kizlar hepinize cok tesekkur ederim.. cogunuz acik acik konus demissiniz,neler demedim ki
"bak canim,nasil ki isinden verim almak icin isine zaman ayiriyorsun,nasil ki enstrumanindan karsilik alabilmek icin vargucunle calisiyorsun,evlilik de boyle birsey.sen bana zaman ayirmaz,sadece kendinle ilgilenirsen benden nasil bir karsilik bekleyebilirsin ki? bakarsan bag bakmazsan dag olurmus derler,bu evlilige yatirim yapmaliyiz,baska turlu mutlu bir evlilik olmaz,siradan olur,birbirini begenmeyen ama sirf evlendigi icin katlanmak zorunda olan bir cift olmak istemiyorum.ben seni cok sevdim,sen de beni...neden tuketiyoruz..neden? "
nasil ama?? bunun gibi guzel konusmalarin yaninda,bagirdigim,yeter artik dedigim zamanlar da oldu...kizlar ben konusma adina ne varsa yaptim.esim bekledigim seyi cok iyi biliyor...
bir erkek uyumak veya bilgisayarda okey oynamak adina bircok geceler sex i bile erteler mi? :) ki ben o anlamda da sicak ve ilgiliyimdir...
sizce bu isin konusulacak yani var mi ?? temcit pilavi gibi surekli onune goturunce de kavga ediyoruz...
beraber biseyler yapin diyenlere cevabim : arkadaslar esim bisey yapmaya karar verdiyse,sizin isteklerinizin cok onemi yoktur. daha dun aksam " cok skldm ne olur bir yerlere gidelim hayatim " dedim.ne yapti ? dondu arkasini uyudu...oneriler de getiriyorum,sunu yapalim suraya gidelim gibilerinden...yok yok yok ...
yoruluyorum diyor,evet yorucu bir isi var (ins muh) fakat caninin istedigi herseye enerjisi olan birinin bu soyledigi can skmaktan oteye gitmiyor...