden buyukler araci olur birbirine uygun kisileri tanistirirlarmis, gunumuzde kimse kimsenin umurunda bile degil...
evlenemediği için şikayetçi olan her saniye evlilikten bahseden kimse yok valla benim çevremde! aksine okuyup,çalışıp ayaklarının üzerinde durmaya çalışan, hayatın "evlenmek"ten ibaret olmadığını düşünen birçok genç kız ve erkek var. arkadaşım bence artık sen de fazla kafayı yorma bu evlilik üzerine kısmetse olur!
aslinda var etrafta evlenilecek kizda adam gibi adamda ama onemli olan onlari gorebilmek ortaya cikarmaktir. biraz en iyinin iyisini aramamali insan sonra sece sece secilene kaliyorsun cok secici olmamali insan diye dusunuyorum ben.gozleriniz onundeki cicekleri gormemezlikten gelirseniz uzerine basip gecersiniz. burnunuzun dibindekileri gormeye calisin ......
takma kafana sen gelecekkorkusu, kendisi evli oldugu icin seni beni anlamaz, bazilari empati yeteneginden yoksun kalirlar.