- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
haticem krizime katılıyorum yaaaaa.bi dr a görün derim:18::18:bak bizi de telaslandırdınnnn...dikkt et kendine
hindistancevizli toplar nasıl oluyor?
eylülcüm yüreğine sağlık
evet geriye kaldı 7 saat
Çağlam merak etme doktorla konuştum.
Sadece o kadar fazla düşünüyormuşumki beynim dinlenmeye fırsat bulamıyormuş.
Ya biraz dinleneceğim ya da hap kullanacağım (ki hap kullanmayı sevmem) o yüzden mümkün mertebe kendimi üzmemeye çalışıyorum.
Söylediğime söyleyeceğime pişman oldum.Hay şu patavatsız çenem cidden iyiyim gerçekten
sağolun kızlarneden bilmem gözlerim dola dola yazdım.mübarek çok da güzel bir gün, güneş gözleri kamaştırıyor.
böyle gel gitler yaşadığım bir zaman..içindeyken aile özlemi gitmeden.sonra yuva kurma isteği.bazen uzaklaşmak.karma karışık.
eminim hepiniz yaşadınız benzer şeyler.dua ietmek içimi ferahlatır da bugün ayrı bir güzel geldi..Allah razı olsun hepinizden
Canım tarif aşağıda
HİNDİSTAN CEVİZİ TOPLARI
1.5 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
125gr. margarin (eritilmiş)
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 su bardağı vişne suyu yada istediğiniz herhangi bir meyve suyu
Bulamak İçin:
hindistan cevizi
Bisküvileri rondodan geçirin. Karıştırma kabına alıp, hindistan cevizi hariç tüm malzemeleri ekleyin ve güzelce yoğurun. Eğer elinize çok yapışırsa biraz daha rondodan geçirilmiş bisküvi ekleyebilirsiniz. Bu karışımı derin dondurucu kısmında 15-20 dakika kadar soğutun. Hindistan cevizini bir tabağa koyun. Bisküvi hamurundan ufak parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. bisküvileri yuvarlamadan önce elinizı biraz ıslatın pürüzsüz yuvarlamanıza yardımcı olur. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağınıza dizin. En az 4-5 saat dolapta dinlendirin. Afiyet olsun
Bu duyduğum en güzel şeydi sabah sabah
Yüreğine sağlık güzelim
Aşırı stresden vücudun verdiği bir tepkiymiş.
Babamın vefatından sonra yaşamıştım şimdi evlilik arefesinde yaşıyorum.
Tatil şart ama yapcak birşey yok bir sürü iş ve sorumluluk idare edilecek insanlar var.
Basit ve güzel bir şeye benziyorCanım tarif aşağıda
HİNDİSTAN CEVİZİ TOPLARI
1.5 paket petibör bisküvi
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
125gr. margarin (eritilmiş)
3 yemek kaşığı pudra şekeri
1 su bardağı vişne suyu yada istediğiniz herhangi bir meyve suyu
Bulamak İçin:
hindistan cevizi
Bisküvileri rondodan geçirin. Karıştırma kabına alıp, hindistan cevizi hariç tüm malzemeleri ekleyin ve güzelce yoğurun. Eğer elinize çok yapışırsa biraz daha rondodan geçirilmiş bisküvi ekleyebilirsiniz. Bu karışımı derin dondurucu kısmında 15-20 dakika kadar soğutun. Hindistan cevizini bir tabağa koyun. Bisküvi hamurundan ufak parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. bisküvileri yuvarlamadan önce elinizı biraz ıslatın pürüzsüz yuvarlamanıza yardımcı olur. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağınıza dizin. En az 4-5 saat dolapta dinlendirin. Afiyet olsun
Sağol kuzumsevindim kuzum beim...iyi ol sen bize lazımsın
ama yamargarn kullanmıyorum, tereyağını çok tüketiyorum bu sebepten meyve suyu da almıyorum eve, nasıl yapcam annem dondurucudan b ir şey vermişti bana, sanırım kızılcık :44: onun suyuyla yapsam olur mu
Çağlam merak etme doktorla konuştum.
Sadece o kadar fazla düşünüyormuşumki beynim dinlenmeye fırsat bulamıyormuş.
Ya biraz dinleneceğim ya da hap kullanacağım (ki hap kullanmayı sevmem) o yüzden mümkün mertebe kendimi üzmemeye çalışıyorum.
Söylediğime söyleyeceğime pişman oldum.Hay şu patavatsız çenem cidden iyiyim gerçekten
Basit ve güzel bir şeye benziyor
Not edeyim bunu hemen
Sağol kuzum
Ağlamak deşarj ediyormuş.eylüllll bende su ara o psikolojide takılıyorum yaa.....gideceğim nasıl olacak ne olacak içim bir garip her zaman evde kalmak annemlerle zaman geçirmek istiyorum bazen evlilik korkutucu oluyor mi acabalar uçuşuyoor bir garip ya arada oturup ağlayınca rahatlıyorum
Canım sen yine de dikkatli ol....
evet canım çok basit ve pratik tadınıda çok beğendim..
Tereyağı kullan bir şey farkedeceğini sanmıyorum kızılcıkta kullana bilirsin ben zaten yarım bardak şeftali suyu koydum yetti
kızlar evdeki iç donanımdan anlayanlar :44:
bu aşağıdakileri çok beğendimbu mutfak dolabı tarzı ve böyle şirin kapılar bana çok pahalıya gelir mi :44:
Eki Görüntüle 644858 Eki Görüntüle 644859 Eki Görüntüle 644860
Ağlamak deşarj ediyormuş.
Bu güzel bir huy benim en kötü özelliğim ağlamamam.
Evlilik öncesi sadece bende var diyordum seni duydum rahatladım biraz canım
SAğol canım
Canım işler en azından birazcık rahatlatıyor beni.canım benim dikkatli ol kuzum ya şöyle iki gün izin alıp dinlenme şansın yok mu canım???
evet canım çok basit ve pratik tadınıda çok beğendim..
Kriz ben beyaz olanı çok beğendim.kızlar evdeki iç donanımdan anlayanlar :44:
bu aşağıdakileri çok beğendimbu mutfak dolabı tarzı ve böyle şirin kapılar bana çok pahalıya gelir mi :44:
ayyy kuzum hiç sorma daha ne fikirler geliyor aklıma...bende çok kolay ağlayabilen biri değilim ama ailemde uzak olacak olmak giderek beni tedirgin ediyor ya...İçim bir garip oluyor kimsem olmayacak yalnız olacağım ya tartışırsak bilmem ne gibi milyontane şey geçiyor kafamdan fenalardayım zaman geçtikçede artıyor...
kızlar evdeki iç donanımdan anlayanlar :44: