Evlendikten sonra sürekli hastalanmak

ceren bengu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
21
11
3
29
Evlendikten sonra farklı bir şehre taşındım ve sürekli hastayım, bir yerim iyileşiyor sonra bakmışım hoop başka bir yerim hastalanmış, bıktım usandım .hayatımda başım agrimazdi, basım ağrir oldu.boynum,sırtım ,belim surekli ağrıyor.1 yılda 13 kilo aldım daya yeni 8 kilosunu verdim.seker hastalığı çıktı karaciğer yağlanması çıktı astım çıktı bunların hepsi bir yılda oldu.

Mutsuz bir evliliğin mi var. Sürekli stres yapacağın bişey veya ?
Üzüntü tüm hastalıkları çağırıyor maalesef.

evlenen insanlarin neden bir anda kilo aldigini hic anlamiyorum. cevremde S beden gelinlik giyenler daha ilk senede ortada coluk cocuk yokken M giymeye basliyorlar. baliketli arkadasim evlendi obez oldu. Ne var evlilikte, her aksam jelibon cips mi yiyorsunuz film keyfi yapip?
hic anlayamiyorum.
hastalik konusunda da bence ulke genelinde bir sey var. devamli bir salgın, şu, bu. bende hasta olmazdim simdi her ay yataktayim. cevremdeki herkes hep hasta. ihracat yapılan meyveler kuruyemisler hep geri dönüyor icindeki tarim ilaci zehirli boyutlarda diye. onlar bizim sofralarimiza geliyor. ben buna yoruyorum biraz da. her gün yemekte salatada zehir yiyoruz. aldigimiz paketli her gidanin icinde koruyucu madde zararli kimyasallar var, bulasik deterjani bile icince midenin yikanmasi gerekecek derecede bir zehirle dolu.
bunca zehrin icinde nasil saglikli kalabiliriz ki?

Diğer konuda ailem 4 ayda 1 geliyor 1 hafta kalıyor eşim bundan çok rahatsız yazmışsın. Bence seni hastalandıran eşinin tavırları, onun ailesi ve stres

Evet satılan birçok gıda hormonlu , zehirli. Arkadaşım bana artık portakal ,mandalina yemiyorum onun içine bile bir şeyler katılıyor dedi. Ben evlendiğimde hiç kilo alamadım. Bana da evlenince kilo alırsın diyordu herkes. Biraz da bünye ve psikolojiyle alakalı. Stres olunca iştahım kesilir yemek yiyemem. Bazıları da tam tersi kendini yemeğe verir.

Evlenince yeni bir düzene alışmak başka bir aileyle tanışmak ve bunun beraberimde getirdiği streslerden kaynaklı olabilir. Kilo konusunu bilemiyorum ben hiç kilo almadım evlenince. Gerçi ben sinirlenirsem üzülürsem belki 3 gün bile yemek yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…