Evlendim olmadi ayrildim olmadi okul okumak istedim olmadı

Nefes aldıkça umut hep var
Elinde gençlik denen muhteşem bir nimette var
Çalışmalısın mutlaka
İki kadın babanı egale edeceksiniz mecburen, sert durun düzen bozmasına izin vermeyin
Meslek edinmeye bakın, bu kadar yorgunlukla ve maddi imkansızlıkla üniversite stresine girmektense meslek edineceğiniz bir kuruma yönelin. Bazı insanlar aileden şanssız oluyor, biliyorum o durumları ama yılarsanız kaybedersiniz. Çalışın ve kazancınızı anneniz dahil kimseye söylemeyin, iş öğreniyorum anca yol parası veriyorlar falan deyin. Anneniz de hatalı bu yaşadıklarınızda siz bunca ezilirken arkanızda duramamış, evladının hayatını şekillendirememiş, babanız gibi bir asalağa yıllardır sahip çıkıyor o yüzden kendi ayaklarının üzerinde duracaksın başka yolun yok

Liseyi bitirdim kpss ye girdim üniversite okuyup ataması iyi bir bölümü bitirip atanmak istiyorum

Liseyi bitirdim aslında bir noktaya geldim hpv yı de çok şükür negatif oldu attım vücuttan 6 ayda bir kontrolüm var

Liseyi bitirdim kpss ye girdim üniversite okuyup ataması iyi bir bölümü bitirip atanmak istiyorum
Bu en az 4 yil eder. Okumak isterseniz tabi okuyun ama bana gore bir an önce para kazansanız daha iyi olur gibi. İşe girip açıktan 2 yıllıkta okuyabilirsiniz. Bazı önlisansların atamasıda iyi oluyor. İşe girdikten sonra okusaniz daha iyi degil mi?
Okumak güzelde artık herkes üni mezunu oldugu için atanmakta kolay değil. Bir yeteneginiz var mı

Hemşirelik veya ebelik istiyorum okurum da tekrar evlenmekte istemiyorum ama maddi kısmi beni düşündürüyor

Çocuk gelişiminden devam edemez misin affı falan yok mu bunun 1 yılın kalmış zaten,olmafı çalış babanı duyma tekrar hazırlan sınava kardeşin kaç yaşında anaokuluna falan gitmiyor mu bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…