- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi chocolategirl
-
canım aynen bu şekilde devam et daha öncede yazmıştım herkese hakettiği kadar değer verceksin davayı o açsın bekle gurur yapmamanada çok sevindim sana bu kadar şey yaşatmanın bir bedeli var ve bırak ödesin o bedeli hiç üzülme sen her şeyin en iyisine layıksın o üzülsün seni kaybettiği içina.s.merhaba.. desteginiz icin cok tesekkur ederim..
emelim aynen oyle yapmayi dusunuyorum..davayi ben acmam,o acacak.ve almam gerekeni alacagim.bu sekilde canimin acisi dinmeyecek ama onun parasini istemiyorum diye de gereksiz bir gurur yapmayacagim...
merfe canim valla ben nereye derseniz gelirim :) bu arada aglama canim ..ben bile aglamiyorum artik,sen de aglama,kimse uzulmesin...
sadece tespitleriniz cok dogru..hicbir erkege gereginden fazla deger vermeyin arkadaslar,kaldiramiyorlar,olan sizlere oluyor...
merhaba.. desteginiz icin cok tesekkur ederim..
emelim aynen oyle yapmayi dusunuyorum..davayi ben acmam,o acacak.ve almam gerekeni alacagim.bu sekilde canimin acisi dinmeyecek ama onun parasini istemiyorum diye de gereksiz bir gurur yapmayacagim...
merfe canim valla ben nereye derseniz gelirim :) bu arada aglama canim ..ben bile aglamiyorum artik,sen de aglama,kimse uzulmesin...
sadece tespitleriniz cok dogru..hicbir erkege gereginden fazla deger vermeyin arkadaslar,kaldiramiyorlar,olan sizlere oluyor...
valla kaç gündür girip okuyorum yazılanları gelişmeleri
nedense hiç cevap yazmak istemedim
çünkü bigün senden barıştık herşey yoluna girdi
diye yazmanı bekliyorum
içimden bi seste düzeleceğini söylüyor nedense herşeyin hayırlısı
a
nisan83... guzel dileklerde bulunmussun canim sagol ama barissak da onemli olan kalplerin yasadiklari acilardir...bunlar unutulmayacak dereceye varmissa,devam edilse de olur edilmese de...
Bir süreden beri takip ediyorum yazılarını.Diğer arkadaşların dediği gibi bende bir sabah barıştım mutluyum demeni bekliyorum inşallah barışırsınız ki bence birbirinizi seviyorsanız niye olmasın. hiç mi konuşmuyo hala seninle bi kere daha sen dene ne istediğini öğren bu adam seni isiyomu istemiyomu seni boşayacağım diyosa neyi bekliyo hala bi başkası olabilir mi bunu hissediyomusun?
bir arkadas ailemin bu konudan haberi olup olmadigini merak etmis... annem biliyor.babam da kismen biliyor,yani yasananlari,benim duydugum hakaretleri bilmiyor babam,bilse cok fena olur... babam birak ne halleri varsa gorsunler demis anneme... gelir de bana baba biz yapamiyoruz,ben bosanmak istiyorum diye mertce aciklama yaparsa ne ala(cunku bu kizi benden istemisti ) , ama kendi kendine o davayi acarsa o zaman bir ceza kesilir demis...
annemse ayrilmamizi istiyor cunku sen bunun gibi bencil bir adamla omur geciremezsin,iyisi mi fazla zorlama,birak ne istiyorsa oyle olsun,sen elinden geleni yaptin diyor...
hayattaki en buyuk sansim,ailem... arkadas gibiler bana ve hep yanimdalar... o yuzden hic korkmuyorum!
çikolatam bu zamana kadar bişey yazamadım elim varıpda ama hep takip ediyorum yaşadıklarını
sonu boşanmak olacak bu evliliğin öyle görünüyor malesef
dava için acele etme bırak o açsın
ben dava açtım ama boşanmak evlenmek kadar kolay değil evet dedin diye evlendirenler hayır diyince boşayıvermiyorlar malesef süreç çok cansıkıcı
ispatlayamayacağın hiçbir söz delil geçmiyo mahkemede ya protokol yapıp anlaşmalı ayrılın ya da bırak o açsın sen de tazminatını nafakanı her hakkını al
ama bunlara rağmen kendini yıpratma sakın değmez bak ben ne hastalıkların sahibi oldum ne hastalıkları atlattım değmiyor işte değmiyor
hayata sıkı tutun sen boşver onu niye diye düşünüp yorma kendini
niyeyse niye olması gerekiyormuş oldu de geç geleceğe bak boşver gerisini
aklıma şimdi geldi güzelim senin hiç arkadaşın yok mu? Çık onlarla program yap. Neden evde dönmesini bekliyorsun ki. Ya da sadece yan komsuya geçiyorsun. Gel diyince hemen gitmek için mi? Boşver git gez toz. Eve ondan sonra gel. Kapıyı açınca evin o soguklugunu bir görsün. Ne yemeği çamaşırını bile yıkama a..s...yım. Bir o eksikliği hissettsin. Bir arkadaş yazmış adını hatırlayamadım ama hergün tatlı yiyen tatlı yediğini bilmez çok güzel söylemiş. Sen hep yaptın. Bırak azıcıkda yapma bakalım aradaki farkı görsün. Yüzük çıkarmış sende çıkar. Senin de şaka yapmadıgını anlasın. ılk işin yüzüğü bilgisayarının üstüne koy ve gezmeye git. Onun geldiği saaten sonra eve gel. Neşeli ol. Ona yüz verme. Nasılsa bekliyor nasılsa gideceği yeri yok imajını bir silsin üstünden
merhaba arkadaslar,
esim 2 gecedir yok,gelmedi...meger ankaraya gitmis,ailesinden ogrendim.
hic arayip sormadi...sanki ben karisi degilim,ne olacaksam olayim onemli degil...
sanirim bu aksam donecekmis,ablasina oyle soylemis...
bugun anneme gitmeyi dusunuyorum,bu gece ve yarin gece orda kalacagm...yuzunu gormek istemiyorum...
ne hayallerle evlenmistik,sokaklarda yururken evlenme hayalleri kurardik.yaziklar olsun,demek bugunleri yasatmak icinmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?