Evlendim de ne oldu?

Erkekler zaten hizmet ve cinsellik için evleniyor kadının ne istediği umurunda olmuyor annesin babasınında keyfi yerinde olsun tamam kaynana zaten gelini hesaba almıyor oğlu ondan yana , her şey eşinde bitiyor aslında sanırım senin kaynana çok yaman bu hayat tecrübelerini sinsiliklerini gelinde çok iyi kullanıyorlar aslında çözümü her 2 güne bir senin ailende gelecek eşin ancak ozaman anlar rahatı kaçınca emin sana laf sokmaya başlar başka çözüm yolu yok yada küseceksin onlara

bende aynııı senin gibiydim şimdi 2 sene doldu evliliğimin sabret esin duzelicek anlıycakki artık evlendi ve aile kurdu zamanla duzeliyolar merak etme esinin aileside sana alisacaklar bizde oyle oldu yani ben soğuk gelinim onlara göre ama böyle mutluyum kiii

Nisa
nisanliyken gidiyoduk tabi ama her haftasonu degil ariyodum konusuyoduk yoktu bu beni bogmalari.

Insallah :/ eve gitmedim arkadasimlaydim eve gidince konusucam esimle yine ama daha sakinim suan

Evet hakli oldugumu biliyor ama biseyler soylesin ailesine. Hic sessiz bi kadin degilim ama bundan sonra bende bahane degilde hayir gelmicem istemiyorum demeyi ogrenicem surekli bahaneler soyluyodum onlara

Ya bi biraksinlar ozleyeyim oyle gideyim esim sana soylemiyorum ama beni daha cok arayip oraya buraya gidelim diyolar ben engelliyorum arada boyle garip hareketleri oluyo onlarin dedi

Benim kv ve kp yok vefat etmişler.
Ancak eşimin çok abisi ablaları filan var.
Evliliğin ilk zamanları sürekli buradaki abilere gidelim diye tuttururdu.
Hep yemeğe çağırdım giderken pasta börek yaptım filan ama eşim sürekli gitmek istiyordu.
Sanırım onlara bir şeyler kanıtlamak istiyordu.
Artık eltiler bile surat asıyordu yani çok iyi anlaştığımız halde ki haklılar da herkesin kendi düzeni.
Baktım böyle olmayacak işleri onun üstüne yıktım hastayım a evde bir şey kalmamış tüh yemek yapamadım vs.gibi sürekli erteledim.
Zamanla buna alıştı ama tabi 1.5sene oldu artık gidelim demiyor bile.
Yani demem o ki erkekler başlangıçta böyle davranıyorlar.
Bence nötr davranın eşinize onunla kötü olmayın derim ben çünkü evlilik daha 5 aylık kafasına dank etmemiş bir şeyler.
Burada olay kv de de aslında bu kadına karşı sinsi olmalısınız.Çünkü o öyle yapıyor.
Bir de geç oldu kalkmıyorlar mı hiç adam yerine koymayın ben yatıyorum uykum var diyin odanıza geçin.
Bi çay yapın yeter hiç kendinizi yormayın bile.
Ya da kapıyı açmamak ta iyi fikir evet.
Biraz sert olun o kp boğaZına düşkünse hiç takmayın karısı doyursun bi zahmet.
Cenaze dönüşü sizden birşey istediklerinde keşke benim acım var benden birşey istemeyin deyip odanıza geçseydiniz.

Evlat olsa sevilmez derler ya hani
Bu aile tam o tarz

Ne mi yapıcaksın canım
Ceketini alıp benim çıkmam gerek deyip eşini ailesi ile bırakıp çıkacaksın
Çok hastayım diyip yatak odana gidip yatacaksın

İnsaf annecim biz yeni evliyiz siz hiç genç olmadınız mı bi başbaşa kalalım diyeceksin

Bana kalırsa eşinle bu durumu çözemessin
O yüzden ipleri eline al
Sen üzülüp dayanabiliyosun madem
Onlarda üZülüp dayanabilir

Reactions: anu
Evlilim heycanini kaybetmis bence ayni benim evliligim gibi

Gerçekten okurken sinirlendimm nedir bu yaşlıların gençlere olan merakı. ...bence sen konuşmayla ikna edemezsin o adamı baska çareler bull haftasonu temizlik yapıcam.. c tesi şunun için bi dr a gideyimm yada haftas
allah sabır versin..nasıl aileyse, oğullarının evlenmesini fırsat bilmişler kapak atmaya yer arıyorlarmış resmen
Bencede resmen ikinci bi ev arıyorlarmış kendilerineee
Nasıl gece yarısına kadar otururlar yaa bence onlar senin burda kalın demeni beklemiş

Eşin haklı sevmiyorsun demekte zira sevilecek gibi degilller..ayy cok sinir bozucu allah sabır versin

Bir arabamızın gelini kv kp den bıktığı için haftasonu dersaneye gidiyor :) Halbuki işi gücü de var yds yi bahane etmiş bunlardan kurtulmak için :)

Nisa

nisanliyken gidiyoduk tabi ama her haftasonu degil ariyodum konusuyoduk yoktu bu beni bogmalari.

benim sormak istediğim biraz daha farklıydı
mesela eltisi doğurduuğunda kadın gitmiş yanına, bu herhalde siz çıkarken oldu. bundan haberiniz var mıydı?
bunun gibi kadının bu sürekli bir yerlere gitme sürekli aile ile mıç mıç olma hallerinden haberiniz var mıydı? yoksa neden yoktu hiç konuşmuyor muydunuz böyle şeyleri? yoksa beiliyorum nişanlıyken aileler ziyeret edilir, dediğim o değil.

yine nişanlıyken bu gelme-gitme konularını konuşmuyor muydunz?
zira benim daha nişanlıyken bu konuları konuşup erkeğin ailesinin sürekli geleceği anlaşılınca nişanı bozan tanıdığım var. kız akademizyrn ben kp'dere çay demleyemem her gün her gün dedi, attı nişanı.
yine sevgiliyken hiç birbirinizde kalmadınız mı? ailenizin evinden mi gelin/damat oldunuz?
ailesinin evinden yeni çıktıysa o daha göbek bağını kesememiş olabilir.

kayınvalide çok inat bir kadın ,resmen inadına siz ne derseniz tersini yapmaya çalışıyor.bilerek sinirlendirmek için yapıyor kesinlikle.inat bir insan nasıl alt edilir bilemiyorum.

Bu ne Allahaskina yazdiklarinizin yarisini okudum,sizin isiniz cok zor...esinizde böyle bi aile varken siz esinizle öyle istediginizi biraz zor yaparsiniz,kadin öyle sizi kolay kolay rahat birakacaga benzemiyor birde torun oldumu allahh kim tutar onu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…