- Konu Sahibi chocolategirl
hayir canim,yalan soyleyemem.objektif olarak yorum yapabimeniz icin yalan soylememeliym...ben de onu cok incittim,ben de cok agir kelimeler kullandim ona karsi.flort ederken tabii daha rahattim,beni kizdirdiginda konusurdum sacma sapan,ama o da konusurdu mutlaka...evlendikten sonra daha dikkat etmeye basladim ama bu sefer o yapmadigini soylemedigini birakmadi...
Güzelim bir evlilikte bunlar olabilen seyler...yeri gelir sen söylersin söversin yeri geldidemi o...kavgada olacak tartismada ...cok normal seyler bunlar..
Fakat önemli olan her kavgadan sonra hala birbirinizin gözüne bakip o isigi görebilmek...seni kirdigim icin üzgünüm...pismanim..özür dilerim...isigidir o....
Egerki esinin gözlerinde bu isigi göremiyorsan sammimi söylüyorum bu evlilikten hayir bekleme, cünkü sadece hatasini anlayan bir insan karsindakine yaptigi haksizligi fark eden bir insan emek verir fedakarlik yapar birseyleri degistimek icin...
Sen suan kendine bile sasiyorsun nasil bu kadar severken böyle duygusuz oldugna inanamiyorsun, lakin hic sasirma güzelim...ilgisizlik sefkatsizlik bir zaman sonra insanin duygularini köreltiyor...:çok üzgünüm:
Gencsin, Güzelsin...sende sevilmeye layik bir insansin, herseyi cok iyi düsün ve ona göre ver kararlarini, bazi erkekler inanki sevgiyi hak etmiyor
Varlignin kiymetni bilmeyeni yoklugunla adam edeceksin....