- Konu Sahibi knickerbockerbande
Mecbursunuz die bi kelime kullanmadim zaten bunlari yapabilirsiniz dedim.Mecburmyum kabul etmeye hadi söyle bana..
Canın sıkılmasın bu arada çocuk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbursunuz die bi kelime kullanmadim zaten bunlari yapabilirsiniz dedim.Mecburmyum kabul etmeye hadi söyle bana..
Canın sıkılmasın bu arada çocuk...
Çok saçma ama yaptığı gerçekten abla. Kendi düşüncelerini başkasına dayatmak mı? hele ki kaç yaşındaki insanlara bunu yapmaya çalışmak iş güzarlıktan başka bir şey değil. zaten banlanacağım amaann o zaman yardır gitsin modunda şu andaKendini hazırlamış calci baksana vaaz vermek onun işine geliyor tabi,karşısındaki insanların düşünceleride neymiş ki.
Iyi siz guzelce yazin konusun o zaman nee guzell sizeDoğrusu, "Sana da aferin. O zaman oradan bir şey buldunuz ya, süpersiniz, devam edin." olmalıydı.
1- Hiç tanımadığınız birisi size "siz" diye hitap ediyorsa karşılığında "sen" dememelisiniz.
2- 28 senedir konuşup 21 yıldır da yazdığınız dili doğru kullanmanız gerekliliktir. Mecbur muyuz diyenler var, bir ortaokul öğrencisinin dili kullanma yetisi kadar yetimiz vardır hepimizin diye düşünüyorum.
3- Kültür denilen şey kocaman bir mozaiktir. İnsanlarla iletişim, dili kullanma becerisi, adabı muaşeret, yemek, oyun, adetler-gelenekler vs. hepsini barındırır. Dil de bunlardan birisi, onu ifade ettim.
Ama konu sahibinin dediğine göre eşi birden bire değişmiş, yani 16 yıldır beraberler hiç böyle değildi diyor , insan değişen bir canlı, hiçbirimiz aynı kalmıyoruz ama böyle pat diye değişimler genelde bir travma , bir etkileşim sonrasında oluyor , belki konu sahibi bunu bulursa sorunu da cozerMilena aslında birden bire olmuyor yavaş yavaş insan değişiyor . Kendi değişimim bve ceredeki değişimler böyle oldu genelde. Tabi bazen travmatik bir şey yaşanıyor kökten ani de değişim oluyor
Diyemezsin sen bunu kendinde o hakkı göremezsin.Evet derim uygular yada uygulamaz burda sizi ilgilendiren konu nedir? Konu sahibi yazsa amenna ama sizi hic ilgilendirmez.
Hastalik zor bi durum oldugunda nasil Allah dan dua ile istiyorsak bu gibi durumlarin duzelmesi icinde bunlari yapabiliriz neresi abes bunun
Çift terapistine filan gitseniz belki faydası olur.Şuan yok ama 16 yıldır ortada böyle bir durumda yoktu. O yüzden güvensiz hissediyorum.
Yapmıyorum mecburds değilim yapmaya.Mecbursunuz die bi kelime kullanmadim zaten bunlari yapabilirsiniz dedim.
Ben de bir etkileşimden kaynaklandığını düşünüyorum, haklısınız.Ama konu sahibinin dediğine göre eşi birden bire değişmiş, yani 16 yıldır beraberler hiç böyle değildi diyor , insan değişen bir canlı, hiçbirimiz aynı kalmıyoruz ama böyle pat diye değişimler genelde bir travma , bir etkileşim sonrasında oluyor , belki konu sahibi bunu bulursa sorunu da cozer
Belki de konu sahibi farkında değildi ya da adam eskiden baskılar sonucu kaygılar sonucu inançlı idi, şu anda daha özgür düşünebiliyor. Bu tarz velilerim oldu , boşandılar ama hala cocuklar çok büyük sorun . Anne ayrı baba ayrı beni çok yordular ortada hakem olmanı bekliyorlar . Çok zor kararlar , süreci yönetmek aşırı zor . Konu sahibi tartışmadan anlamaya çalışırsa çözülür gibi geliyor.Ama konu sahibinin dediğine göre eşi birden bire değişmiş, yani 16 yıldır beraberler hiç böyle değildi diyor , insan değişen bir canlı, hiçbirimiz aynı kalmıyoruz ama böyle pat diye değişimler genelde bir travma , bir etkileşim sonrasında oluyor , belki konu sahibi bunu bulursa sorunu da cozer
Evet, "güzelce" yazıyorum. Hem kurallara hem üslubuma dikkat ederek yazıyorum. Bir kişi de çıkıp şahsıma hakaret ettin, haddin olmayanı eleştirdin demez bu forumda. Çünkü kimsenin inançlarına sert bir üslupla yorum yapmadım. Aksine hep belli bir sınırı korurum. Ki bazen teşekkür ediyor insanlar, onları iyi anladığımı, anlatamadıklarına tercüman olduğumu söylüyorlar. Bir şeyi söylemenin de bin türlü yolu vardır. Gidip en beterini seçerseniz, alacağınız karşılık da aynası olur, hiç şaşırmayın.Iyi siz guzelce yazin konusun o zaman nee guzell size
Eşinizi çift terapisine ikna edin , belki orda çözersiniz bu sorunuBen de bir etkileşimden kaynaklandığını düşünüyorum, haklısınız.
Pardon da ben size demedim zaten konuyu acan hanfendiye dedim sizene sizi ilgilendirmez derse kendisi soyler zaten iste bu yuzden sizin bana o hakki goremezsiniz demeyede hakkiniz yokDiyemezsin sen bunu kendinde o hakkı göremezsin.
Ben sana diyormuyum hiç,gel dinsiz ol diye demiyorum hakkım yok buna.
Sen hala burnunun dikine gidiyorsun..
Çift terapistine filan gitseniz belki faydası olur.
Çok haklsınız ortada kaldınız belki,birkız çocuğunuz varmışbirde..
Peki hanımefendi. Olmuştur yazım şeklim umarım.Evet, "güzelce" yazıyorum. Hem kurallara hem üslubuma dikkat ederek yazıyorum. Bir kişi de çıkıp şahsıma hakaret ettin, haddin olmayanı eleştirdin demez bu forumda. Çünkü kimsenin inançlarına sert bir üslupla yorum yapmadım. Aksine hep belli bir sınırı korurum. Ki bazen teşekkür ediyor insanlar, onları iyi anladığımı, anlatamadıklarına tercüman olduğumu söylüyorlar. Bir şeyi söylemenin de bin türlü yolu vardır. Gidip en beterini seçerseniz, alacağınız karşılık da aynası olur, hiç şaşırmayın.
Bence konu tam tersi , adam muhafazakarlasmis ve konu sahibi bunun Kendisini ve kızını etkileyeceğini inanıyor, özellikle kızına baskı uygular diye endişeleniyor , zor durumlar gerçektenBelki de konu sahibi farkında değildi ya da adam eskiden baskılar sonucu kaygılar sonucu inançlı idi, şu anda daha özgür düşünebiliyor. Bu tarz velilerim oldu , boşandılar ama hala cocuklar çok büyük sorun . Anne ayrı baba ayrı beni çok yordular ortada hakem olmanı bekliyorlar . Çok zor kararlar , süreci yönetmek aşırı zor . Konu sahibi tartışmadan anlamaya çalışırsa çözülür gibi geliyor.
Üslubunuza da dikkat ederseniz, olmuştur diyebiliriz. İyi forumlar size.Peki hanımefendi. Olmuştur yazım şeklim umarım.
Bana yada konu sahibine hiç fark etmez.Pardon da ben size demedim zaten konuyu acan hanfendiye dedim sizene sizi ilgilendirmez derse kendisi soyler zaten iste bu yuzden sizin bana o hakki goremezsiniz demeyede hakkiniz yok
Neden? Sayfanın kurucusu sizmisiniz.Bana yada konu sahibine hiç fark etmez.
Sen burada o tarz cümleler kuramazsın.
Adamda değişiklik var dahada dine kaymaya başlamış.Belki de konu sahibi farkında değildi ya da adam eskiden baskılar sonucu kaygılar sonucu inançlı idi, şu anda daha özgür düşünebiliyor. Bu tarz velilerim oldu , boşandılar ama hala cocuklar çok büyük sorun . Anne ayrı baba ayrı beni çok yordular ortada hakem olmanı bekliyorlar . Çok zor kararlar , süreci yönetmek aşırı zor . Konu sahibi tartışmadan anlamaya çalışırsa çözülür gibi geliyor.
Lütfen şuan konumu sabote ederek de bir nevi hakkima giriyorsunuz. Rica ediyorum daha fazla tartışmaya devam etmeyin, benim için yorumunuz varsa sadece paylaşın.Pardon da ben size demedim zaten konuyu acan hanfendiye dedim sizene sizi ilgilendirmez derse kendisi soyler zaten iste bu yuzden sizin bana o hakki goremezsiniz demeyede hakkiniz yok
Olmaya gerek yok bir üye olarak yazıyorum sadece fikrimi beyan ettim.Neden? Sayfanın kurucusu sizmisiniz.