Evlendim de ne oldu?

Esi uste cikmaya calismis bence siddete basvurarak gozunu korkutmaya calismis hic umursamamasi lazim kaldi ki ailesini sevdigi icin veya sevmeye soz verdigi icin degil, kocasini sevdigi ve sevmeye soz verdigi icin evlendiler dimi. Bazilar evlilik isini yanliz yorumluyor.

Onu da söyledim bi doğsun kadın bize ihtiyacı yokki ablaları gidecek yok ilk doğumda kv yardım etmiş yengeye yine edecekmiş ben gitmem dedim ayıp kadın sezeryanla doğum yapacak benle ilgilenmek zorunda mı biz haftaya gideriz dedim

Kv si olarak o giderse gitsin sizin ne isinz var kadinin kendi kardesleri dururken , sizin kv yonetme hastaligi var. Hemen frenleyin , gerekirse sert konusun yoksa onunu alamazsiniz.

öyle zor bi durum ki bu , tek haklı sen iken senle kavga edilmesi,haksızmıssın gibi üstüne gelinmesi,yasadıklaın yetmiyor gibi üstüne bide haksız görülerek eşinle kavga etmen..
Kayınvalidemle aram iyidir,severim ama problelerimde oluyor illaki.Bu traz seyleri yasıyorum bende bu kadar ısrarcı olmasalarda.
Erkek aileleri genelde erkek evlatlarının evendiklerinin ,kendilerine ait bi yuvası olduklarının farkına varmakta malesef zorlanıyorlar.Bekar hali gibi devamlı arasın,görüşelim,gelip gidelim,beraber gezelim,hasta olunca haber versin vs vs vs. Erkekler aslında herşeyin farkında oluyor ama bi laf vardır ya atsan atılmaz satsan satılmaz,ailesiyle ters düşmek yerine bu sorunu evde eşi ile kavga ederek çözmeye çalşıyor. Uzun süredir evli olan arkadaşlarımın dediklerine göre de erkek ailelerinin bu durumu kabullenmesi 1 seneyi buluyormuş.
Halbuki onlar gerçekten kendi ailesinin varoldugunun farkına varsa, o dış kapıyı kapatınca herkezin dısarda kaldıklarının farkına bir varsa ne biz kötü gelin oluruz, ne onlar kötü kaynana..
Eşinle al karsına konuş,eşin konuşmuyor kavgaya mı çeviriyor,mektup yaz mail at bi şekilde güzelce kavgaya dönüşmeden,normal ses tonu ile bütün içindekileri dök,baktın olmuyor al karsına hepsini teker teker söyle asla kötü niyetinin olmadıgını, hayatını böyle düzene sokmak istediğini belirt.Yuva senin yuvan kimseye göre şekillendirme.

İllaki gelini usandırıp bezdirene kadar kendilerinden nefret ettirene kadar uğraşırlar ya biraz anlayışlı olmak çokmu zor arsız yüzsüz insanlara nasıl davranacağımııda şaşırdık ...

Eşime yazdım şimdi akşam arkadaşımla buluşucam diye
o da dönüşte haber ver şirkette kalıcam beraber dönelim.
Hayır sen ister eve git istersen şirkette işlerini bitir yazdım.
Ne halin varsa gör yazmış.
o laftan sonra o eve dönüp dönmemeyi düşünürüm yazdım.
Ben kaç gündür o araftayım yazmış

allah sabır versin..nasıl aileyse, oğullarının evlenmesini fırsat bilmişler kapak atmaya yer arıyorlarmış resmen

esinde biter hersey o agırlıgını koyamıyorki oda memnun boyle surekli gorusulmesinden madem oyle evlenmeseymiş

Şu annelerine laf söyletmemeleri olayından nefret ediyorum. Ya bir kere de sen haklısın deseler ya.. Dibine kadar suçlu da olsa kadın yok kabul etmiyorlar. Ben şahsen annem hakkında olumsuz yorumda bulunsa objektif bakarım olaya..

Erkek anneleri evlenince kıymete biniyor nedense... konu sahibi sakin ezdirme kendini, suçunu bastırıp üste çıkmaya çalışıyor esin.

Kusura bakmayin esiniz katiksiz öküzmüs. Yollayin o zaman anasinin evine diyesi geliyor insanin. Bu erkekleri böyle yetistiren zihniyet ne zaman bitecek ya!
Benim kv dem de kac ay agladi oglu evlendi diye, durum bu. Katlanamiyorum böle sacmaliga. Ben ailemden o kadar uzaga gittim ki ailem gik demedi. Evlerimiz karsilikli olmasina ragmen yataklara düstü kvdem.
Ama sükür ki esim dogru yolu buldu. Sizin icin ben sikintilandim resmen. Bu ne ya, karisinin degerini kiymetini bilmeycekse adamligindan süphe etsin o kisiler. Evleniyor diye ölüyor gidiyor saniyorlar. Evlenmek bu ya, basit. Ben cocuklarim ilerde evlenip giderse nerede nasil tatil yapariz kocamla diye simdiden hayal kuruyorum. Canlari sikiliyor gelinlerine sariyor bu insanlar.

aile ile eş arasında dengeyi sağlayamayan bir erkek daha ... ne diyeyim

tercübelerimden durumun böyle gideceği çok birşey bekleme .. kolay gelsin

Esinizin yaptiklarini aileye bagliligini bi kadin yani siz yapsaniz anlarimda erkek yapinca tuhafima gdyr gitme gelmelere bi sinir koyun size iki haftada bi gelsinler hafta sonlari sizfe haftada bi on gunde bi onbesgunde bi duruma gore calisan kadinin halinden anlamalari lazim bu sinirlamalari esinizle konusmayin siz ayarlayin allah askina kis gunu tekirdagda dogum icin gitmeye o kadar insan ne gerek var birinci derece yakinda degil tavrinizi koyun gitmeyin teyzenleri one sur cuma gelemiyorlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…