- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
"Onları bir daha arama sorma istemiyorum görüşmenizi dedi bağırmaya başladı. Telefonu fırlattı ortalığı tekmeledi yumrukladı."
evliliğin ilk yılı kavgalar normaldir de, yukarıda kopyaladığım durum çok normal gelmedi.
söyledikleriniz hoşuna gitmemiş olabilir ama bu kadar kızacak bir şey de yok.
daha büyük sorununuz olsaydı ne yapacakmış sorun bence eşinize, o zaman da artık şiddete mi başvuracakmış. ufacık bir olayda bu kadar harbe ne gerek varmış.
Cidden cok dusuncesiz ve saygisizlar hos bu sizin yasadiginiz esinizin ailesine ozgu bir olay degil, turk insaninin geneli bu sekilde. Ozellikle su enistenizin cenazesinden gelip sizi yasli gozle calistirmalari ve gulusup yiyip icmeleri ve gelmeyin demelerine ragmen sabahtan kapiniza dayanmalari cidden buyuk saygisizlik.
Boyle aileler genelde gelini adam yerine koymazlar seni bir insanmisin kurdugunuz yuva ayri bir ailemi, yeni mi evlisini eviniz duzeniniz mi var calisiyormusun umurlarinda olmaz. Kocani, evini evliligini canlarinin istedigi gibi kullanirlar. Cunku sen gelin `alinmissindir`` yani onlari ailesine dahil olmus kendi dusuncesi/aliskanliklari/ayricaligi/ailesi/akrabasi/ozel hayati olan biri degilsindir. Esinin oldugu gibi sende onlarin malisindir, sen mizirdan dur onlar yine bildiklerini okurlar ariza cikarirsanda kocani sana gore doldurmaktan da geri kalmazlar.
Klasik saygisiz es ailesi gorgusuz kv kp ile karsi karsiyayiz bu ornekte. Hic esinizle aranizi bozmayin, canininz istemiyorsa gitmeyin esinizin yengesi doguracakta ailecek kadin dogumcumusunuz siz ? 3 gun sonra gidin 10 gun sonra gidin yeni dogum yapan kadinin yaninda ne isiniz var hem 5-10 kisi ailecek ?? Sacma oglu sacma yani hareketleri.
Hayatinizin kontrolu elinizden almislar, ben derim ki bir darbeyle kontrolu geri alin.
Esinizede evlendik/kendi evimiz/duzenimiz/programimiz var. Sen ugrasmak istemiyorsan ben ilgilenirim ama ailene tabi olmayacagim bu evin hanimi benim bana sorulmadan ne bir yere gidilecek nede insan davet edilecek deyin.
Ister masayi kirsin ister kafasini azicik saygisi olsun hem size hem aile kurumuna. Azicik da anne babasinin kucagindan insin artik.
Ben olsam hiccc kasmam direk kv deye acik acik ev islerinize aile ozel islerinize dahil olmamasi gerektigini soylerim. Bundan sonra sizi davet edeceksede, size gelecksede toplu birsey ayarlayacaksada sizi aramasini evin haniminin siz oldugunuzu boylesinin daha uygun oldugunu soyleyin.
Coook taviz vermissiniz hic daha fazla geri adim atmayin. Sonucta anan degil baban degil kaldiki gelmissiniz kac yasina evli barkli insanlar onlar mi karar verecek hangi gun nerde ne yapacaginiza, su herseyi ben yonetirim kafasindan bir ciksin sizin kv.
Onu da söyledim bi doğsun kadın bize ihtiyacı yokki ablaları gidecek yok ilk doğumda kv yardım etmiş yengeye yine edecekmiş ben gitmem dedim ayıp kadın sezeryanla doğum yapacak benle ilgilenmek zorunda mı biz haftaya gideriz dedim
Kv si olarak o giderse gitsin sizin ne isinz var kadinin kendi kardesleri dururken , sizin kv yonetme hastaligi var. Hemen frenleyin , gerekirse sert konusun yoksa onunu alamazsiniz.
Kv eltisinin doğumuna gitmek istiyor kendi gelini sadece benim
aile ile eş arasında dengeyi sağlayamayan bir erkek daha ... ne diyeyim
tercübelerimden durumun böyle gideceği çok birşey bekleme .. kolay gelsin
eşinmi çağıracak babanı . neden çağırmayı düşünüyor ne konuşacak babanlaHic geri adim atmiyo zaten bilmiyorum babami cagirmak istiyo bi yanim gelsin konusalim alsin gotursun beni
Yok ben dusunuyorum adamin yaninda oturup konusamiyorum hemen bagirio cagiriyoreşinmi çağıracak babanı . neden çağırmayı düşünüyor ne konuşacak babanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?