:) reca ederim.
Ben işte sevgilim (şu anki eşim) olana kadar meme organının farkında değildim, kompleksim yoktu, kimin memesi var kimin yok bilmiyordum ünlülerde.belim daha ince görünsün diye destekli kullanıyordum ama ara ara normal kullanıyordum.
sonra işte sevgilim oldu beni çok beğendiğini bildiğim için sallamadım, ama benden hemen önce çıktığı ve kısa sürede ayrıldığı kızla, biz çıkmaya başlamadan önceki msn yazışmaları gördüm.
kız beni bırakma, benim gibisini nerden bulucaksın, böyle göğüslü kız zor bulursun, çok özlersin, bak resimlerini çekip yollıcam, bir daha dokunamayacaksın.
Sürekli konuşmalarında küçük memeli kızları aşağılamış.Eşimin asıl ondan önceki sevgilisi(ilk sevgilisi) hiç göğsü olmayan bir kız, ve eşim onu sevmiş.İlk aşık olduğu kızmış.Bu kızı sevememiş.Bu kızda sürekli, ıyy memesi bile olmayan bir kıza nasıl aşık olursun, onu nasıl çekici buldun falan yazmış.
kız sürekli konuşmalarında, "ya uff adetim yaklaşıyor, iyice şişti göğüslerim, sütyene sığmıyor, zaten d kup giyiyorum, ağzıma gircek yeaa" gibi şeyler söylüyor.
Neyse sözün kısası, ben bunları okudum komplekse girdim, her gördüğüm kızın göğüslerine bakmaya, hangi ölçüde olduğunu anlamaya çalıştım.O kızdan sonra beni beğenmezse diye korktum.
Ama ne kadar saçma olduğunu gördüm, kızın başka güvenecek bir şeyi olmadığı için paso böyle konuşmuş.Eğitim olarak da fizik olarak da kültür olarak da seviye olarak da en önemlisi ahlak olarak da çok daha iyiymişim.
Zaten bu şekilde konuşarak iyice kendinden tiksindirmiş, küçük düşürmüş.
Of neler neler yazmıştı ya böyle seviyesizlik görmemiştim.
Ayrılma sebepleri de anlaşamamaları ve o sırada benimle tanışmış olması, benim haberim yok tabi ama beni görünce tanıyınca ayrılmış, sonra 2 ay sonrasında bana aşık olduğunu söyledi.