Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ayyyy topikte gerielere gittim meyve muhabetleri dönmüşte dönmüş hey maşalllah cidden ben şirkette cevizli sucuk yediğimde herkes gülmekten gebermişti şimdi jeton düştü offffffffffffff

Son düzenleme:
umarım senin için iyi olmaz Gülinimmm,:KK52::KK52:

Özlemmmm evlen bi an önce,sen de rahatla biz de:KK52::KK52::KK52:

çağlammm ben suçsuzum ..
aslım suçlu o getirdi aklımıza bunu .... check up falan nölüyozzzz didim ... gözlerim döndü bi anda :KK1:

ayyyyyyy kocamı getirin banaaa...

ama çağlammmmm hadi hadiii çaktırmıon amaaa tabii senin az kaldı yaaaa rahatsın ohhhhhhhhhhh :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Alıntı aLLeGRia kullanıcısından alıntı
amaninnnn daha geçen gün fırında kaşarlı mantar yaptım benimkine iyi ki o zaman öğrenmemişim böyle olduğunu
kız bizim mantarlar böyle değil bee koca bi kafa var minicik bi gövde var hahahaa
valla benim yaptığım mantarlara benzerse yandık

koptummmmmmmmmmmmmmmmmm evlilik öncesi check up yap istersen

gulibik

Mantar olayına koptummmmmmmm

Umarım yakın bi zaman da ciddi bi ortamda mantar görmem

oslemys
iyi aklıma getirdin :):):):) aslım ya süpersinn..
benimkine gidince aç bakayım amcalara dicem o sırada aradan dereden bende bakarım

:KK60: :KK60: :KK60: süpersinizzzz :KK60::KK60:

çağlammm ben suçsuzum ..
aslım suçlu o getirdi aklımıza bunu .... check up falan nölüyozzzz didim ... gözlerim döndü bi anda :KK1:

ayyyyyyy kocamı getirin banaaa...

ama çağlammmmm hadi hadiii çaktırmıon amaaa tabii senin az kaldı yaaaa rahatsın ohhhhhhhhhhh :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

heee kızımmmm,senden önce yicemmm cevizi sucugu...puhahahahahahhahaha:KK52::KK52::KK52::KK60::KK60::KK60:

ayyyy topikte gerielere gittim meyve muhabetleri dönmüşte dönmüş hey maşalllah cidden ben şirkette cevizli sucuk yediğimde herkes gülmekten gebermişti şimdi jeton düştü offffffffffffff

gizim naptın sen ..
hiç şirkette cevizli sucuk yenirmiiii kııııı. o bide afrodizyak etkisi yapar ayyyyy :):):)
seninki kroların arasında sokakta muz yemeye benzemiş yada dondurma yalamaya :):):):):)
allah iyiliğini versin bacımmm ya

cevizli sucuktan çıkarım ne :44::44: ne anlama geliyor ki?
kız aslımmm şeftali kontrolü nekieeeeee :KK17::18:

memiş bacım :KK53::KK53::KK53: artık şeftali mi der ayva mı bilemicem :KK53::KK53:

ben gidiyorum burassı hepten koptu şimdi siteden atacaklar bizi:KK54::KK52::KK53:

:KK60::KK60: sende bizdensin gel canımmmm gelllll :KK19::KK19::KK19:

heee kızımmmm,senden önce yicemmm cevizi sucugu...puhahahahahahhahaha:KK52::KK52::KK52::KK60::KK60::KK60:

ahhh ahhhhhhhhhh ben sana ne diyimki ..
afiyet olsun demek düşer bana....

erkek olsam derdimki ; bende elenor la birlikteydim dün gece havamı atıon sen bana ...

ama maalesef erkek değilim :):):)

elenor , elizabeth tanırsınız bunları çok namuslu "el" kızı bunlar :KK33::KK33::KK33::KK33: :KK60: :KK60:

gizim naptın sen ..
hiç şirkette cevizli sucuk yenirmiiii kııııı. o bide afrodizyak etkisi yapar ayyyyy :):):)
seninki kroların arasında sokakta muz yemeye benzemiş yada dondurma yalamaya :):):):):)
allah iyiliğini versin bacımmm ya

bişi diymmmi cevizli sucuğu yedim hiç etkilenmedm cevizde yedm fındıkta üstüne arkadaşlar yancan eve koşa koşa gidicen dedi ben gayet iyidim sonraa yazın dondurma yemiştim ısıra ısıra benmki bilir ne aç oldğmu aradı söledim bide askerde kızdıo durdu bende anlamadım sonra arkadaşım şirkette giz dondurma yiyellmmi ama benmki kzııyorr bana dedi bende o neden delimisinzz yaa benmkide geçen çemkirdi dedimmm

veeee anında bu oldu :KK53::KK53::KK53:abbbbbooo ne cahilim dedim cidden yeni yeni basıyor yeminlen

cevizli sucuktan çıkarım ne :44::44: ne anlama geliyor ki?

memiş bacım :KK53::KK53::KK53: artık şeftali mi der ayva mı bilemicem :KK53::KK53:

kızzzzz benm yiyişimden sonra insanlar kahkalarla yarıldı hala anlatıyorlar öyle bir tutup yemişim ki offf yaaa bende jeton köşeee geç düştüü nihahaha

ahhh ahhhhhhhhhh ben sana ne diyimki ..
afiyet olsun demek düşer bana....

erkek olsam derdimki ; bende elenor la birlikteydim dün gece havamı atıon sen bana ...

ama maalesef erkek değilim :):):)

elenor , elizabeth tanırsınız bunları çok namuslu "el" kızı bunlar :KK33::KK33::KK33::KK33: :KK60: :KK60:

bende mide pert :KK25::KK25::KK25::KK25:

Yavaş yavaş yazın yaa bilmediklerimi not ediyorum en son elenor da kaldım :KK52:

X