- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- 548
- Konu Sahibi Guzelkizz66
-
Eşin daha seni okula gönderemiyor ?Kayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
Okulu bile bitirememiş..kocasıyla babasının kızım okuyor diye gönderdiği parayı yerken utanmamış .Ailesinden habersiz evlendiği için utandığını filan sanmıyorum.Tek derdi aileden gelen paranın kesileceğini bilmenin üzüntüsü benceYazık..
Kızlarının mürüvvetini görmelerine bile müsade etmedin.
Sana ne kötülük yaptılar ki onlardan bunu esirgedin.
Ben doğru bulmadım habersiz evlilik hadisesini..
Çok nankorce geldi..
Babasının gönderdiği harçlığı maaşı sanıyor.kocaya maaş verme etiketinin konuyla alakasını çözen varsa deyiversin bir zahmet
Babasının gönderdiği harçlığı maaşı sanıyor.
Sanırım.ee adamcık elinden mi alıyormuş harçlığını?
Seni ezdirmeyecek adam , adam gibi istemeye gelir alır böyle yangından mal kaçırır gibi nikah basmaz yaşın küçük olduğun için anlamazsın şimdi ama gizli saklı nikahın alt metni seni ailenle uzaklaştırmak zaten ama sen bastı nikahı seviyor beni kafasındasın seni gerçekten seven ve saygı duyan biri sen söylesen dahi seni ailene mahçup edemem gelip isterim der adamın resmen yaşın geçiyomuş seni de gözü kapalı bulunca almış işteKayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
Anne babanı seviyor musunKayınvalidem 65 yaşında ve emin ol eşim beni ezdirmez
Benim arkadaşımın annesi evliliğine karşı idi. Kız dedi annem vermezse gerekirse kaçarım. Adam olgun aklı başında biriydi dedi ben hayatta biriyle kaçarak evlenmem, ne sana ne annene o kötülüğü yapmam. Adam sabretti bekledi, en son annesi ikna oldu evlendiler..eşiniz hakkında konuşan babanızın arkadaşı doğruymuş demekki,boşuna kötü konuşmamış ...zira;
eşiniz düzgün bir adam olsaydı size ''hadi senin aklın 5 karış havada ama benim aklım başımda herşeyin yolu yordamı var ''derdi efendice herşeyi olması gerektiği gibi yapardı.
Çoğu nankör, ama genelde pişman olurlar. Siz kibirli nankörlerdensiniz.Nankörlük etmedim ben okulumu bitirdim.Ayrica her kaçan nankörlük yapıyor demek değil.Gene barisirlar ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?