• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Evlendikten sonra......

Evlendikten sonra esinizin bilmediginiz huylari ile tanistiniz mi?

• Evet, bilmedigim yönlerini / huylarini gördüm....

OY: 31 62,0%
  • Hayir, hersey daha önceki dönemlerdeki gibi idi....

OY: 19 38,0%

• Ankete Katılan
    50

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
0
- Yurtdışı
Evet sevgili kkli hanimlar, evlendikten sonra esinizin bilmediginiz huylari ile tanistiniz mi?

Bir cok kisiden duydum bunu, "evlenince hic bilmedigim huylarini ögrendim" dediler.

Sizde yasadiniz mi böyle bir durumu?

olmaz mı cnm ya
mesela bana horlamam diyodu
tabi bunu evlenmeden anlayamadımm:roflol::roflol::roflol:

Benim sonradan ortaya çıkan hiçbir huyu olmadı. Zaten evlendiğimiz gün 6 yılı devirmiştik ve artık onu çok iyi tanıdığıma inanıyorum

Hatta şöyle diyebilirim biz evlendikten sonra daha çok birbirimize aşık olduk :asigim::asigim::asigim:

hmm aimecim ben katılamıcam:D

canim evlendiginde katilirsin sende ben beklerim kaydirigubbakcemile4

aimecım hayırlı olsun topıgın bende heyecanla takıp edıcem...

tsk ederim canim a.s.

canım benimki hiç değişmedi hatta daha güzelleşti tüm huyları allahım nazarlardan saklasınn

:nazar: amin burcucum.... hergününüz bir öncekinden daha mutlu gecer insallah

olmaz mı cnm ya
mesela bana horlamam diyodu
tabi bunu evlenmeden anlayamadımm:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 eheheh cisil sen bi alemsin canim kaydirigubbakcemile3

Benim sonradan ortaya çıkan hiçbir huyu olmadı. Zaten evlendiğimiz gün 6 yılı devirmiştik ve artık onu çok iyi tanıdığıma inanıyorum

Hatta şöyle diyebilirim biz evlendikten sonra daha çok birbirimize aşık olduk :asigim::asigim::asigim:

opuyorumnanaktan askiniz her gecen günle dahada cogalsin sulfatim....

değişti
eskiden bana cevap verirdi artık vermiyor :roflol: :roflol:

hadi canim :uhm:

ee illaki bilemdiğin huyları vardır sonuçta sevgiliyken aynı evde yaşamıyosun evlenince daha rahat oluyolar aynı evi paylaştığın içinde evdeki hallerini öğreniyosun dışarda farklı evde farklı olabiliyo insan bu bizler içinde geçerli eşimde benim huylarımı öğrenmiştir aynı evi paylaşmak çok farklı o yüzden insanlarıda tam tanıyamıcağın için hergün yeni yeni şeyler öğreniyosun

esim mükemmel birisi, cok mutluyuz...Allah nazarlardan saklasin...nisanli kaldik ama evlendikten sonra bazi huylarini ögrendim tabi, o da benim...nisanliyken ayni evde yasamadigimiz icin bunlari bence bilemeyiz...

Evet yeni bazı huylarını keşvettim...
İnsan aynı evde yaşamadan birşeyleri paylaşmadan göremiyor bazı huylarını...

O kadar çok bilmediğim huyu varmış ki meğer kocam başka biriymiş kaydirigubbakcemile3

evet kocamın çok degişik huylarını ögrendim beni sevgisiyle bogması sevgili ve nişanlı iken bu kadar bilmiyordum :)

Back