- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Sizler tecrübelisiniz galiba ben yeni geldim. Yorumunuza ihtiyacım var. Davetiyem için yazı yazdım kısa şiir sizce nasıl? Ona göre karar vereceğim artık çok zormuş..
Seni beklemek, bulutta gezinen yağmurun toprağa hasreti gibiydi.
Ve kavuşmak öyle tarifsiz,
Öyle güzel...
Mutluluğumuza ortak olmanız dileği ile...
Sizler tecrübelisiniz galiba ben yeni geldim. Yorumunuza ihtiyacım var. Davetiyem için yazı yazdım kısa şiir sizce nasıl? Ona göre karar vereceğim artık çok zormuş..
Öyle güzel...
bence güzel olmuş, hoş... ama davetlilerin sevdiğine olan duygularını davetiyede okuması fikri hoşuma gitmedi. bence davetlilere hitap eden bir cümle kurmalısın:44: burda eşine hitap etmişsin çünkü...
kızlar ya bu ay ters gidiyor hadi hayırlısı :26:
eşimin kontenjanlarını beğenmemiştim.
şimdi de bu ay alışveriş yapacağım ersağ ürünlerinin hdediyelerini beğenmedim, bunlar da dandik geldi kontenjanlardan sonra
ikisi de sabırsızlıkla beklediğim şeylerdi
neyse sağlığımıza bir şey olmasın :26:
geçmişe bakamadım, hiç buralara uğrayamadım yaa
ne pişireceksin onu bile bilmiyorum
~~~~
bugün pırasayı pişiririm diye umuyorum
bir de çorba yapınca tamamdır
biz pırasayı yeme olarak yeriz, bazıları yemeğin yanına salata gibi koyuyormuş da..
~~~~
bence güzel olmuş, hoş... ama davetlilerin sevdiğine olan duygularını davetiyede okuması fikri hoşuma gitmedi. bence davetlilere hitap eden bir cümle kurmalısın:44: burda eşine hitap etmişsin çünkü...
kızlar ya bu ay ters gidiyor hadi hayırlısı :26:
eşimin kontenjanlarını beğenmemiştim.
şimdi de bu ay alışveriş yapacağım ersağ ürünlerinin hdediyelerini beğenmedim, bunlar da dandik geldi kontenjanlardan sonra
ikisi de sabırsızlıkla beklediğim şeylerdi
neyse sağlığımıza bir şey olmasın :26:
Öyle güzel...
Günaydın canikolarımmmmnasılsınız?
ben yorgunluktan ölüyorum desem yeridir....dün oturma odasının halılarını sildim....bugün misafirim gelecek diye....sonra maasları aldıgımız için kocişimle evimize yakın olan 2 bankaya gittik....kredi kartlarını yatırdırk...sonra markete gittik,alısverşimizi yaptık...
en son da yaprak ıslamıstım dünden,aksam eve gidince iç hazırladım...tüm işlerim bitince onu sardım....yataga girdigimde 12 idi...kociş surat yaptııısanki keyfimden yapıyorum...
kuzum ıspanak kavurdum,yanına da peynirli-salcalı azcık makarna yaptım...yanına da tursu falan cıkardım...yogurtlu sos yaptım...o kadarrrr...
bizde yemek diye yeriz pırasayı..az pirinçli nohutlu ve ekşili yaparım...ohh mis gibi olurr...dediğin gibi bazı insanlar salatasını yapıyomus....:26:ben yiyemem ama yaaa salatasını...sogan zaten bildigin
bu arada bugünün yemegi de hazır...zeytinyaglı sarma ve biber dolması....
sadece aksam eve gidince pişircem...
misafirim geliyo ama yemekli değil....caya geliyolar...o yzden kus gibiyim diyebilirim.....
eşinin kontenjanı neyse de bu ikinci hediye işine hiçççç üzülmemelisin
bir sonraki ay daha güzel hediyeler gelir inşallah
bizde yemek diye yeriz pırasayı..az pirinçli nohutlu ve ekşili yaparım...ohh mis gibi olurr...dediğin gibi bazı insanlar salatasını yapıyomus....:26:ben yiyemem ama yaaa salatasını...sogan zaten bildigin
misafirim geliyo ama yemekli değil....caya geliyolar...o yzden kus gibiyim diyebilirim.....
ya ben de ürünlerden memnundum da işte tüy azaltıcı losyon, termal çamur falan olsaymış hediyeler arasındakriz benimde siparişlerim oriflameden istediğim gibi gelmemişti.
sonraki tüm ürünlerden memnun kaldım.
Takma kafana bence
Hoş geldin çağlam
Ah şu erkekler hepiciğini flakaya yatıracaksın
Günaydın canikolarımmmmnasılsınız?
ben yorgunluktan ölüyorum desem yeridir....dün oturma odasının halılarını sildim....bugün misafirim gelecek diye....sonra maasları aldıgımız için kocişimle evimize yakın olan 2 bankaya gittik....kredi kartlarını yatırdırk...sonra markete gittik,alısverşimizi yaptık...
en son da yaprak ıslamıstım dünden,aksam eve gidince iç hazırladım...tüm işlerim bitince onu sardım....yataga girdigimde 12 idi...kociş surat yaptııısanki keyfimden yapıyorum...
kuzum ıspanak kavurdum,yanına da peynirli-salcalı azcık makarna yaptım...yanına da tursu falan cıkardım...yogurtlu sos yaptım...o kadarrrr...
Hoş geldin çağlam
Ah şu erkekler hepiciğini flakaya yatıracaksın
ama canım her ay almıyorum ki ben ve bu ay almak zorundayımneyse yapacak şey yok zaten
ellerine sağlık canım, günaydınpırasada nohutu ilk defa duyuyorum
Bende çantamı bekliyorum merakla bakalım nasıl birşey çıkacak:44:ama canım her ay almıyorum ki ben ve bu ay almak zorundayımneyse yapacak şey yok zaten
ellerine sağlık canım, günaydınpırasada nohutu ilk defa duyuyorum
ya ben de ürünlerden memnundum da işte tüy azaltıcı losyon, termal çamur falan olsaymış hediyeler arasındagıcık zaten bu ersağ ya aman
benim bebiş de bensiz yatmıyor, hadi yatalım diyor. biraz işim olsa bekliyor da diğer türlü mızmızlanıp triple yatmaya gidiyor. ben de tamam deyip yatıyorum ne yapayım :26: bu arada ben bir aydr eşimin horlamasını duymuyorum ya da horlamıyor artık
aynen Haticem...ilgi gösteremedim ya dün,cayını cerezini kendisi aldı yaaa,zor geldi beyefendiye....cay bile içirmedi bana hadii uyuyalım uykum geldi dedi..uykusu gelince yada uyandırılınca bi huysuz oluyo ki anlatamam...cins benimki cinsss
kuzum cok güzel oluyo...fazla değil...bi avuc cok olur yani öyle düsün...yani 2 kişi için bi avuctan az.bideste pırasa yapıyorum ben....yag-salca-pırasayı kavuruyorum.bi tane domates dogruyorum içine minik minik....yarım yemek kasıgı pirinc ve bi avuctan azcık daha az haslanmıs nohutla pişiriyorum...suyu olmazsa biraz sıcak su koyuyorum....ekşisini de unutmamak lazım...az biraz da limon...tadını kontrol ederekk
günaydın hanımlar
hayırlı cumalar, kolay gelsin hepinizeee
maşallahh çağlacım döktürmüşsünnellerine sağlık
benim bebiş de bensiz yatmıyor, hadi yatalım diyor. biraz işim olsa bekliyor da diğer türlü mızmızlanıp triple yatmaya gidiyor. ben de tamam deyip yatıyorum ne yapayım :26: bu arada ben bir aydr eşimin horlamasını duymuyorum ya da horlamıyor artık
Teşekkürler kızlar...
oh yemeğinin hazır olmasına sevindim :) çayın yanına ne yapıcaksın, börek falan koyucak mısın?
pırasayla nohut hiç yememiştim
ama ilk pişirdiğim pırasaya patates koymuştum bendeben hiç yemediğim için bilmiyordum, yengemden almıştım tarifi, onların köyde patates de koyarlarmış herkes çok şaşırmıiştı...
günaydın hanımlar
hayırlı cumalar, kolay gelsin hepinizeee
maşallahh çağlacım döktürmüşsünnellerine sağlık
dondurucuya o kadar az nohut hiç koymadım yaama denicem kesinlikle inşallah
haticecim ben de uyuyamıyordum, alışamamıştım ama artık ya kesildi ya duymuyorumya tuz lambasının ya lavantanın etkisi oldu ama hangisi oldu bilmiyorum. eşime soruyorum sence hangisi etkili oldu diye. kontrol grubu oluşturmamız lazımmış, Allahım ya