Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

haticem krizime katılıyorum yaaaaa.bi dr a görün derim:18::18:bak bizi de telaslandırdınnnn...dikkt et kendine

Çağlam merak etme doktorla konuştum.
Sadece o kadar fazla düşünüyormuşumki beynim dinlenmeye fırsat bulamıyormuş.
Ya biraz dinleneceğim ya da hap kullanacağım (ki hap kullanmayı sevmem) o yüzden mümkün mertebe kendimi üzmemeye çalışıyorum.
Söylediğime söyleyeceğime pişman oldum.Hay şu patavatsız çenem cidden iyiyim gerçekten

hindistancevizli toplar nasıl oluyor?
eylülcüm yüreğine sağlık
evet geriye kaldı 7 saat

Canım tarif aşağıda

HİNDİSTAN CEVİZİ TOPLARI

1.5 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
125gr. margarin (eritilmiş)
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 su bardağı vişne suyu yada istediğiniz herhangi bir meyve suyu

Bulamak İçin:
hindistan cevizi

Bisküvileri rondodan geçirin. Karıştırma kabına alıp, hindistan cevizi hariç tüm malzemeleri ekleyin ve güzelce yoğurun. Eğer elinize çok yapışırsa biraz daha rondodan geçirilmiş bisküvi ekleyebilirsiniz. Bu karışımı derin dondurucu kısmında 15-20 dakika kadar soğutun. Hindistan cevizini bir tabağa koyun. Bisküvi hamurundan ufak parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. bisküvileri yuvarlamadan önce elinizı biraz ıslatın pürüzsüz yuvarlamanıza yardımcı olur. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağınıza dizin. En az 4-5 saat dolapta dinlendirin. Afiyet olsun

sevindim kuzum beim...iyi ol sen bize lazımsın

eylüllll bende su ara o psikolojide takılıyorum yaa.....gideceğim nasıl olacak ne olacak içim bir garip her zaman evde kalmak annemlerle zaman geçirmek istiyorum bazen evlilik korkutucu oluyor mi acabalar uçuşuyoor bir garip ya arada oturup ağlayınca rahatlıyorum

ama ya margarn kullanmıyorum, tereyağını çok tüketiyorum bu sebepten meyve suyu da almıyorum eve, nasıl yapcam annem dondurucudan bir şey vermişti bana, sanırım kızılcık :44: onun suyuyla yapsam olur mu

Canım sen yine de dikkatli ol....

Basit ve güzel bir şeye benziyor
Not edeyim bunu hemen
sevindim kuzum beim...iyi ol sen bize lazımsın
Sağol kuzum

Tereyağı kullan bir şey farkedeceğini sanmıyorum kızılcıkta kullana bilirsin ben zaten yarım bardak şeftali suyu koydum yetti

canım benim dikkatli ol kuzum ya şöyle iki gün izin alıp dinlenme şansın yok mu canım???

kızlar evdeki iç donanımdan anlayanlar :44:
bu aşağıdakileri çok beğendim bu mutfak dolabı tarzı ve böyle şirin kapılar bana çok pahalıya gelir mi :44:

Ağlamak deşarj ediyormuş.
Bu güzel bir huy benim en kötü özelliğim ağlamamam.
Evlilik öncesi sadece bende var diyordum seni duydum rahatladım biraz canım

Canım sen yine de dikkatli ol....

SAğol canım

Tereyağı kullan bir şey farkedeceğini sanmıyorum kızılcıkta kullana bilirsin ben zaten yarım bardak şeftali suyu koydum yetti

bircan ben bununn içine dövülmüş fındık veya ceviz içi koyuyorum meyve suyu da koymuyorum öylede güzel oluyor buzluğa atmadan önce birer kürdan takıyorum serviste şık oluyor tatlım

Ağlamak deşarj ediyormuş.
Bu güzel bir huy benim en kötü özelliğim ağlamamam.
Evlilik öncesi sadece bende var diyordum seni duydum rahatladım biraz canım

SAğol canım

ayyy kuzum hiç sorma daha ne fikirler geliyor aklıma...bende çok kolay ağlayabilen biri değilim ama ailemde uzak olacak olmak giderek beni tedirgin ediyor ya...İçim bir garip oluyor kimsem olmayacak yalnız olacağım ya tartışırsak bilmem ne gibi milyontane şey geçiyor kafamdan fenalardayım zaman geçtikçede artıyor...

canım benim dikkatli ol kuzum ya şöyle iki gün izin alıp dinlenme şansın yok mu canım???
Canım işler en azından birazcık rahatlatıyor beni.
Yoğunluktan kendimi sıkacağım birşey bulamıyorum.
Evde ise daha çok yoruluyorum. 2 günlüğüne şehir dışına kaçma fırsatımda yok

evet canım çok basit ve pratik tadınıda çok beğendim..

Evet ya benim gibi beceriksiz birinin yapabileceği nadir şeylerden biri:

Kriz ben beyaz olanı çok beğendim.
Zaten beyaza aşığım herhalde evin büyük bir kısmında beyaz kullandım

Canım bu normalmiş herhalde ilk ayrılığın vereceği vesveseler
Şeytandandır diyip aşkıma sarılmak istiyorum bu tür durumlarda
Evliliğe ikna edebildiyse enişte sanırım anlayışlıdır ve sevgisiyle azaltacaktır inşallah

canım beyaz olanı çok şeker kapının bunlar sanırım membran kapılar oluyor biraz pahalı fiyatları amerikan panel kapılara göremutfak için olanı mat sanırım onların çeşitleri var ankarası en iisi ama çok pahalı değiller çünkü dolap olayında şu an parlak lake moda ankaranın lakesi uçmuş durumda bizimde evimiz yapılıyor şu ara kapıları yeni beğendik bu membrandan yaptırıyoruz biraz tuzlu oluyor ondan biliyorum benimkinin de üstü düz dur bakim bulursam atayım resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…