• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim ama

cokomellix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
38
10
3
30
10 günlük evliyim, eşimi de gerçekten seviyorum ve onun da sevgisini hissediyorum. Ama birlikte olduğumuz zamanlar ön sevişme durumu olmuyor, benden çok istekli ama biraz hızlandırılmış yaşıyoruz bazı şeyleri. Dudaktan neredeyse hiç öpmüyor desem yeridir, kısa birkaç buse konduruyor arada o kadar. Bazen acaba ben işveli cilveli değilim diye mi böyle diye kafada kuruyorum.

Konuşun açık açık karşılıklı isteklerinizi dile getirin daha sağlıklı cinsel hayatınız olur

Daha çok yenisiniz eşinize ön sevişme istediğinizi açıkça belirtin o sizin kocanız.
Bu şekilde zevk alamadığınızı, biraz uzun tutması gerektiğini hatta boşalma süresi kısaysa kendisini biraz durdurması gerektiğini anlatın.

10 günlük evliyim, eşimi de gerçekten seviyorum ve onun da sevgisini hissediyorum. Ama birlikte olduğumuz zamanlar ön sevişme durumu olmuyor, benden çok istekli ama biraz hızlandırılmış yaşıyoruz bazı şeyleri. Dudaktan neredeyse hiç öpmüyor desem yeridir, kısa birkaç buse konduruyor arada o kadar. Bazen acaba ben işveli cilveli değilim diye mi böyle diye kafada kuruyorum.
İsteklerinizi , ne beklediğinizi açıkça söyleyin. Ön sevişme olmadan direkt cinselliğe bodoslama dalmak olmaz . Açık iletişim çok önemli. İsteklerinizi anlatmaktan hiç çekinmeyin. Mutluluklar dilerim . 🌺

Açık açık konuşun her şeyi en baştan

Daha çok yeni evlisiniz, karşılıklı konuşarak, birbirinizi yönlendirerek, keşfederek cinsel hayatınızı yoluna koyacaksınız. Anladığım kadarıyla zaten eşiniz de deneyimsiz. Net ve açık olun, hissetmediğiniz bir şeyin taklidini yapmayın ve partnerinizi rencide ederek değil destekleyici şekilde yönlendirin.

Ön sevişme eşlerin sevgisini diri tutar.
Yavaş yavaş eşinize söyleyin. Onu da alıştırın.
Kedilerin bile ön sevişmesi var. Bir kere bizim birinci kattaki balkonda gördüm.

Ön sevişme kadını eşine bağlar. Eşine bağlı kadın, kocasının sinirini daha kolayca alır. Evlilik huzurla yürür.

Eşinizi tatlı tatlı alıştırın. Hemen yarım saatlik ön sevişmeye geçemez

Çok önemli benden demesi

Sadece sevısmek istediğiniz bi gece isteyin
Performansına göre devamını getirip getiremeyecegını anlayabılırsınız belki yeni bi evlilik belki oda heyecanlıdır ne yapacağını bilemiyor olabilir

Back
X