evlendikten 15 gün sonra doğum günü

orangenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
122
0
66
İzmir
nişanlımla evlendikten 15 gün sonra doğum günü ve ilk kez yanyana olcak 4 yıldan bu yana. farklı şehirlerde olduğumuz için ilk kez birlikte olcaz. düşündüm ki küçüklük fotoğraflarrından bi tanesini büyütüp çerçeveleteyim.siyah beyaz olacak şekilde. nasıl olur sizce. yada yardımcı olabilecek birileri varmı.fikirlere ihtiyacım var yardım lütfen.

Hediye olarak güzel fikir,sempatik, duygusal... Bunun yanında farklı şeyler de yaparsanız güzel olur.
Mumlarla, balonlarla evi süsleyebilirsiniz ya da ipuçlarıyla onu hediyeye götürebilirsiniz.
Güzel bir sürpriz olur eşiniz için de

Son düzenleme:

TEŞEKKÜR EDERİM.nişanlım beşiktaş hastası birde beşiktaşlı bi pasta yaparım die düşündüm.yemekler hazırlarım.mum falan olur herhalde. yardımın içinde teşekkür ederim.

TEŞEKKÜR EDERİM.nişanlım beşiktaş hastası birde beşiktaşlı bi pasta yaparım die düşündüm.yemekler hazırlarım.mum falan olur herhalde. yardımın içinde teşekkür ederim.

Herhalde en çok pastaya sevinir Severler böyle şeyleri çünkü. Hem onun için uğraştığını gösterir bu, çok anlamlı olur.

bjk lı pasta yaparsan lutfen fotosunu koyyy
bnde bjk hastasıyım...super fıkır bu pasta yı yap cok hoslanır bnce esın

bjk lı pasta yaparsan lutfen fotosunu koyyy
Bnde bjk hastasıyım...super fıkır bu pasta yı yap cok hoslanır bnce esın

tşk ederim cnm. öyle düşündüm ama olur mu olmaz mı. Daha ii bişeyler bulabilir miyim die de düşünüom hep. Beşiktaşlı pasta olacak ona tamam.ya hediye

aa, benim eşimin de doğum günü düğünden tam 1 ay sonraydı :)
evde güzelce bir pasta yapmıştım, pasta çok güzel olmuştu, laf aramızda 6 katlıydı :) bir katı muzu 1 katı çikolatalı şekildeydi, eşim bayılmıştı :) sonra sigara böreği sever, kısır filan, ne seviyorsa 3-5 çeşit de yanına bişeyler yapmıştım. bir de bir sürü balon almıştım . hepsini şişirdim ve küçük küçük kağıtlara onu ne kadra çok sevdiğimi anlatan kelimeler yazmıştım , ve o şişirdiğim balonların içine koymuştum. eşim başta tabi ortamı görünce bayıldı. neyse pastayı filan üfledi, sonra yedik içtik derken ee aşkım balonların çindeki sürprizlere bakmıcakmısı dedim. o da şaşırdı. hepsini tek tek patlatışı vardı, çocuk gibiydi, çok mutlu olmuştu. 2. yılımız evlilikte bu yıl güzel bir şey yapamadım ama hala der, hayatımda geçirdiğim en özel ve en güzel doğum günümdü diye tabi hediye olarak bişey almamıştım, o da özeldi , yapmıştım

benim nişanlımında evlendikten 20 gün sonra doğumgünü
bende güzel bi pasta yapmayı düşünüyorum.sonrada sevdiği bi kaç şey....
rus salatası,kısır,dolma...gibi.
sürpriz olarak bende balon düşündüm,balonların üzerine yazı yazmayı planlıyorum,bide güller tabiki
hediyeyi bende düşünmedim: (
almaya fırsatım olur mu onuda bilmiyorum: (
çünkü balayı,el öpme derken vakit ayırmam zor sanki...

ne güzel canım,çok güzel hazırlanmış
Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin
hediye almadın mı canım,orasını anlamadım :44: ne yaptın?

ne güzel canım,çok güzel hazırlanmış
Allah bir ömür mutluluğunuzu daim etsin
hediye almadın mı canım,orasını anlamadım :44: ne yaptın?

:) yeni evli olunca eşim için bir hediyeye gerek kalmadı, kendimi hediye ettim, daha ne olsun

BENİMLE AYNI DURUMDA OLANLARI GÖRÜNCE HOŞUMA GİTTİ.hazırlığınız çok güzel olmuş.bende balonların içine yazı yazmak istedim sizinkini okuyunca. ben hep kendim nasıl bişeyle karşılaşsam hoşuma hider şaşırır mutlu olurum diye düşünerek diğerlerini planladım.bende balon patlatsam ve içinde benim için bi kaç cümle bişey çıksa çok hoşuma gider. hediye almasam mı acaba die düşündüm ben şimdi.yani fotoğrafını yapacaktım ya oda bi sonra ki yıla kalsın ama dimi.çok güzel hazırlanmışsınız da eşiniz görmeden nasıl hazırlandınız ya. eşimin izni bitmemiş olacak. nasıl yapcam ya.

doğru sölüyosunuz düğünle merasim bitmiyo ki asıl merasim düğün sonrası tanımadığın insanlar ve bi sürü adetler.

işte canım benimde sorunum bu
benimde eşimin izni bitmemiş olacak:
ben nasıl hazırlanacğım ona yakalanmadan:n (((
uykusu ağırdır,geç kalkar,acaba sabah erkenden kalkıp mı başlasam :44:

ayy sizlerin yine iyiymis bizim dügünden tam üc gün sonra nisanlimin dogum günü var
gecen sene dogum gününü beraber gecirmistik saatlerce beraberdik ayy :)) cok güzeldi yaa
hatta hickimsenin ona böyle bi dogum günü hazirlamadigini söyledi :)

canim resimli hediye fikri aslinda kötü diil ama yerinde olsam yapmam
yani belki nisanlinin hosuna gitmez sonra senin morelin bozulur
ki
:) yeni evli olunca eşim için bir hediyeye gerek kalmadı, kendimi hediye ettim, daha ne olsun

bu cümleye kesinlikle katiliyorum )

kendine özel ciciler alirsin unutulmaz bi gün gecirirsiniz hihi
yani ben öyle yapmayi düsünüyorum

ama pasta fikri süper

[canim resimli hediye fikri aslinda kötü diil ama yerinde olsam yapmam
yani belki nisanlinin hosuna gitmez sonra senin morelin bozulur
ki

ciciler almaya karar verdim. yardımlareınız için teşekkürler. ayyyy ben heyecanlandım şimdiden herhalde oda heyecanlanır hoşuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…