Evlendim de ne oldu?

Of yaa cok ik
Azicik benden yuz bulsalar haftada 4 gun gelirler abartmiyorum. Ama haftada 1 gorusuyoruz istiyolarki her haftasonu onlarda olalim ya da onlar bize gelsinler o da olmadi mi haftaici caya gelsinler
Of yaa cok sık geliyorlar anlayissizlar esinde bitiyo dicem ama arsizlik ya alinirlar bu seferde benimde kendi ailem bole herhafta hatta 2 kere bile gelirler kaynanamlarda cagirmadan gelmez bole olunca esimden cekiniyorum soyledim anneme 1 hafta siz bir hafta biz gelelim dedim zor oldu ama soyledm napim

Ayy gece gece okudukça kabus gibi üzerime çöktüler,sanki şimdi kapı calicakta bize gelecekler tövbe yarabbim Allah yardımcınız olsun....

konu sahibi sanirim esiyle konusuyor
insAllan esin laftan anlar canim insAllah bu durum degismeye baslar ve rahatlarsin, gercekten biz okurken bile yorulduk
Allah yardimcin olsun

Yok bunlarla bosuna ugrasirsin canim.. sen en azindan uzaksin ben yedi sene dip dibe yasadim. En son ayrilik noktasina geldik ama ben benden gectikten sonra evi ayirsak ne fayda..adam adam oluyor ama kadin kadinliktan cikiyor..

Allah sabir versn ne diyim.oturdugum sehirde ne benim ne de esimin ailesi var. Bi basimizayiz. Yakin olsak ne olurdu bilmiyorum. Git gel cok sorun oluyor. Sonuna kadar haklisiniz.

Seni çok iyi anlıyorum ben de iki senelik evliyim ve başka şehre gelin geldim evlendik k.validem her allahın günü beni çağırmaya başladı daha balayından döner dönmez her gün ordaydık yani artık işi abarttılar hatta siz ne zaman burda yatcanız demeye başladılar inanın ağda yapmaya vakit bulamadım onlara gitmekten evimizde oturup bi keyif yapamafık. Gelmicem işim var diyorum on dkya bi arıyı işin bitti mi diye iki ayda delirme noktsına geldim. En son da eşime patladım ben senle mi evlendim annenle mi ne bu diye. Sonra bi gün yine annesindeyiz yine yatma muhabbeti yaptı ve eşim patladı bu sefer bi huzur verin ya biz daha yeni evliyiz kendi evimiz varken de bırda yatmak neyin nesi falan derken şükür kurtuldum meğer hanım beni eğitmeye çalılıyomuş başından beni öyle alıştırcak aklı sıra. Velhasıl darısı başına inşallah çok zor

konu sahibi sanirim esiyle konusuyor
insAllan esin laftan anlar canim insAllah bu durum degismeye baslar ve rahatlarsin, gercekten biz okurken bile yorulduk
Allah yardimcin olsun

Bizimkilerin sacma davranislarindan bende biktim ama ne yapayim ne soylesem yine devam edecekler dedi. Sakince konustuk. Bende her seferinde soyliceksin gitmek istemiyosak gelmicez ya da hayir bize gelmeyin diyeceksin dedim. Bahanelere gerek yok acik acik soyliceksin dedim. Tamam dedi ben zaten bircok seyi sana yatsitmadan bitiriyorum bazende sana soruyorum bize gelsinler mi ya da gidelimmi diye ama sen hemen sinirleniyosun dedi. Gelmek ya da gitmek istemedigini soyle bana hemen kizma dedi. Dunde kv ben disardayken 2 kere aradi mesgule verdim beni ariyo oglunu degil. Geri aradim sonra bisey mi oldu anne beni aradin dedim merak ettim acmayinca dedi disardayim dedim kapattim. Bundan sonra da arayinca yemek saatinde acmicam mesgule vericem arasin dursun

o zaman zaman kaybetme hemen alın tatili :)
hatta sen önceden plan yap ve onlardan önce davran uygula.. bişey derlerse de önceden haber verseydiniz plan yapmazdım dersiniz..

okurken ben sinir oldum ne saygısız insanlar ki çalışıyorsun seninde ev işlerin düzenin var çalışan insanın evinde hafta içi 1e kadar oturmak nedir ya bende çalışıyorum ablamı yalvar yakar getiriyorum hafta içi sende çalışıyorsun yoruluyorsun hafta sonu gelelim diyor hep düşünceli olmalı bir insan azcık senin aialenden örnek alsınlar tavrını koy yoksa ipin uçu kaçtı kaçaçak hoş anlamayan insana anlatsanda boş kendi bildiğini yaptığı için allah yardım etsin sana

bütün suç eşinizde. bende benzer şeyler yaşadım. kv sizi saymıyor çünkü oğluyla istediğini yapıyor. eşinizin sizin arkanızda durması lazım. ailesini durdurması lazım.anladığım kadarıyla o da sizi tek bırakıyor.

ben yıllarca mücadele ettim bu durumla. bi gün delirdim.hepsine ağzıma geleni saydım. aile konusunu hallettik ama bu süreçte o kadar yıprandık ki şu anda eşim ölse arkasından aşkımmm diye ağlamam yani. o kadar söyleyim.

kendinizi ezdirmeyin.fedakarlık hiç yapmayın.değmiyor.

evi terketmek en kolay ve saçma çözüm şu durumda.
eşinizle konuştuğunuzu düşünerek beraber çözüm bulabileceğinize inanıyorum.
kv kp biraz yüzsüz insanlar, onlara karşı açık ve sert olmaktan başka yol yok gibi.
hayır, istemiyorum, benim hayır dediğim bir şeyde eşimi kandırıp evet almanız çok ayıp vs vs gibi olaylara anında açıklık getirip önlerini kesmezseniz, sonradan başa çıkamazsınız.
ilk zamanlar sizinle araları bozulacak ama illa ki düzelecektir.

Adam evliliğe adapte olamamış. böyleleri niye evleniyorsa otur ananın dizinin dibinde bari kızın hayatını da zehir etmese allahımya

Bende fazla ısrarcıyım bişeyi konuşuyoruz o gerçekleşene kadar içim içimi yiyor. Beni kötü bilsinler ben evimde huzurlu olayım umrumda değil

Bende fazla ısrarcıyım bişeyi konuşuyoruz o gerçekleşene kadar içim içimi yiyor. Beni kötü bilsinler ben evimde huzurlu olayım umrumda değil
aynen öyle. yuvanızın selameti için gerekirse kötü gelin olacaksınız.

Hah tıpkısının aynısı ben
Konularıma bakarsan eğer bende de bu şekilde herşeye fazla müdahil bir eş ailesi var :)
Zamanla yoruluyosun canımbu inatlaşmadan.
Sorun eşlerimizde malesef. Onlar susmayı biz ise anlaşılmak için konuşmayı tercih ediyoruz.
Evliliğim ilk iki ayı hep ağlayarak geçti 'niye evlendim ben bu adamla' diye.
Halbuki biz de 5 yılın sonunda evlendik ve elle tutulur kavgamız bile yoktu.
Yapıcak birşey yok.
Benim 1,5 sen oldu artık. İşime nasıl gelirse öyle hareket ediyorum.
Canım ne isterse yada istemezse ona göre davranıyorum.

Böyle adamlarla hayat zor işte.
Ailesine biz eşimle böyle plan yaptık, bugün müsait değiliz bile diyemeyen eş çok iyi olsa ne olur,
yıpranır yıpranır gidersin. Seninle kavga etmek kolay geliyor da iki cümle ile düzen oluşturmak zor geliyor.

Oyyy oyyyy bu erkek milleti beyinsiz valla
Anca ailemi sevmiyon da sevmiyonnn diye konuşurlar.

Ama sen de şöyle hatalısın.
Senin planının üzerine tekrar eşinle olayı kendi isteklerine bağlıyor ya da seni tekrar rahatsız
etmeyi göze alıyorlarsa senden hiç çekinmiyorlar demektir.

Yeteri kadar kesin ve sert olmalısın.

Şahsen yerinde olsam başbaşa kutlayamadığım o doğumgününde eve geldiklerinde hizmet etmek yerine
' Benim başım çok ağrıyor erken uyuyacağım, siz keyfinize bakın iyi geceler' der odama çekilirdim.

Mesaj yerine ulaşırdı.

Bırak düşüncesiz eşin toplasın sonrasını.

Hata sende canım
Eşini hiç bulaştırmadan kendin halledecektin
Daha doğum günü olayında arayıp anne yarın gelin bu akşam gelmeyin demen gerekiyordu
Susup susup tepene çıkarmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…