Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bence güzel olmuş, hoş... ama davetlilerin sevdiğine olan duygularını davetiyede okuması fikri hoşuma gitmedi. bence davetlilere hitap eden bir cümle kurmalısın:44: burda eşine hitap etmişsin çünkü...

kızlar ya bu ay ters gidiyor hadi hayırlısı :26:
eşimin kontenjanlarını beğenmemiştim.
şimdi de bu ay alışveriş yapacağım ersağ ürünlerinin hdediyelerini beğenmedim, bunlar da dandik geldi kontenjanlardan sonra
ikisi de sabırsızlıkla beklediğim şeylerdi
neyse sağlığımıza bir şey olmasın :26:

şey bence davetlilere hitaben birşeyler olmalı diye düşünüyorum.
seni beklemek ile başlayınca sanki davetiyeyi okuyana hitap ediliyor gibi :26:

eşinin kontenjanı neyse de bu ikinci hediye işine hiçççç üzülmemelisin
bir sonraki ay daha güzel hediyeler gelir inşallah

Günaydın canikolarımmmmnasılsınız?

ben yorgunluktan ölüyorum desem yeridir....dün oturma odasının halılarını sildim....bugün misafirim gelecek diye....sonra maasları aldıgımız için kocişimle evimize yakın olan 2 bankaya gittik....kredi kartlarını yatırdırk...sonra markete gittik,alısverşimizi yaptık...

en son da yaprak ıslamıstım dünden,aksam eve gidince iç hazırladım...tüm işlerim bitince onu sardım....yataga girdigimde 12 idi...kociş surat yaptııısanki keyfimden yapıyorum...

geçmişe bakamadım, hiç buralara uğrayamadım yaa
ne pişireceksin onu bile bilmiyorum

kuzum ıspanak kavurdum,yanına da peynirli-salcalı azcık makarna yaptım...yanına da tursu falan cıkardım...yogurtlu sos yaptım...o kadarrrr...

~~~~
bugün pırasayı pişiririm diye umuyorum
bir de çorba yapınca tamamdır
biz pırasayı yeme olarak yeriz, bazıları yemeğin yanına salata gibi koyuyormuş da..
~~~~

bizde yemek diye yeriz pırasayı..az pirinçli nohutlu ve ekşili yaparım...ohh mis gibi olurr...dediğin gibi bazı insanlar salatasını yapıyomus....:26:ben yiyemem ama yaaa salatasını...sogan zaten bildigin

bu arada bugünün yemegi de hazır...zeytinyaglı sarma ve biber dolması....
sadece aksam eve gidince pişircem...
misafirim geliyo ama yemekli değil....caya geliyolar...o yzden kus gibiyim diyebilirim.....

kriz benimde siparişlerim oriflameden istediğim gibi gelmemişti.
sonraki tüm ürünlerden memnun kaldım.
Takma kafana bence

bende arkadaslarla aynı fikirdeyim...davetlilere hitaben bişeyler yazılmalı....ama bu şiiri evlendikten snra yada önce farketmz,baska bi amaçla kullanabilirsin....

Hoş geldin çağlam
Ah şu erkekler hepiciğini flakaya yatıracaksın

eşinin kontenjanı neyse de bu ikinci hediye işine hiçççç üzülmemelisin
bir sonraki ay daha güzel hediyeler gelir inşallah

ama canım her ay almıyorum ki ben ve bu ay almak zorundayım neyse yapacak şey yok zaten

ellerine sağlık canım, günaydın pırasada nohutu ilk defa duyuyorum

kriz benimde siparişlerim oriflameden istediğim gibi gelmemişti.
sonraki tüm ürünlerden memnun kaldım.
Takma kafana bence
ya ben de ürünlerden memnundum da işte tüy azaltıcı losyon, termal çamur falan olsaymış hediyeler arasında gıcık zaten bu ersağ ya aman

Hoş geldin çağlam

benim bebiş de bensiz yatmıyor, hadi yatalım diyor. biraz işim olsa bekliyor da diğer türlü mızmızlanıp triple yatmaya gidiyor. ben de tamam deyip yatıyorum ne yapayım :26: bu arada ben bir aydr eşimin horlamasını duymuyorum ya da horlamıyor artık

oya daha demin hepimizi sayarak günaydın dedin ya, bu şarkı aklıma geldi, ama arkasından başka şarkılar da geliyor :44:

[video=youtube;nnsH2CwMx8E]http://www.youtube.com/watch?v=nnsH2CwMx8E[/video]

oh yemeğinin hazır olmasına sevindim :) çayın yanına ne yapıcaksın, börek falan koyucak mısın?

pırasayla nohut hiç yememiştim
ama ilk pişirdiğim pırasaya patates koymuştum bende ben hiç yemediğim için bilmiyordum, yengemden almıştım tarifi, onların köyde patates de koyarlarmış herkes çok şaşırmıiştı...

Hoş geldin çağlam

aynen Haticem...ilgi gösteremedim ya dün,cayını cerezini kendisi aldı yaaa,zor geldi beyefendiye....cay bile içirmedi bana hadii uyuyalım uykum geldi dedi..uykusu gelince yada uyandırılınca bi huysuz oluyo ki anlatamam...cins benimki cinsss

ama canım her ay almıyorum ki ben ve bu ay almak zorundayım neyse yapacak şey yok zaten
ellerine sağlık canım, günaydın pırasada nohutu ilk defa duyuyorum

kuzum cok güzel oluyo...fazla değil...bi avuc cok olur yani öyle düsün...yani 2 kişi için bi avuctan az.bideste pırasa yapıyorum ben....yag-salca-pırasayı kavuruyorum.bi tane domates dogruyorum içine minik minik....yarım yemek kasıgı pirinc ve bi avuctan azcık daha az haslanmıs nohutla pişiriyorum...suyu olmazsa biraz sıcak su koyuyorum....ekşisini de unutmamak lazım...az biraz da limon...tadını kontrol ederekk

günaydın hanımlar
hayırlı cumalar, kolay gelsin hepinizeee

maşallahh çağlacım döktürmüşsünn ellerine sağlık

Bende çantamı bekliyorum merakla bakalım nasıl birşey çıkacak:44:

Sanırım bizde de durum aynı olacak.
Mesaj atıyor hadi yatalım diye.
yok diyorum televizyon izleyeceğim ben hemen somurtan yüz ifadesi gönderiyor.
Evlendiğimizde de beni yatakta yalnız bırakmayacaksın değil mi diye soruyor

Göüzn aydın ben herhalde hiç uyuyamazdım:18:

dondurucuya o kadar az nohut hiç koymadım ya ama denicem kesinlikle inşallah
haticecim ben de uyuyamıyordum, alışamamıştım ama artık ya kesildi ya duymuyorum ya tuz lambasının ya lavantanın etkisi oldu ama hangisi oldu bilmiyorum. eşime soruyorum sence hangisi etkili oldu diye. kontrol grubu oluşturmamız lazımmış, Allahım ya

Neden hep ilgi beklerler anlamam.
Çocuk gibi yüzünü okşayıp sevsek herhalde hiç başlarını dizlerimizden kaldırmazlar
Dip not bunu aşkımdan değil abimin tavrından biliyorum.Birde akşam gelecek olan yaramazımdan
günaydın hanımlar

Günaydın başak hoş geldin

Son düzenleme:

aynen böyle oldu işte aksam,yatalım dedi,az kaldı yaprak yazık olur atmayım dedim,biraz belgesel falan izledi ama gözler kıpkırmızı oldu surat düstü....sonra aldı tlfnunu ben yatıom dedi....bende paşa paşa gittim arkasından...niyeyse uykusu acılıyo yataga girince ama yemezler....o kadar iş yaptım yoruldum bide trip yedim...hıhhh

bu arada benim eşim hemen uyuyo yaaa..hemenden kastım 10 saniyesaydım bi kaç kez hakkaten bazen 10 saniye bile sürmüyo.....sordum hiçbişey düsünmüyorum diyo,nasıl beceriyosun diyorum,ne bilim canım düsünmicem diyorum düsünmüyorum diyo...ben dön dön 2 saatte anca uyuyorum...:44::44:bu arada cok horlamıyo benmkide.

Teşekkürler kızlar...

rica ederiz

sende dene Oyam...güzel oluyo...bende patatesi ilk kez duydumm

profiterol almıstım dün...onu yapcam bide börek sarıp koymustum buzluga....patatesli ve peynirli onları cıkarıp fırına atarım hemenamaannn napimmmm yorgunluktan ölüyorum...profiterolü de benim canım istiyo hehe

bide cerez ve meyve..tmm iştee:44::44:dimi?:44::44:

Son düzenleme:
günaydın hanımlar

günaydın canım hosgeldin...
kuzummmm elimizden geldgince yapıyoruz bişeyler iştee

canım bende az koymam ki zaten...içinden biraz alıp tekrar koyuyorum buzluga....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…