- 15 Haziran 2023
- 44
- 5
- 24
- Konu Sahibi hayaykalben09
Herkese merhaba ben 8 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik daha doğrusu o daha çok seviyordu asla peşimi bırakmadı kavga edip ayrıldığımız zamanlar bile ağlayarak kapımızda yatardı. 1 yıl tanışma süremizden sonra evlenme kararı aldık ben gezmeyi seven biriyim eğlence vs eşimde bir gece clubunun müdürü evlenmeden önce hep beraber giderdik beni de sürekli götürürdü ama evlendikten sonra götürmemeye başladı sen benim karım oldun diye.Şu anda ben mutsuzum çünkü karı koca gibi değiliz eşim sürekli işle ilgileniyor sürekli elinde telefon bana hiç vakit ayırmıyor sabah gözünü açar açmaz telefon akşama kadar öyle dışarı hayatımız da yok dışarı çıkmayı sevmiyor beni de yollamıyor arkadaşlarımla çıksam burnumdan getiriyor işe de gitmemi istemiyor ayrıyetten beraber yatmıyoruz neymiş yatakta rahat edemiyormuş koltukta yatıyor evlendiğimiz günden belli şu aralar cinsel hayatımız bile yok o derece 15 günde bir felan çünkü önceliği iş bazen yaptığı hareketler çok zoruma gidiyor hiçbir romantiklilik hiçbir şey yok umursamaz nede olsa yapsa da yapmasada ben buradayım. Bazen o kadar üzülüyorum ki milletin eşleriyle birlikte vakit geçirdiklerini görüyorum beraber eğlendiklerini felan acaba benim eksiğim ne diyorum.Evlendiğimiz günden belli 1 kere dışarı çıktık ve biz kışın nikah kıymıştık ailesi burda olamayacağı için düğünü yazın yapmaya karar vermiştik şimdi düğünü bile umursamıyorlar yapmayacaklar.Evlendiğime bin pişmanım ayrılmak istiyorum Ama bazen de vicdan yapıp üzülüyorum acaba bu sebebler ayrılmak için gereksizmi diyorum kızlar siz olsanız ne yaparsınız çok ayrılmak istediğimi söyledim ne yapıp ne edip beni ve ailemi kandırıyor yok çok seviyorum yok böyle yok ben sensiz yaşayamam sevdiğini de düşünmüyorum aslında bilmiyorum ayrılsam bile medeni bir insan gibi ayrılmamam o yüzden evden çekip gitmeyi düşünüyorum ona haber vermeden hak ediyor mu sizce