ben tavuklu mantar olayını anlayamadım :26:
sizin yemekhanede şap uygulaması başlattırıcam, bir iki isim var listemde
ya neyyyy,ne kızıon ama
ıyykkk beni cinsel münasebetten soğuttunuz
yavrum kendinize gelin bir yahu
yine bi fotoyla anlatıyorum Özgemmm...
Eki Görüntüle 598785
ben bir brokoliyim ve agaca benziyorum
ben bir cevizim,beyne benziyorum
ben bir mantarım ve bu oyundan nefret ediyorumm
Allah iyiliğini versinbende anlamamışımmmmmmmmmm
sen bana mı küstünnnnn :26:
kıskançlığıma dedim ki ama ben
Eki Görüntüle 598785
Eki Görüntüle 598785
kıymet valla tavsiye ederken iki kere düşünüyorum
evlilik iyi birşeyyy miii yoksa kötü birşey miii
yok yok iyi diyorum. sonra aklıma kötü şeyler gelince vazgeçiyorum
pazar günü gelen arkadaşlardan biri sevgilisi ile gelmişti.
hepberaber otururken ben aliden dert yanıyorum,ali pişkin pişkin sırıtıyor, sinir oldum. daha çok anlatmaya başladım kiii kızın gözler ahanda böyle
U dönüşü yapıp; aşkım benim aslında çok yardımcı oluyor, yemekleri o pişiriyor mesela, bulaşık desen hiç yıkatmıyor. demeye başladım.
napayım gencecik bir hayatı etkilemek istemedim
amaninnnn daha geçen gün fırında kaşarlı mantar yaptım benimkine iyi ki o zaman öğrenmemişim böyle olduğunu
kız bizim mantarlar böyle değil bee koca bi kafa var minicik bi gövde var hahahaa
valla benim yaptığım mantarlara benzerse yandık
vuhuuuu muhabett ne noktalara kaymış oyam ama biz toz pembe bakıyozzzz yahuuu şimdi her evlenen böyle derse yandık haaa ayrıca sen bir başak erkeğiyle evlendin biraz mantıklı azıcıkta odun olsalar bile evlerine çok bağlı evcimen olurlar :))))))) ayyy illla eniştemi savuncam haaaa
oya bu arada cidden ne hayvanlar var yaa inanamıyorum başına böle bişi geldiğine cidden yuh diyorum hayatımda böle bişi duymadım iyikdie kuru sıkın varmış haa :)
amaninnnn daha geçen gün fırında kaşarlı mantar yaptım benimkine iyi ki o zaman öğrenmemişim böyle olduğunu
kız bizim mantarlar böyle değil bee koca bi kafa var minicik bi gövde var hahahaa
valla benim yaptığım mantarlara benzerse yandık
Allah korusun sapık insanlardan hepimizive çaresizlikten de korusun
valla çok utanıyorum, hep benim yüzümden
başak enişten gönül almasını da iyi biliyoraz önce attığı mesaj
''Evlilik eve giderken acaba karım gelmiş mi diye gözlerin açık lamba araması, eve girince evde onun sesini duymak kokusunu içine çekme hevesi, o yorulmasın diye sofrayı toplamaya yardım etmek, elinin değdiği meyveyi yemek, ona sarılıp uzanmak,beraber film izleyip beraber gülmek, yatağa girince o eski süslü püslü parfüm kokan kızın, kocası için biraz yemek biraz ter kokan o teninin değişimini burnuna çekmek.avcunun içinde yanağı, uyumasını seyretmek.ben mutluyum.''
böyle şeylerde yapıyorlar yanisoğumayın
''Evlilik eve giderken acaba karım gelmiş mi diye gözlerin açık lamba araması, eve girince evde onun sesini duymak kokusunu içine çekme hevesi, o yorulmasın diye sofrayı toplamaya yardım etmek, elinin değdiği meyveyi yemek, ona sarılıp uzanmak,beraber film izleyip beraber gülmek, yatağa girince o eski süslü püslü parfüm kokan kızın, kocası için biraz yemek biraz ter kokan o teninin değişimini burnuna çekmek.avcunun içinde yanağı, uyumasını seyretmek.ben mutluyum.''
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmevlilik öncesi check up yap istersen
Allah korusun sapık insanlardan hepimizive çaresizlikten de korusun
valla çok utanıyorum, hep benim yüzümden
koptummmmmmmmmmmmmmmmmmevlilik öncesi check up yap istersen
Mantar olayına koptummmmmmmm
Umarım yakın bi zaman da ciddi bi ortamda mantar görmem
harikaaaaaaa bayıldım buna oyam yaaaaaaa
iyi aklıma getirdin :):):):) aslım ya süpersinn..
benimkine gidince aç bakayım amcalara dicem o sırada aradan dereden bende bakarım