EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Evlendiniz hala niye babanizdan para aliyorsunuzki. Evet sadece buraya takildım:))

Sizinle evlenen kişi de mi önermedi bunu en azından ailenize bildirmeniz gerektiğini?
Hiçkimse demedi mi bu kızın kimi kimsesi yok mu diye?
Nasıl içinize sindi yahu? Nasıl cesaret edebiliyorsunuz o yaşta evlenmeye?
Hiçbir yerden ele alamadım konuyu. Yaşı da sizden hayli büyük. Bu ileride çoğu kez sorun oluşturuyor. Nasıl fikir verilir böyle pervasız davranan birine, bilemedim.

Adamla gizlice evlenmiş, ailesine aylardır yalan söylüyor bir de babasının okul için gönderdiği parayı herife yediriyor sonra buraya gelmiş nasıl söyleyeceğim annem kafasına takar... napıyosan yap kaçarken bize mi sordun?

Lütfen şaka olduğunu söyle dalga mi geçiyorsun? Ailenin rızasıyla evlensen ne olurdu ki seni bu yasa kadar büyütüp yetiştirmişler eevlenirken haber veremeyecek kadar neden saymadın onları yazık gerçekten çok yazık

Iyi halt yedin! Biraz fazla kaba da olmadi.

Yangindan mal mi kaciriyorsun?!?

Aileme nasil diyecekmissin?!?!? "bana.Babama dedim 24 yaşındayım ben istediğim yere arkadaşımın yanına giderim dedim."
Bunu babana demeyi biliyorsun, Nikah memuruna evet nasil dediysen, ailene ne bir zahmet oyle diyeceksin.

Uzun sure küs kalirlarsa da, buraya yeni konu acarsin simdi ne olacak diye!

Bu konu fake çıktı diye bir şey hatırlıyorum sanki eğer karıştırmıyorsam
Umarim oyledir, yoksa az once konu sahibine saglam bir yorum dosedim. Ailesini bu kadar hice sayan biri umarim yoktur.

Ve konu sahte ise de, Boyle milletle dalga gecen kisiyi Allaha havale ediyorum. Gerci konu dogruysa da Allaha havale ediyorum

Babamın arkadaşı yalandan kötüledi demişsiniz ama belki o kötü yanlarını henüz size göstermemiştir. Ailenizi silmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…