EVLENDİM ama ailemin haberi yok

Aileyi bu kadar ayaklar altına almaya gerek var mı? "Vermediler dinlemedimi" de anlarım da bu ne şimdi? Eşiniz ve ailesi evet düzgün insanlar değiller baba bilmese de haklı.Hangi aklı başında anne, geline sormaz sen kimsesiz misin anneni arayacağım ben diye? Belli ki onlarında işine gelmiş. Sizinki gibi bir hatayı Allah nasip etmesin de yapmissam da babamın eşiğinde yatar ayaklarına kapanırdim

burda da 22 yaşındayım kukumu daraltıcam demiş. normalde eski konulara bakmam da bu kız bi değişik. parasızlıktan okula gideme kukunun derdine düş

Hep de kadınlarınki geniş oluyor nedense. Hiç erkeklerinki küçük olmuyor.
33lük adamın öğrenci kızla alelacele evlenmesinin tek sebebi çok aşk kesin

Hep de kadınlarınki geniş oluyor nedense. Hiç erkeklerinki küçük olmuyor.
33lük adamın öğrenci kızla alelacele evlenmesinin tek sebebi çok aşk kesin
ahahahahaha ben de aynısını düşündüm. benimki bamya diyememiş de senin ki derya deniz demiş

Tabi , zaten o yüzden kandırıp apar topar nikah kıydı eve getirdi, aynen
Öyle deme bu zamanda hem medikalci hem tesisatcı koca bulmak kolay mı? Kızcağız kaçırmak istememiş işte. Gitmiş kayinvalidesi ile yaşıyor paşa paşa. Annesinden daha anlayışlı daha iyi biriymiş birde kayinvalidesi

Bi zahmet anlayışlı olsun , bu yaştan sonra kime baktırcak kendini .

O kadar üzülüyorum ki böyle genç kızları görünce o baba kimbilir seni ne hallere okuttu, okula gönderdi
Ne için bir adamın kapatması anasının hizmetçisi olasın diyemi çok yazık gerçekten

İmzayı atarken bu açıklamayı nasıl yapacağınızı düşünmüş olmanız gerekiyordu sayın güzel kizzzzz

Acaba eşiniz de etraf tarafından sevilmediğinin farkında olduğu için;"bana kimse kız vermez"deyip,sizi kafalamış olmasın.Belki de sakladığı birşeyler vardır.Artık olan olmuş da bundan sonra yapacaklarınızı planlayın.Ailenin yanına gidip;"ben biriyle görüşüyorum,evlenmeyi düşünüyorum"de.Onaylarsalar düğün yaparsınız,onaylamazsalar;"onaylamadığınız için sizden habersiz evlenmek zorunda kaldım"dersin.Tabi inşallah annen nüfus cüzdanına bakıp,nikah tarihini görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…