- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Of yaa cok sık geliyorlar anlayissizlar esinde bitiyo dicem ama arsizlik ya alinirlar bu seferde benimde kendi ailem bole herhafta hatta 2 kere bile gelirler kaynanamlarda cagirmadan gelmez bole olunca esimden cekiniyorum soyledim anneme 1 hafta siz bir hafta biz gelelim dedim zor oldu ama soyledm napimAzicik benden yuz bulsalar haftada 4 gun gelirler abartmiyorum. Ama haftada 1 gorusuyoruz istiyolarki her haftasonu onlarda olalim ya da onlar bize gelsinler o da olmadi mi haftaici caya gelsinler
konu sahibi sanirim esiyle konusuyor
insAllan esin laftan anlar canim insAllah bu durum degismeye baslar ve rahatlarsin, gercekten biz okurken bile yorulduk
Allah yardimcin olsun
Benim eşimle hiçbir tartışmam olmamıştı ailesinin şu bıktırmaları başlayıncaya kadar. Bir de yaz tatili için plan yapıyorlar ama nasıl oldu anlamadım eşim bana gitmeyiz tatil sitelerinden tatil bak dedi bikaç zaman önce
evi terketmek en kolay ve saçma çözüm şu durumda.
eşinizle konuştuğunuzu düşünerek beraber çözüm bulabileceğinize inanıyorum.
kv kp biraz yüzsüz insanlar, onlara karşı açık ve sert olmaktan başka yol yok gibi.
hayır, istemiyorum, benim hayır dediğim bir şeyde eşimi kandırıp evet almanız çok ayıp vs vs gibi olaylara anında açıklık getirip önlerini kesmezseniz, sonradan başa çıkamazsınız.
ilk zamanlar sizinle araları bozulacak ama illa ki düzelecektir.
aynen öyle. yuvanızın selameti için gerekirse kötü gelin olacaksınız.Bende fazla ısrarcıyım bişeyi konuşuyoruz o gerçekleşene kadar içim içimi yiyor. Beni kötü bilsinler ben evimde huzurlu olayım umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?