Evlendim bir türlü evime alışamadım evime. Hep kaynanam baskıları. Nolur akıl verin bana lütfen

Allah böyle erkekleri ve böyle kaynanaları bildiği gibi yapsın.

Bizi de ailemiz zaten başka insanların ağız kokusunu çekelim, başka bir evde besleme gibi yaşayıp makineye bile dokunmaya korkalım diye yetiştirdi.

Böyle insanlara tahammül edemiyorum. Evliyim ve boşanmanın ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum. Ama sanırım hayatımı bir başkası uğrunda hiç etmezdim.

Size şunu yapın bunu yapın diyemem, hatta "başta kabul etmeyecektiniz" de diyemem. Eminim ki "insan gibi insandırlar" diyip evlenmişsinizdir.

Ama benim için bu boşanma sebebidir. Hastalık vs ayrı bir durum, ama eşimin poposunu anne evindeki rahatlığa alışıp da başka eve çıkmam diyebilecek raddeye gelmişse, zor olsa da, beklemem gerekse de, ben o damarı keser ve adamı boşarım. Kadın başıma daha iyi yaşayacağımı bilirim çünkü.

Çok zor, ve beni çok derinden yaralayan bir konu. Size tavsiye de veremiyorum açıkçası, umarım güzel bir hayatınız olur. Tüm kalbimle diliyorum bunu.

Bende diyecektim ki dayak işkence gorsemde kendimi ezdirmezdim diye ama sen dayakta yemissin yine susmuşsun be bacım biz ne diyelim ki.. Sen karşılarında duracaksin biz değil.

Iş biraz eşinde bitiyor malesef onun aklına girmen gerek.

bir evin sadece bir hanımı olur
Sen kvdenin evindesin ve evin hanımı kv
Hem öyle kocaya ısınıp çocuk yapabildiysen o eve de ısınırsın

konu sahibi 2-3 gunde bir ayni dertten konu aciyor. yuzlerce fikir yaziliyor. ama uygulamiyor. buradaki insanlarin fikrini onemsemeyeceksen konu acma.bizleride uzuyorsun. yardim etmemize izin ver. yada bildigini yap.

konu sahibi 2-3 gunde bir ayni dertten konu aciyor. yuzlerce fikir yaziliyor. ama uygulamiyor. buradaki insanlarin fikrini onemsemeyeceksen konu acma.bizleride uzuyorsun. yardim etmemize izin ver. yada bildigini yap.
Size katılıyorum,hiçbir yorumada cevap vermiyor,konuyu açıp gidiyor insanlar düşünüyor kendi düşüncelerini dile getiriyor yardımcı olmaya çalışıyor fakat herdefasında aynı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…