Orası öyle de şimdi koca kişisi de iyice sahipsiz belleyip ipleri eline almasın. Göstermelik de olsa yapsın düğününüBunlardan herhangi bir b.ka fayda gelmeyeceği için affetmeseler de olur. Şu durumda kaçsa da bir gelinlikle çıksa da. Her türlü arkasında ailesi yok. Zaman kaybı.
Üslubunuz çok hoş yüzümü güldürdünüz şu durumda Allah da sizi güldürsünAy ay ay hemen de eşi olmuşMutluluklar diliyorum.
25 yaşındaki bir kadını da hangi gerekçeyle evlerinde zorla tutuyorlar? Önceki konunuzu da okudum. Yarısında biraktim ruhum daraldı.
Siz seviyorsanız gerisi boş. Elbette aile desteği çok çok çok önemli ama sizinkiler sırf mezhebi yüzünden sizin adınıza kararlar veriyor. Çok itici.
Bekleyin düğünle çıkın evden. Az sıkın dişinizi. Belki düğünle çıktınız diye ilerde duruma alışıp sizi de affederler (!)
Nikah işini nasıl söyleyeceksiniz? Ben bir çekindim açıkçası. Ya size zarar verirlerse sen bizden gizli iş mi çevirdin diye :/
Darp edilip ölüm tehdidi alıyorsun, darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarman gerekiyor, tatlı tatlı gelinlikle evden çıkaracakları günü beklemen değil. O gün gelse bile tatlı olan tek şey masadaki ikramlık çikolatalar olacak.Tam olarak hislerime tercüman olmuşsunuz. Zaten bu yola kendileri mecbur bıraktı beni ölüm tehdidine kadar hep çabaladık ama en sonunda evlendik. Düğünün kabul edilmesine sevinemiyorum bile gördüğüm fiziksel ve psikolojik şiddetlerden dolayı o kadar uzun süre dayanabileceğimi sanmıyorum bu şartlar altında
Ay adam da ailesi de her şeyi biliyor zaten, fark eden bi şey olmayacak. Ya cennet ya cehennem şu saatten sonra. Ortası yok.Orası öyle de şimdi koca kişisi de iyice sahipsiz belleyip ipleri eline almasın. Göstermelik de olsa yapsın düğününü
❤Üslubunuz çok hoş yüzümü güldürdünüz şu durumda Allah da sizi güldürsünnikah işini kayınpederim abilere söyleyecek zaten söylenmese de her türlü şiddeti görüyorum ne olabilir daha bilmiyorum dua edin nolur
Peki aileniz neden evlenmenizi istemiyorMerhabalar önceki konumu bilenler bilir bilmeyenler de beni yargılamadan önce lütfen bir önceki konumu okuyun. 25 yaşındayım Ailemin tehdit ve baskılarından dolayı sevdiğimle evlenmem izin vermiyorlardı 8 ay mücadele ettim en son eğer ayrılmazsam ikimizi de öldürmekle tehdit edilince gittik dün resmi nikahımızı kıydırdık. Bir takım özel eşyalarım için aile evine döndüm alıp gece tam çıkacakken kız kardeşim evi ayağa kaldırdı. Bir ton küfür beddua şiddet gördüm şuan aile evindeyim. Kaçıp da elaleme rezil edeceğine gün alın 3-4 aya düğün yapalım sonra ne halin varsa gör ölsen de kalsan da umurumuzda değilsin dediler. Henüz resmi nikahı bilmiyorlar karşı taraf da tehditlerden dolayı teyakkuzda ne yapmam lazım buradan nasıl kurtulabilirim lütfen yargılamadan yardımlarınıza ihtiyacım var çok zor durumdayım
Amin Allah razı olsun çok iyi geldiniz gerçekten. En erken şekilde düğün olması için uğraşacağız bu tip tehdit şiddet olayları olmasaydı ben de güzel güzel beklemek isterdim ama yaşamayan anlayamaz Allah kimseye yaşatmasınKimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Nasıl istiyorsanız öyle yaşayın bu kimseyi alakadar etmez. Birinin yaşadıklarını hak edip etmediğini de kimse söyleyemez aldırmayın. Tek söyleyebileceğim gerçekten can güvenliğiniz yoksa çıkın o evden. Madem yüzlerinin eğilmesini istemiyorlar. Düğününüzü en erken şekilde yapın. Siz de hak ettiğiniz muameleyi görmüş olursunuz o zaman. Erkekler zamanı gelince böyle durumlarda laf etmeyi çok severler çünkü. Bazen seviştiğiniz adam savaştığınız adama dönüşebiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Umarım bunu yapabilecek dirayette olabilirim çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz içinDarp edilip ölüm tehdidi alıyorsun, darp raporu alıp uzaklaştırma çıkarman gerekiyor, tatlı tatlı gelinlikle evden çıkaracakları günü beklemen değil. O gün gelse bile tatlı olan tek şey masadaki ikramlık çikolatalar olacak.
Bu çok çok doğru bir yorum A ayse1298 . Ben o darpları ölüm tehditlerini okumadım heralde yarım yamalak okudum konuyu. Esinize söyleyin polisle alsın sizi bence de ;((((Nikahı ailene nasıl açıklayacaksın bu 3-4 ayda? Bu işin iyice suyu çıkar demedi deme. Düğünü falan geç, eşine haber ver polisle birlikte gelip çıkarsın seni evden. Polisi sen çağırsan yine sorun olur.
Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslındaNikahı ailene nasıl açıklayacaksın bu 3-4 ayda? Bu işin iyice suyu çıkar demedi deme. Düğünü falan geç, eşine haber ver polisle birlikte gelip çıkarsın seni evden. Polisi sen çağırsan yine sorun olur.
Ay söylemesen mi ;( ya döverlerse ;(Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında
Zaten olduğun yerde can güvenliğin bile yok. En fazla neye uğrayabilirsin? Çık git o tımarhaneden, reşit bir bireysin seni kimse bi yerde tutamaz, bu bir suç.Umarım bunu yapabilecek dirayette olabilirim çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için
Nikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında
Beklemek sorun değil de şiddet küfür vs kaldıramıyorum zaten konu buralara onlar yüzünden geldi önceki konumda bahsetmiştim
Maalesef öyleler ve aylardır başları ağrısa beni sorumlu tuttular hala daha öyle. Yaptıklarının duru durağı yok yaşadığım şeyleri burada yazıyla aktarmam mümkün değil şuan abilerim ve kız kardeşim işte akşama yine kıyamet kopacak. Belki de dediğiniz gibi yapmak en mantıklısıKOnu sahibesi diğer konuna baktım ailen manyak. Zaten fiziksel şiddet görüyormuşsun, akıllarına eserse öldürebilirler bile. Kradeşine de ayrıca yazıklar olsunKonuya gelince tamam düğünü kabul ediyorum de sularına git. Sonra da çık evden kaç git canını kurtar. Bu manyaklardan her şey bekllenir ellerinde kalırsın. Eşyanı da koy bir torbaya/hurca artık ne varsa balkondan aşağı salla bahçeye. Çıkarken elinde görmesinler, indikten sonra git al. Eşine söyle gelsin seni beklesin ama diğer sokağa park etsin görünmesin. Kısacası kaç kaç kaç
Öldüresiye dövmezler ama döverken pekala kaza ile canından edebilirler. En ufak şaka kaldırmayan bir durum var. Kurtulmalı ordan.Ay söylemesen mi ;( ya döverlerse ;(
Kendinden haber ver bize inşallah sonuç senin lehine olur ,konuyu okudum çok üzüldümNikahı bugün öğrenecekler ama alacağım karşılığı bilmiyorum ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?