Evlendim ailem beni eşime vermiyor

Gordum şimdi canım yeni konu açmışsın ailendede ne kin ne inat varmış deve inadı var galiba

Polisi ara?

Döndüm döndümm teşekkür ederim size konuyu açtığım gün intihar teşebbüsünde bulundum dayanamayıp.. 3 gün yoğun bakımda kaldım ama olanlar hala bildiğiniz gibi..
Neden? Öğrendiler mi nikahı?

Nikahli oldugun halde veemiyolarsa dogru polise

Evlenicek yetişkinliğe gelmişseniz evliliğinizi gizli şekilde yapmamanız gerekir. Cesur değilseniz de evlenmeyin. Eşiniz de o benim karım diyip evden sizi almaya çalışmaması oldukça garip. Her türlü mantıksız bir durum

Evliliği aileden kaçışpsikolijisiyle yaptiysaniz, bu kadar aceleci davrandığınız evlilik karariniz ne derece dogru?
Ailenizin eşinizi istememesi konulari ve size davranışlari ayri ama siz yaşadiginiz sureci saglikli yönetemiyor gibisiniz, üstüne bir de intihar etmişsiniz.

Anlatimlarinizda ve konunuzda sanki bir şeyler eksik gibi.

Buraya konu acabiliyorsaniz telefonunuza erişiminiz var, eğer kendinizi aile yaninda güvende hissetmiyorsaniz polisi arayabilirsiniz, kades indirip yardim isteyebilirsiniz.

Geçenlerde birinin kocasi demişti kaçarak geldin annemler seni omzunda mi taşıyacaktı ne bekliyordun demiş.bide oğlan anası şiddet yapmış kıza.eski konularda okumuştum iş işten geçmeden dikkat edin agirliginizi koyun derim.değersiz olursun

Baslarına calsinlar dügünü. Polisi arayıy onlarla çıkın evden birdaha da dönmeyin.
Gerçekten başından beri buna mecbur ettiler hala daha aynılar.. Ben sadece güzellikle olabileceğine inandığım için sabrettim ama daha bir olurunu bırakmadılar maalesef

Gerçekten başından beri buna mecbur ettiler hala daha aynılar.. Ben sadece güzellikle olabileceğine inandığım için sabrettim ama daha bir olurunu bırakmadılar maalesef
Sabretme guzel kardeşim. Saf misin nesin az cesur ol. Evlilik sart degil o evde zaten durulmaz. Olur da kocan kötü çıkarsa yine donme..ayakalrinin uzerinde dur . Ayrı evde yaşa. Bu aile seni zerre umursamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…