• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra sürekli hasta olmak

İnsan psikolojik olarak nasıl öksürebilir ki ciğerlerim cikicak nerdeyse :KK43: umarım benimki de öyledir ve hemencecik geçer artık
Merhaba öncelikle geçmiş olsun
Öksürük tabi ki stres kaynaklı olabilir .annem ve yakın arkadaşımın başına geldi çok şiddetli öksürük atakları oluyordu artık karın kasları ağrıyor nefesssiz kalıyorlardı.ciğerler temiz olunca doktor zaten stres kaynaklı deyip hafif bir antidepresan verdi bir süre kullanıp bıraktı şuan ikisi de rahatladı şükür tabi stres kaynaklarıyla yaşamaya da alıştılar mı deyim baş etmeyi öğrendiler desek daha doğru olur.

Kaygı düzeyini yükselmiştir. Evlilikle birlikte çok kişiyi idare etmek gerekiyor e yeni bir yaşam tarzı. Benim bağışıklığım en çok moralim bozukken, kaygılandığımda düşer. Ne zaman mutlu olacağım şeyler yapar birilerini umursamazsam o zaman düzelir, sağlıklı mutlu günler dilerim 💕

Evlilikle ilgili olumsuz inançlarınız vardır muhtemelen.Evli kadınlar hep hasta olur ya da evlilik eşittir hastalık gibi gibi bunlar çoğaltılabilir.Bir de bu hastalık süreci eşinizin sizle daha fazla ilgilenmesini sağlıyorsa öyle bir kazanç elde ediyor olabilirsiniz.Aile dizimi ya da theta healing gibi yöntemlerle bunları bulup dönüştürebilirsiniz.
Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak

Kızlar bu durumu bı tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum yani ama ben evlendigim günden beri nerdeyse hergun hastayım sürekli ya boğazım ya kulağım ağrıyor öksürük ateş zaten asla geçmiyor ve ben evlenmeden önce hastanenin yolunu bilmezdim. Şu 1 senedir hayatımda gitmedigim Kadar hastaneye gittim ve hala hastayım iyilesmiyorum çok sıkıldım artık. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne zaman geçer bu durum :KK43:
Ben 😅 eşim dalga geçiyor artık sanayiden çıkamadık diye. Bence stresle alakalı çıkarmadığım hastalıklar çıkmaya başladı. Yoğun stres altındaysanız sistem error vermiş olabilir.

Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum böyle olacak
Neler yaşıyorsunuz ? Niçin bu kadar üzgünsünüz ? Burda bu kadar kadınız bir hal çaresi bulabiliriz belki.

Evlilikle ilgili olumsuz inançlarınız vardır muhtemelen.Evli kadınlar hep hasta olur ya da evlilik eşittir hastalık gibi gibi bunlar çoğaltılabilir.Bir de bu hastalık süreci eşinizin sizle daha fazla ilgilenmesini sağlıyorsa öyle bir kazanç elde ediyor olabilirsiniz.Aile dizimi ya da theta healing gibi yöntemlerle bunları bulup dönüştürebilirsiniz.
Aslında annemde evlilikte hep hastaymış ve en sonunda da zaten hastalıktan kaybettik maalesef aynı şeyleri yaşıyorum sanırım benim sonum
Maddiyattan degil de yemek yapmayi, beslenme duzenini belki ögrenememiş olabileceginizi düşünmüstüm. 😀 Yeni evliyken birden bire asiri kilo almaya başlayan insanlar da gör

Merhaba öncelikle geçmiş olsun
Öksürük tabi ki stres kaynaklı olabilir .annem ve yakın arkadaşımın başına geldi çok şiddetli öksürük atakları oluyordu artık karın kasları ağrıyor nefesssiz kalıyorlardı.ciğerler temiz olunca doktor zaten stres kaynaklı deyip hafif bir antidepresan verdi bir süre kullanıp bıraktı şuan ikisi de rahatladı şükür tabi stres kaynaklarıyla yaşamaya da alıştılar mı deyim baş etmeyi öğrendiler desek daha doğru olur.

Maddiyattan degil de yemek yapmayi, beslenme duzenini belki ögrenememiş olabileceginizi düşünmüstüm. 😀 Yeni evliyken birden bire asiri kilo almaya başlayan insanlar da gördüm bilmemekten kaynaklaniyor olabilir. 🙄
Yemekleri her zaman ben yapıyordum zaten yine yapıyorum o konuda sıkıntım yok 😅

Böyle olumsuz düşünmeyin.Ben de evlendikten sonra hastalandım. Kesinlikle stresle alakalı. Yeni bir ortam,yeni ev,evlilik kolay değil açıkçası. Ben daha rahat hissetmeye başlayınca ağrılarım geçti. vücudunuz stres altında olduğu için hastalanıyorsunuz. Bir psikologa mı gorunseniz acaba? Rahatlamaniz şart.

Ev ne yazık ki bazı bünyeleri çok etkiliyor bende senin gibi oldum evimiz bahce dublexti sürekli rahatsızdım taşındık şuan Allaha şükür bitti mesela kapadokyada bana hiç yaramıyor tatile gittik oradada rahatsızlandım mağara oteldi ama beni aşırı derecede basıp etkiledi 2. Gün döndük
Yaşadığım eve de ısınamadım zaten kendimi rahat hissetmiyorum asla hep huzursuzum

Böyle olumsuz düşünmeyin.Ben de evlendikten sonra hastalandım. Kesinlikle stresle alakalı. Yeni bir ortam,yeni ev,evlilik kolay değil açıkçası. Ben daha rahat hissetmeye başlayınca ağrılarım geçti. vücudunuz stres altında olduğu için hastalanıyorsunuz. Bir psikologa mı gorunseniz acaba? Rahatlamaniz şart.
Evet dediğiniz gibi hiç rahat değilim sanki kendimi baskı altında hissediyorum özellikle esimin ailesi beni aşırı huzursuz ediyor

Run öyleydi değil mi? Annesi ona ilaç veriyordu falan. Oluyo böyle şeyler.
Run ne bilmiyorum. Ama benzer olaylari gercek hayat suc belgesellerinde ve haberlerde gormustum. Ufak bir ihtimal tabii, ama kaynak bir turlu bulunamiyorsa yemeyi kesmekte fayda var.:KK64:

Bilmiyorum ama daha önce yaşadığım evde de yeni eşyalar alınmıştı ben bekarken yani hiç böyle olmadım

Öncedende vardı diye elemeyin belki bu zamana denk gelmiştir , bağışıklıklığınız düştü diye atağa geçmiştir. Belliki vücudunuz bir şeye tepki veriyor şu durumda bütün yazılanları dikkate alıp önlem almanız lazım. Siz yinede süpürge ve ev havalandırmayı arttırın , siz korunuyor olsanız dahi bir süre prezervatif mutlaka kullanın , küflü bir şeyler varmı tarayın , zencefili mutlaka hayatınıza ekleyin , yumuşatıcıyı hayatınızdan çıkarın

Back
X