Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Yavaş yavaş yazın yaa bilmediklerimi not ediyorum en son elenor da kaldım

o zaman sözlü yapıyorum gülibikim ..

soru 1 : elenor nedir ?
soru 2: cevizli sucuk ne işe yarar
soru 3: mantarı biz neye benzettik ???

allah iyiliğini versin canım ya

yemin ediyorum elenoru anlamadım bana mesajla bilgi geçin diğerleri hepsini anladımda bunu anlamadım neee olurrrrrrr

yemin ediyorum elenoru anlamadım bana mesajla bilgi geçin diğerleri hepsini anladımda bunu anlamadım neee olurrrrrrr

bebegim erkeklerin kendilerini kendi kendine rahatlatma yöntemi

el ile..

o yüzden bkz ;

elenor

elizabeth ya da manuel

ya resmen gözümden yas geldi gülmekten....

sizin mantarlar öyle değil heee...koca bi kafa minik bi gövde...Allahım sana geliyorummmmmmmmmmmmmm

ahahaa ne kadar ucu açık bi cümle di mi çağlam bizim mantarlar

aferim valla enişteye ne güzel yazmış yaaa
koptummmmmmmmmmmmmmmmmm evlilik öncesi check up yap istersen
hmmm iyisi mi detaylı bi check up yapmalı aslım şöyle tam teşekküllü

yazarsınız artık beni enlerin en erotik mesajına

cilvelenme şırfıntı diyo yaaa Allahımmm öldüm burda

notlarını fotokobi çekebilirmiyiz :44::44:

el kim elizabet de kim, neyin nesi bunlar :44::44:

Oyaammm elizabet senin işine yaramaz senin mantarın var zaten

elenor= elizabet = manuel

burda öğrendim bu kelimeleri de .. dağarcığım genişledi.. midem büzüştü :104::104::104:

Ben bitek elenoru bilmiyodum onu da öğrenmiş oldumm

o zaman sözlü yapıyorum gülibikim ..

soru 1 : elenor nedir ?
soru 2: cevizli sucuk ne işe yarar
soru 3: mantarı biz neye benzettik ???

allah iyiliğini versin canım ya

Cevap veririm ama hani bildiniz soruyu aldınız boruyu derler ya o boruyu alcakmıyım

Kendimi aştımmm amannniiinnnn

bebegim erkeklerin kendilerini kendi kendine rahatlatma yöntemi

el ile..

o yüzden bkz ;

elenor

elizabeth ya da manuel

okiş işte şimdi anladım böyle açık açık diyin bazılarını anlayamıyorum sorarım yine olursa eğitim şart yahuuuu

özgecim cidden çok çok beğendim yani yorumunu

Oyaammm elizabet senin işine yaramaz senin mantarın var zaten

Cevap veririm ama hani bildiniz soruyu aldınız boruyu derler ya o boruyu alcakmıyım

Kendimi aştımmm amannniiinnnn

boru mu Allahım sana geliyorummmmmmmmmm

oyay verdiğin cevaba da bak aştın aştın ne cevherler varmış bizde be yahu

heee geçti artık napacan

alacan illa birşey

accık işe daldım neler kaçırmısım...ne borusu elizabeth kim,şişlerim valla

Soru: Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı?
Yanıt: Geleceğinizi bu düşüncelerle tüketmeyin
Soru: Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi
beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için
teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri
var. Bu doğru mudur?
Yanıt: Sevgili kızlarım. Mektubunuzu okurken bir hayli güldüm. Önce olayı biraz karikatürize edelim. Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara.
45 ise ne yapacağız. Belki siz ayakkabı numarasını değil ayağın boyunu soruyor ya da düşünüyor olabilirsiniz. Bir biçimde ayaklarına çaktırmadan baktığınız eh olsa olsa olsa 20 cm. O zamanda vah vah mı diyeceksiniz? Değerli okurum ve değerli okurlarım. Eller gitti aya biz hâlâ yaya. Benim duyduğum daha niceleri var. Erkeklerde burun kadınlarda ağız ölçülerinin neyi anımsattığı ya da neye eşdeğer olduğu, erkeklerdeki ellerin ve parmaklarının uzunluğu neye uyduğu. Cinselliğin akıllarda neredeyse her şeyi belirli bir şey anımsatması hepimizin farkında olmadan cinsellik denizde kulaç attığımızı gösteriyor. Sevgili kızlarımız ortaokul son sınıftasınız. Daha önünüzde uzun yıllarınız var. Bu tür işlerle uğraşmayın.

fazlası zarar. sen bu gazla evlenmeden bebiş sahibi olursun dermişim haydar dümene köşe yazısı gönder..

yapsaydık olurdu canım şükür nişanlımla sağlıklı kişilerizzzzzzz..... ama tercih etmiyoruz biliyomusun ....
fazlası da yok zaten herkese olabildiği gibi bendede normal boyutta heee inanki fazlasının olmasını çok isterdim ...erkekler kadınlarının sınırlarının geniş olmasını isterler diye düşünüyorum bence makbul olanı öyle kadın.
ama göründüğü üzere bizlere chck up tavsiye eden sen inde bizden, benden çok farkın yok canımcım yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…