Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapsaydık olurdu canım şükür nişanlımla sağlıklı kişilerizzzzzzz..... ama tercih etmiyoruz biliyomusun ....
fazlası da yok zaten herkese olabildiği gibi bendede normal boyutta heee inanki fazlasının olmasını çok isterdim ...erkekler kadınlarının sınırlarının geniş olmasını isterler diye düşünüyorum bence makbul olanı öyle kadın.
ama göründüğü üzere bizlere chck up tavsiye eden sen inde bizden, benden çok farkın yok canımcım yaaaa....
Soru: Penis, ayakkabı numarasının yarısı mı?
Yanıt: Geleceğinizi bu düşüncelerle tüketmeyin
Soru: Sevgili Haydar abi. Biz ortaokul son sınıf öğrencisi
beş kızız. Bizi bu konularda bilinçlendirdiğiniz için
teşekkür ederiz. Bir şey sormak istiyoruz size. Bir erkeğin penisinin uzunluğunun ayakkabı numarasının yarısıyla eşdeğer olduğu söylentileri
var. Bu doğru mudur?
Yanıt: Sevgili kızlarım. Mektubunuzu okurken bir hayli güldüm. Önce olayı biraz karikatürize edelim. Diyelim ki eve kız istemeye bir damat geldi. Çıkardığı ayakkabıları ona çaktırmadan biri ayakkabı numarasına baktı. Genellikle bu numarayı gören eyvah diyecektir. Çünkü erkek ayakkabıların en küçüğü 40 numara.
45 ise ne yapacağız. Belki siz ayakkabı numarasını değil ayağın boyunu soruyor ya da düşünüyor olabilirsiniz. Bir biçimde ayaklarına çaktırmadan baktığınız eh olsa olsa olsa 20 cm. O zamanda vah vah mı diyeceksiniz? Değerli okurum ve değerli okurlarım. Eller gitti aya biz hâlâ yaya. Benim duyduğum daha niceleri var. Erkeklerde burun kadınlarda ağız ölçülerinin neyi anımsattığı ya da neye eşdeğer olduğu, erkeklerdeki ellerin ve parmaklarının uzunluğu neye uyduğu. Cinselliğin akıllarda neredeyse her şeyi belirli bir şey anımsatması hepimizin farkında olmadan cinsellik denizde kulaç attığımızı gösteriyor. Sevgili kızlarımız ortaokul son sınıftasınız. Daha önünüzde uzun yıllarınız var. Bu tür işlerle uğraşmayın.
accık işe daldım neler kaçırmısım...ne borusu elizabeth kim,şişlerim valla
yapsaydık olurdu canım şükür nişanlımla sağlıklı kişilerizzzzzzz..... ama tercih etmiyoruz biliyomusun ....
fazlası da yok zaten herkese olabildiği gibi bendede normal boyutta heee inanki fazlasının olmasını çok isterdim ...erkekler kadınlarının sınırlarının geniş olmasını isterler diye düşünüyorum bence makbul olanı öyle kadın.
ama göründüğü üzere bizlere chck up tavsiye eden sen inde bizden, benden çok farkın yok canımcım yaaaa....
özlemim sen bana alındın mı ,kırdım mı seni. :44: ben kötü anlamda yazmadım ki öyle algıladıysan özür dilerim.
evet benim bir farkım yok masum değilim. insanın sevdiğini arzulaması gayet normal ve saglıklı birsey.
bak bak bana laf atan aslıma bak haydar dümen yazılarından geri kalmıyor...
çamur at izi kalsın yapıyor :)
bebeğim durduk yerde onu okumuyorum. aklıma gelince yazdım diye baktım.
neyse yanlış anlaşıldım valla kötü hissettim kendimi ya. içime oturdu. niye niçin çamur atayım naptım neler yazdıgım hepsi burda zaten.. takılmak için yaptım şaka kaka oldu resmen.
ben biraz kahve molasına çıkayım da kendime geleyim.
yok canım alınmadımmmmmm..
ama neden çamur attın sanki topiğin tek manyağı benimm
haaa ama dediğin gibi bir hatun olmayıda cidden çok isterimmmm
o işler yalnızken burada konuştuğumuz gibi olmuyor kiieee keşke olsa
ortalığı kızıştırıp senin üstüne atıyor suçu
şaka bir yana da hepimiz birbirimizden farkımız yok , bir yerden patlak verince ortaya çıktı
alınma sakın
çamur atmadım özlemcim..
top 3 de sen 1 numara isen bende 2 yim çağla da 3..
genelde biz yapıyoruz bu muhabbetleri ya da açıyoruz. kimisinde senin coşkunla biz de iyice heveslenip konuşuyoruz.
kötü anlam yok ki bunda. öyleyse de kusura bakma. haddimi aştım o zaman.
accık işe daldım neler kaçırmısım...ne borusu elizabeth kim,şişlerim valla
özlem aslı bırakın bakiyim.... ikinizde alınmayın, beni alın (çok kötü oldu dimi )
biri çağlaya söylesin benim dilim varmıyor
kızın 23 günü kalmış zaten bilmeden gitmesin
tamam özlemcim
alınganlığım üzerinde bugün .. bir tuhafım ondan sanırım.