- Konu Sahibi chocolategirl
-
aynen ben de dua ettim , umarım dünü çok iyi değerlendirmiştir eşin:Saruboceq:
Güzel ve mutlu haberlerini yazmanı bekliyorum sabırsızlıkla kaydirigubbakcemile2
ahh guzeller :) yine yazmissiniz senaryolari...
ben size yazmayi unuttum...
annem cok hastaydi ,dogum gunu sabahimda (esimle ilk baristigmz sabah) isyeri annemlere yakin oldugu icin beni oraya birakti...
annem gittikce agirlasti,asla belinin ustune yatamiyordu.cok buyuk acilar cekti,basbas bagiriyordu.
gun boyunca esim de gelip gitti,(bu arada esimle mesafeliyiz) hatta anneme gidip doktor getirdik beraber cunku asla yerinden kalkamiyordu.
neyse...igne yapildi filan anneme,agrilari yine cok gecmedi... butun gece onunla ugrastik..
aslinda dogumgunum beni bu dunyaya getiren annecigim icin pek dogum gunu gibi olamadi...
ama OLSun,annecigime feda olsun.ondan onemli degil tabii ki..
esime gelince...bir onceki gece annesinin zoruyla baristik ya...o gece yatakta bana "nice mutlu senelere "dedi ve optu...
ertesi gun,yani dogum gunumde hicbirsey yapmadi...biraz annemin hastaligi,biraz maddi durumlardan olsa gerek...
acikcasi degerlendiremedi...
yalniz ben bir ara annem uyurken ,evlendikten sonraki ilk dogumgunum oldugu aklima geldi ve agladim,mutfaga gecip...
esim farketti..gelip sarildi optu,uzulme ,yine biseyler yapariz dedi...o gece annemlerde kaldik.
bilemiyorum..dogumgunu benim icin onemlidir..
onun dogumgununde de aramiz super degildi,yine bir tartismadan yeni cikmistik (18 mart gunu) ona kendi elimle pasta yaptim,aksam degisik bir yemek hazirladim.pastadan sonra disari cikmayi teklif ettim ama yorgunlugunu one surerek kabul etmedi.sagol dedi..(hatta soda icsin diye uyandirmaya calistim ya,o da bagirdi bana... sanirim o geceydi...cok buyuk hayal kirikligiydi)
burdan su sonucu cikardim ;
evlenmeden once dogumgunlerimi onemseyen esim,evlendikten sonra gercek yuzunu gosterdi.kendi dogumgununu de onemsemedi,benimkini de...evet,agladgm icin geldi yanima teselli etti belki kendince ama bir adet gul alip gelmek cok zor degildi....
oyle iste...
bugun annem icin kosturduk hastanede..kizkardesim babam ve ben... sık sık aradi esim,noldu,nasil oldu diye sordu hep...acikcasi tahminimden daha cabuk duzelmeye basladi bana karsi..ama sonucta karakter ayni.ilgisiz,bencil ve ustune gidersen cirkinlesen bir adam benim esim... Allah in bildigini kuldan niye saklayayim ki..
not : anneme bel fitigi teshisi konuldu...(.
Şenizcanım annene çok geçmiş olsun eşine gelince ben hiç şaşırmadım çünkü bu adam asla değişmicek zamanla görceksin senin adına üzüldüm çünkü doğum günüm benim içinde çok önemlidir tamam annen hastayken eğlenmeye yada kutlama yapamazdınız zaten ama en azından ç,çekle gelebilirdi hadi maddi durumu kötü tek bir güldemi alamamış canım sen üzme kendini sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun zaten:1closedeyes:
annem icin iyi dileklerde bulunan arkadaslarim,hepinize tesekkur ediyorum.dua edin lutfen anneme cok aci cekiyor cunku.
sevgili kanne,
ben kizmiyorum arkadaslara...napsinlar,bana yapilanlara soylenenlere cok uzuldu onlar da...yoksa kotu niyetli degiller be canim.
ayrica kanne sana da tesekkur ederim canim,yanimda olup kararima destek verdigin icin...
dedim ya ben de merak ediyorum ve sonucu bilmiyorum.yani iyi mi olur kotu mu olur... ama bir sans daha vermek istedik evliligimize...
kötükedihüsoevliliğin basit bir kurum olmadığını sizin kadar bende çok iyi biliyorum ayrıca ben hilalin kafasını neden karıştırayım zaten oda aynı şeyleri söylüyor dikkatli okursanız görürsünüz ben onun bundan sonra da üzülmemesi için söylüyorum çünkü aynı şeyleri yaşıcağını kendisinin yazdıklarına göre yazdım ben ayrıca eşini tanımama gerek yok değişiceğine dair hiç bir olumlu bişey yok ayrıca bırakında istediğimiz yorumu yapalım hilal aklı başında bir kadın siz tasa etmeyin benim yazdıklarımdanmı etkilenicekkötükedihüsocanım arkadaşımm hilalin eşini ne kadar tanıyosunki
asla değşmeyeceğini idda ediyosun
tabi değişmemeside bi olasılık ama asla değişmeyecek diyip
neden hilalin aklını karıştırıyosun
bu şansı ikiside çok ii değerlendirmeli dimi
bizlerde onun verdiği karar göre olumlu yapıcı yorumlar yapsak
daha güzel daha insancıl olmazmıı
anlamıyorum yaa
sizler böle yazınca sanki onun boşanmasını istiyormuşşsnuz gibi geliyo ve ben üzülüyorumm
evlilik basit bi kurum diil
iki insanın birleşmesi ayrılmalarına nazaran daha kolaydır canım benim
yorum larımızı lütfen daha yapıcı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?