• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendikten sonra..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
kızlar selammm,

evlendıkten sonra yani balayından sonra ..
Annelere el öpmeye gidiliyor ya..
yani şöyle bi durum var. . Bizim nisanda dolayısıyla dugunden 2 hafta sonra fln ramazan..
halam ramazanda sana gelir basarım dedi iftara gelecekmiş..
o anda bi akrabamız kız sana gelmeden öyle pat diye gidilmez bayramda elini öpmeye gelir dedi..
kızlar bayramda her 2 aileye de giderken ne göturulur.. yani bayram çikolatası tamam da yanına baska bir şey göturmek gerekır mı?
eskiden bohça fln göturuyuluyordu yani bildiğim ama şimdi böyle seyler yok galıba..
baska ne goturulur ? siz ne göturdunz?

Ben erzurumluyum. Benim tarafimda gelin giderken bisey goturmez aksine gelinin gittigi evlerde geline para verilir yada hediyelik seyler. Ama gelinin evine gidenlere gelin isterse ufak bir bohca yapip gelen misafirine verir

Ben erzurumluyum. Benim tarafimda gelin giderken bisey goturmez aksine gelinin gittigi evlerde geline para verilir yada hediyelik seyler. Ama gelinin evine gidenlere gelin isterse ufak bir bohca yapip gelen misafirine verir

hmm anladım iyiymiş aslında.. böle durumlarda erkek tarafınn adetleri uygulanır dimi ? yani evlendıkten snra..

hmm anladım iyiymiş aslında.. böle durumlarda erkek tarafınn adetleri uygulanır dimi ? yani evlendıkten snra..
Sanirim canim ama siz kendi tarafinizdan bir gelenek gorenek bilip yapmak istiyorsaniz da benim memleketimde adet buydu bende ondan boyle yaptim diyebilirsiniz ama cokta kendinizi sıkmayın yeni evlisiniz herkese bisey yapayim derken maddi acidan zarara ugrarsiniz

Sanirim canim ama siz kendi tarafinizdan bir gelenek gorenek bilip yapmak istiyorsaniz da benim memleketimde adet buydu bende ondan boyle yaptim diyebilirsiniz ama cokta kendinizi sıkmayın yeni evlisiniz herkese bisey yapayim derken maddi acidan zarara ugrarsiniz
yok aslında ben pek böyle seyleri sevmıyorum..
sadece 2 Aileye işte..
halaya teyzeye fln değil yani..
ellerini öpsem çikolatamı yada tatlımı götursem bence tamam da bilemedim..

yok aslında ben pek böyle seyleri sevmıyorum..
sadece 2 Aileye işte..
halaya teyzeye fln değil yani..
ellerini öpsem çikolatamı yada tatlımı götursem bence tamam da bilemedim..
ikiside olur bence o anki durumunuza gore size hangisi munasip geliyosa oyle gidin esinizede danisin tabi bir fikir alisverisi yapin

ikiside olur bence o anki durumunuza gore size hangisi munasip geliyosa oyle gidin esinizede danisin tabi bir fikir alisverisi yapin
o bana bırakıyo genelde sen nasıl istersen modu..
annesi ve kızkardesi de suan siz ne istersenz modundalar.
evlendıkten snra söylerler mi bilmem..

Back