EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Yazık..
Kızlarının mürüvvetini görmelerine bile müsade etmedin.
Sana ne kötülük yaptılar ki onlardan bunu esirgedin.
Ben doğru bulmadım habersiz evlilik hadisesini..
Çok nankorce geldi..
Okulu bile bitirememiş..kocasıyla babasının kızım okuyor diye gönderdiği parayı yerken utanmamış .Ailesinden habersiz evlendiği için utandığını filan sanmıyorum.Tek derdi aileden gelen paranın kesileceğini bilmenin üzüntüsü bence

Ya hadi sizin gözünüz aşktan kör oldu. Ama eşim dediğiniz kişinin ailesi demedi mi hic annesi filan olur mu hic böyle ne yapıyorsunuz diye. Valla ne güzel hayat benim anam -babam benim düğümü yapmayı , görmeyi haketmesin ama eşin ailesi etsin. Sizin yaptığınıza nankörlükten baska bisey denmez. Aileniz para gönderincede aldiniz demi

Kayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
Seni ezdirmeyecek adam , adam gibi istemeye gelir alır böyle yangından mal kaçırır gibi nikah basmaz yaşın küçük olduğun için anlamazsın şimdi ama gizli saklı nikahın alt metni seni ailenle uzaklaştırmak zaten ama sen bastı nikahı seviyor beni kafasındasın seni gerçekten seven ve saygı duyan biri sen söylesen dahi seni ailene mahçup edemem gelip isterim der adamın resmen yaşın geçiyomuş seni de gözü kapalı bulunca almış işte

Kv bu duruma tepki vermediyse,oğlunun ne halt olduğunu biliyor başı bağlandı diye seviniyor,e birde kızın anası babası bu durumu bilirse reddederler sahipsiz kız,masrafsız geldi vur ensesine al lokmasinı.Çünküüüü aklı başında hiç bir anne böyle bir evliliği ve gelini kabul etmez.

İyi bir insan olsa ailenizden gizli nikah yapazmdı kendinize yazık etmişsiniz bilseniz ki en büyük servet aileniz eminim böyle büyük bir hata yapmazdınız anne baba rızası Allah rızası gibidir Allahın rızası yoksa o işten hayır da gelmez gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm bence çocuk filan olmadan ailenizin yanına dönün bir şekilde

Cidden yazıklar olsun. O anne babaya üzüldüm ben. Bir koca için anne babayı ezer mi be insan? Yaşıtız sizinle, ben de evliyim. Annem köyde, evine gidince onun gönlü yoksa misafirliğe bile gitmem, nasıl bu kadar gamsız olabiliyorsunuz?

Hatırladım ben sizi, kayınvalideniz yonca vs mi ekiyordu sanki?
Gerçekten insan anasını babasını da ezmez bu kadar. Okurken evlenecek ne vardı? Bitirip ailenizin karşısına çıkarıp tanıştırsaydınız ne olurdu?
Şaşırıyorum bazı kafalara.

Benim arkadaşımın annesi evliliğine karşı idi. Kız dedi annem vermezse gerekirse kaçarım. Adam olgun aklı başında biriydi dedi ben hayatta biriyle kaçarak evlenmem, ne sana ne annene o kötülüğü yapmam. Adam sabretti bekledi, en son annesi ikna oldu evlendiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…