Evlendim ailem beni eşime vermiyor

Bunlardan herhangi bir b.ka fayda gelmeyeceği için affetmeseler de olur. Şu durumda kaçsa da bir gelinlikle çıksa da. Her türlü arkasında ailesi yok. Zaman kaybı.
Orası öyle de şimdi koca kişisi de iyice sahipsiz belleyip ipleri eline almasın. Göstermelik de olsa yapsın düğününü

Üslubunuz çok hoş yüzümü güldürdünüz şu durumda Allah da sizi güldürsün nikah işini kayınpederim abilere söyleyecek zaten söylenmese de her türlü şiddeti görüyorum ne olabilir daha bilmiyorum dua edin nolur

Darp edilip ölüm tehdidi alıyorsun, darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarman gerekiyor, tatlı tatlı gelinlikle evden çıkaracakları günü beklemen değil. O gün gelse bile tatlı olan tek şey masadaki ikramlık çikolatalar olacak.

Orası öyle de şimdi koca kişisi de iyice sahipsiz belleyip ipleri eline almasın. Göstermelik de olsa yapsın düğününü
Ay adam da ailesi de her şeyi biliyor zaten, fark eden bi şey olmayacak. Ya cennet ya cehennem şu saatten sonra. Ortası yok.

Ailenizi en iyi siz tanırsınız. Sizce verecekler mi sizi yoksa oyalıyorlar mı? Ciddi anlamda şiddet görüyorsanız kaçın ;(((

Peki aileniz neden evlenmenizi istemiyor

Amin Allah razı olsun çok iyi geldiniz gerçekten. En erken şekilde düğün olması için uğraşacağız bu tip tehdit şiddet olayları olmasaydı ben de güzel güzel beklemek isterdim ama yaşamayan anlayamaz Allah kimseye yaşatmasın

Umarım bunu yapabilecek dirayette olabilirim çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için

Bu çok çok doğru bir yorum A ayse1298 . Ben o darpları ölüm tehditlerini okumadım heralde yarım yamalak okudum konuyu. Esinize söyleyin polisle alsın sizi bence de ;((((

KOnu sahibesi diğer konuna baktım ailen manyak. Zaten fiziksel şiddet görüyormuşsun, akıllarına eserse öldürebilirler bile. Kradeşine de ayrıca yazıklar olsun Konuya gelince tamam düğünü kabul ediyorum de sularına git. Sonra da çık evden kaç git canını kurtar. Bu manyaklardan her şey bekllenir ellerinde kalırsın. Eşyanı da koy bir torbaya/hurca artık ne varsa balkondan aşağı salla bahçeye. Çıkarken elinde görmesinler, indikten sonra git al. Eşine söyle gelsin seni beklesin ama diğer sokağa park etsin görünmesin. Kısacası kaç kaç kaç

Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında

Umarım bunu yapabilecek dirayette olabilirim çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için
Zaten olduğun yerde can güvenliğin bile yok. En fazla neye uğrayabilirsin? Çık git o tımarhaneden, reşit bir bireysin seni kimse bi yerde tutamaz, bu bir suç.

Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında

Nikahı falan söyleme kız iyice delllendirirsin. Al eşyalarını çık git. ortalık karışırsa eşyalarını da bırak git. Bir şey söylemeden çık git

Beklemek sorun değil de şiddet küfür vs kaldıramıyorum zaten konu buralara onlar yüzünden geldi önceki konumda bahsetmiştim

şiddet varsa beklemeyin elbette.
ben fiziksel şiddeti görmemiştim.
arayın eşinizi gelip alsın sizi polis eşliğinde can güvenliğiniz tehlikedeyse.
yalnız evinizi falan kurdunuz mu nereye gideceksiniz nerede yaşayacaksınız?

Maalesef öyleler ve aylardır başları ağrısa beni sorumlu tuttular hala daha öyle. Yaptıklarının duru durağı yok yaşadığım şeyleri burada yazıyla aktarmam mümkün değil şuan abilerim ve kız kardeşim işte akşama yine kıyamet kopacak. Belki de dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…