- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi chocolategirl
Geçmiş olsun canım benim... Umarım annen en kısa zamanda en acısız bir şekilde atlatır hastalığını.... Onun ve senin için bol bol dua edeceğim... Kendine dikkat et tatlım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böle bi tavırla asla muhattap olmamkötükedihüsoevliliğin basit bir kurum olmadığını sizin kadar bende çok iyi biliyorum ayrıca ben hilalin kafasını neden karıştırayım zaten oda aynı şeyleri söylüyor dikkatli okursanız görürsünüz ben onun bundan sonra da üzülmemesi için söylüyorum çünkü aynı şeyleri yaşıcağını kendisinin yazdıklarına göre yazdım ben ayrıca eşini tanımama gerek yok değişiceğine dair hiç bir olumlu bişey yok ayrıca bırakında istediğimiz yorumu yapalım hilal aklı başında bir kadın siz tasa etmeyin benim yazdıklarımdanmı etkilenicekkötükedihüsoü
istesenizde zaten muhattap olamazsınız benimle ayrıca benim yorumumu alıntı yapıp yorum yazan sizsiniz uzatmıyorum çünkü hşlalin konusunun kapanmasını istemem canımmmmŞeniza.s.ben böle bi tavırla asla muhattap olmam
ve burası bizim polemik topiğimiz diil lütfen daha fazla uzatmayalımm
konu sahibini üzmenin bi anlamı yok anacım damammııŞeniza.s.
istesenizde zaten muhattap olamazsınız benimle ayrıca benim yorumumu alıntı yapıp yorum yazan sizsiniz uzatmıyorum çünkü hşlalin konusunun kapanmasını istemem canımmmmŞeniza.s.
Hilal bence yapman gereken ne biliyo musun?Eşine söyle evet başına su dökmekle tehdit etmen yanlıştı ve çocukçaydı. Bunu söyle. Asla böyle birşey yapmayacağına dair söz ver. Yani ona karşı asla fiziksel birşey yapmayacağına söz ver. O da sana asla bir daha vurmayacağına söz versin. Yani sen o suyu başından aşağı gerçekten dökseydin bile o sana vurmamalıydı. Küser gider evi terkeder konuşmaz ama hemen vurmayı seçti. Onu uyar de ki bir daha bana vurursan bu evlilik biter. Seni uyarıyorum de evet bir daha bana vurabilirsin ama o zaman da bu evliliği bitmiş say de.
bu arada laf arasinda sunu soyledi ; eger bana dogumgunum icin bisey yapsaymis,ben mutlu olmazmisim...cunku bekliyormusum.beklemedigim biranda yapmak istermis -tatlicadiarzu-
ahh arkadaslarim,canlarim yapmayin...
sevgili kanne ve izabella...neden boyle yapiyorsunuz? hakikaten uzuldum.
su 3 gunluk dunyada hic birbirmizi kirmanin anlami yok...
izabella ne demek bir daha yorum yapmayacagim benneyaptımki
askolsun birdaha duymayayim boyle seyler. herkes her yorumu yapsin diye elimden geldigince objektif anlattim herseyi...
kendi hatalarimdan da bahsettim,esimi kotulemedim sadece...
benim buraya yazmaktaki amaclarim,yanimda kimsenin olmadigi zmanlarda desteginizle ayakta kalabilmek ve
bu kadar cok kadinin uye oldugu bir sitede yasadiklarimi istatistige koymak... yani daha cok ne gibi dusunceler var,bircok kadinin ortak dusuncesi neydi benim yasadiklarimla ilgili.?
mesela buraya yazan arkadaslarimin %85 i esimin bencil ve evlilik sorumlulugunu alamadigini yazdi...
gercekten de oyle...demek ki ben dogru anlatmisim ki,dogru yorumlar gelmis...
hic merak etmeyin,beni ne olumlu ne olumsuz etkilemez burdaki yorumlar.yani yapacaklarimi etkilemez...cok cok degerli buraya yazdiklariniz,hepsini harmanliyorum ve kendi dusuncemi de katip hareket ediyorum...
kanne... esim evde... ben cok yorgundum,ayaklarim agriyordu,hastanede kosturmaktan.
esim geldi,oylesine bir kahvalti koydum ona,yorgundum bisey yapamadim.
sonra koltuktaki battaniyemin altina gomuldum.
yemegini yedi,oda geldi yatti yanima...:1closedeyes:
bu arada laf arasinda sunu soyledi ; eger bana dogumgunum icin bisey yapsaymis,ben mutlu olmazmisim...cunku bekliyormusum.beklemedigim biranda yapmak istermis -tatlicadiarzu-
normal davraniyor,ama gun gectikce daha yakinlasiyor bana...
ben ayniyim.ne soguk ne cok ilgili... icimden gelen de bu.cunku henuz ondan bisey gormedim,yapay davranamiyorum sevgili kanne. ben de sicak davranmak isterim ama ...zaman ...zaman lazim bana
ben böle bi tavırla asla muhattap olmam
ve burası bizim polemik topiğimiz diil lütfen daha fazla uzatmayalımm
konu sahibini üzmenin bi anlamı yok anacım damammııŞeniza.s.